Uzakta olan einiz bayramn ilk gn aramazsa ne hissedersiniz?

sen arama sorma bakalım para gönderecekmi derdiimiz para da değil ama düşünüpde gönderip göndermeyeceği önemli ....arayacakmı buda önemli çünkü sıra sana gelecek sen harekete geçeceksin ve ona ; " aradın mı? sordunmu? iki çocuğunu karını hatırladın mı? ben yapmam gerekeni yaptım ..arasaydın o zaman en azından yapacaklarımdan haberdar olurdun...bak canım, sen bana açıklama yapmadan yaşıyorsun ya hah işte 9 yılda bana en iyi öğrettiğin bu olmuş artık benimde sana yapacak bir açıklamam yok..sen tuttuğun evi geçindir ama bilki ; senin trilyonların olsa bensiz bir adım atsan seni yarı yola kadar götürmeden o paranında içine edersin..bizi merak etme ben evlatlarımın hem anası hem babası oldum bu güne kadar bundan sonrada böyle devam edecek..Allahıma şükürler olsunki aklı başında iki evladım var ...onlar benim başımda senden daha iyi koca , bende onların başında senden daha iyi baba olarak bundan sonraki hayatımızı güzelce geçirecez..sende ne halt ediyorsan et..benden çıktın ..Allah vereceğin hesabı düşün"...diyeceğin zamanda gelecek onun için