Uzakta olan einiz bayramn ilk gn aramazsa ne hissedersiniz?

can sıkıcı bı durum bence onu bosver once kendıne bı don ve sor ne yapmak ıstıyosun ve ona gore hareket et..

Arkadaşlar baskın yapmayı bende çok isterim ama çocuklar okula başladı onları bırakıp gidemem bu birincisi, ikincisi ise artık yoruldum onunla uğraşmaktan, evlendiğimizden beri bu evi ben çekip çeviriyorum, ben eşimden 3 yaş büyüğüm ve ondan yıllardır duyduğum ama ciddiye almadığım bir söz sen ileride yaşlanırsın, ben en iyisi bir ikincisini bulayım ben henüz yaşlanmadım 37 yaşındayım ama onun şu anda ikinciyi bulma sevdasına düştüğünü zannediyorum o yüzden onu rahat bırakayımki kurtulmam kolay olsun aksi takdirde benden asla ayrılmaz.

bide ayrılmak istemeyerek arıza çıkarma durumumu var
eğer öle bişey varsa baskın yapmak sana farz olur yada başka biri senin yerine onu basıcak hatta fotolarını çekicek
mahkemede sizi hemen boşar bölelikle

bide ayrılmak istemeyerek arıza çıkarma durumumu var
eğer öle bişey varsa baskın yapmak sana farz olur yada başka biri senin yerine onu basıcak hatta fotolarını çekicek
mahkemede sizi hemen boşar bölelikle

Evet eşim benden ayrılmayı asla istemiyor hatta ona kalırsa beni ölesiye seviyor ama bu nasıl bir sevgi anlamış değilim.

Arkadaşlar baskın yapmayı bende çok isterim ama çocuklar okula başladı onları bırakıp gidemem bu birincisi, ikincisi ise artık yoruldum onunla uğraşmaktan, evlendiğimizden beri bu evi ben çekip çeviriyorum, ben eşimden 3 yaş büyüğüm ve ondan yıllardır duyduğum ama ciddiye almadığım bir söz sen ileride yaşlanırsın, ben en iyisi bir ikincisini bulayım ben henüz yaşlanmadım 37 yaşındayım ama onun şu anda ikinciyi bulma sevdasına düştüğünü zannediyorum o yüzden onu rahat bırakayımki kurtulmam kolay olsun aksi takdirde benden asla ayrılmaz.
Canım mesajları baştan okudum .Ben de sana , eşine bir baskın yap diyecektim ama son yazdıkların eşinden koptuğunu gösteriyor.Yani sen ayrılmak mı istiyorsun ? Ya da onun ne yaptığı önemli değil mi ? Böyle düşünüyorsan sen zaten çalışan ayakları üstünde basan bir kadınsın .Kendi yaşamını çocuklarınla birlikte kurabilirsin .Ama eğer sadece kızgınlık ve kırgınlıktan dolayı bu cümleleri kurduysan bence eşinle görüşmende yarar var. Ben olsam kaldığı yeri biliyorsam habersiz giderdim .Ne yaptığını görürdüm .Değeceğini düşünüyorsan bu cesareti göster.Ama her şeyi kafanda ve kalbinde bitirdiysen diyecek bir şey yok .Sevgiler...

canim, esin anlattiklarindan anladigim kadariyla sorumsuz ve bencil biri..insan 3 yas buyuksun diye ikinciyi bulayim dermi yaa..3 yas dedigin nedir ki..sanki 30 yas.terbiyesiz adam ya.hadi karini sevmezsin aramazsin diyelim , ya cocuklarin..onlara nasil dayanir insan..guzelim benim anladigim kadariyla, kayninin ve eltinin haberleri var esinin ne halt yediginden ve sana soyleyemiyorlar..onlari suclama , kim olsa soyleyemez bence..bu saatten sonra arasa bile, <<sana yeni hayatinda mutluluklar dilerim..secimini yapmis, yolunu cizmisin..bundan boyle herkes kendi yoluna..aramanada para yollamanada gerek yok artik>> de ve suratina kapa telefonu..kisisligi saglam ,guclu bir kadin olarak hissettim seni..bence ondan sana yarar degil zarar gelir zaten..ne hali varsa gorsun bos ver canim..hersey gonlunce olsun canim..

Canım mesajları baştan okudum .Ben de sana , eşine bir baskın yap diyecektim ama son yazdıkların eşinden koptuğunu gösteriyor.Yani sen ayrılmak mı istiyorsun ? Ya da onun ne yaptığı önemli değil mi ? Böyle düşünüyorsan sen zaten çalışan ayakları üstünde basan bir kadınsın .Kendi yaşamını çocuklarınla birlikte kurabilirsin .Ama eğer sadece kızgınlık ve kırgınlıktan dolayı bu cümleleri kurduysan bence eşinle görüşmende yarar var. Ben olsam kaldığı yeri biliyorsam habersiz giderdim .Ne yaptığını görürdüm .Değeceğini düşünüyorsan bu cesareti göster.Ama her şeyi kafanda ve kalbinde bitirdiysen diyecek bir şey yok .Sevgiler...

canim, esin anlattiklarindan anladigim kadariyla sorumsuz ve bencil biri..insan 3 yas buyuksun diye ikinciyi bulayim dermi yaa..3 yas dedigin nedir ki..sanki 30 yas.terbiyesiz adam ya.hadi karini sevmezsin aramazsin diyelim , ya cocuklarin..onlara nasil dayanir insan..guzelim benim anladigim kadariyla, kayninin ve eltinin haberleri var esinin ne halt yediginden ve sana soyleyemiyorlar..onlari suclama , kim olsa soyleyemez bence..bu saatten sonra arasa bile, <<sana yeni hayatinda mutluluklar dilerim..secimini yapmis, yolunu cizmisin..bundan boyle herkes kendi yoluna..aramanada para yollamanada gerek yok artik>> de ve suratina kapa telefonu..kisisligi saglam ,guclu bir kadin olarak hissettim seni..bence ondan sana yarar degil zarar gelir zaten..ne hali varsa gorsun bos ver canim..hersey gonlunce olsun canim..

Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar yalnız olmadığımı hissettim şu an emin olun, evet Allahın izniyle güçlü bir insanım çünkü 16 yaşından beri tek başıma hayat mücadelesi verdim. Sorumluluklarımdan yorulduğum an evlenmeye karar verdim ve evlendim ama dediğiniz gibi eşimden yarardan çok zarar gördüm gerek maddi gerek manevi, eşimin birgün böyle birşey yapacağını hissediyordum ama dediğim gibi onu ciddiye almamam en büyük hatamdı. Çünkü şu son aylara kadar bir yanlışını görmemiştim. sinirlendiği an herşeyi söyler ama 5 dakika sonra hatırlamaz çoğunu, ben onu yıllarca rahatsız diye idare ettim. Hatamı şimdi daha iyi anlıyorum. Bu kadar özveride bulunmamalıydım. Bana kalırsa kararım kesin ayrılacam ama çıkıp gelmesinden korkuyorum çünkü o zaman onu evden gönderemem yani gitmez.

sen zaten yıllardır tek yapmışın herşeyi .. peki hiç mutlu oldunmu onunla güzel günlerinizde oldumu?
cevap hayırsa seninde mutlu olmaya huzurlu olmaya hakkın var canım

ablacım herşey ortada üzgünüm ama başka kadın olduğu belli.................

hem çalışıyo hem para yok diyo daha neler..........anneside dahil olmak üzere herkesin haberi vardır emin olun......benim eniştemde böyleydi gözümüzün içine baka baka yok paramızı vermediler yok patron yoktu aylarca mazeret sonunda ortaya çıktı ve k.na tekmeyi yedi.........

Çocukların kaç yaşında???? sen kendın bır yere gırıp çalışsan hayatını maddı anlamda kolaylaştırsan ve ona tekmeyi vursan.. o adam bunu hak etmiş..

okuduğumda aklıma ilk gelen şu oldu.annemin arkadaşının kızı var.eşide çok çapkın bu kadının.

bu çapkın adam eşine diyor ki ben bilmem nereye[hatırlamıyorum şehri şuan]çalışmaya gidiyorum

çıkıyor gidiyor herneyse.aradan 1hafta geçiyor bu çapkın olan adamın karısına bir tanıdık denk geliyor

eşin nerde biliyormusun diyor.kadında yazık çalışmaya gitti diyor.aslında ne çalışmaya gidiyor ne bişey

burada bir kadının evinde yaşıyor.kadında birdaha sokmadı onu ve olay doğru çıktı.boşandılar adam gitti

o kadınla evlendi.ne cesaret ya aynı şehirde...duyuluyor hiçbişey gizli kalmıyor...senin olayda aynısı

canım morelini bozmak istemem ama.kısa bir zaman cönce yaşandı bu olay hemde.şimdiki erkeklerin

bahaneside bu sanırım.sende hiç araştırmadın mı işini yerini

Çocukların kaç yaşında???? sen kendın bır yere gırıp çalışsan hayatını maddı anlamda kolaylaştırsan ve ona tekmeyi vursan.. o adam bunu hak etmiş..

arkadaş alışıyor zaten

işimi vardı acaba canım bir sorsaydın

Eşim bugüne kadar aramadı bende aramıycam bazı arkadaşlar çalışmamı söylemiş benim zaten ekonomik özgürlüğüm var Allaha binlerce şükür ona ihtiyacım yok ona sadece çocuklarımın ihtiyacı vardı. o yüzden onu Allaha havale ediyorum. Elbette arayacak bizi ama o günde ben kabul etmiycem. Ayrıca eşimin çalıştığından eminim. çünkü iş adresine bir evrak göndermiştim. Kaybeden o olacak çünkü eşime 1 aydan fazla tahammül edecek bir insanı düşünemiyorum.

Eşim bugüne kadar aramadı bende aramıycam bazı arkadaşlar çalışmamı söylemiş benim zaten ekonomik özgürlüğüm var Allaha binlerce şükür ona ihtiyacım yok ona sadece çocuklarımın ihtiyacı vardı. o yüzden onu Allaha havale ediyorum. Elbette arayacak bizi ama o günde ben kabul etmiycem. Ayrıca eşimin çalıştığından eminim. çünkü iş adresine bir evrak göndermiştim. Kaybeden o olacak çünkü eşime 1 aydan fazla tahammül edecek bir insanı düşünemiyorum.

haber var mı diye epey merak etmiştim
üstüne diğer yorumlarınızı da okuyunca
ekonomik özgürlüğünüzde varmış
çocuklarınla birlikte yeni bir başlangıç güzel bir hayat diliyorum
Allah yardımcın olsun arkadaşım

a.s.

Arkadaşlar belki merak edip ilgilenenler vardır diye yazıyorum, şu an hem çok rahatsızım hemde öfke doluyum, ne düşüneceğimi bilemiyorum. Lütfen bana bir fikir verin. Bugün eşim aradı ama ne arama sanki 15 - 20 gündür aramayan, bizi unutan kendisi değilmiş gibi, gayet neşeli, espri yapmaya çalışıyor, çocuklara kargo ile hediye göndermiş onu aldınız mı diye soruyor, ben önce konuşmak istemedim. Çocuklar konuştu ama sonra bende konuşmak zorunda kaldım. Benim yanımda arkadaşım vardı. Ben hiç birşey söyleyemedim ona ama çok soğuk konuştum. o ise ne bir özür, ne bir bahane sanki hiç birşey yaşanmamış gibi gayet doğal ben şimdi ne yapayım ya ben adamdan ayrılmayı düşünüyorum onun yüzsüzlüğüne bakın ben şimdi nasıl davranayım.
Bu evililik bende yeni değil aslında çok önce bitmişti ama çocuklar için katlanmaya çalışıyordum ama şu anda eşime karşı hiç birşey hissetmiyorum ne sevgi ne özlem, sadece koskoca bir boşluk. Bu evlilik bu şartlarda nasıl yürür. Anladığım kadarı ile onun kesinlikle ayrılmaya niyeti falan yok. Aksine Kurban Bayramına gelmeyi düşünüyor. Çıldırmak üzereyim ya. O daha konuşacaktı ama ben çok öksürdüğüm için konuşamıyorum kapatcam dedim ve kapattım.

Bu evlilik zaten kağıt üzerinde kalmış gibi.
Eşinizin rahatlığı da çok sinir bozucu geldi kusura bakmayın.:kızgın:
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla güçlü bir imaj çiziyorsunuz.
Her türlü zorluğun üstesinden gelecek güçtesiniz.
Allah kolaylık versin.

böyle hic bısey olmamıs gıbı davranan ınsanlar karsısındakını aptal yerıne koyuyor...

Cocuklarını düsünüyorsan bence huzurlu bır yasam koymalısın önüne..cocuklar bu sekilde mutlu olmaz..Sizin ilişkinizi görseler anlasalar onlar ılerde evlenmekten korkarlar...

Bence iyice düsün ve düsüncelerini karşı tarafa belirt.. Asıl böyle sürdürmekle cocuklara haksızlık edıyorsunuz...

Back
X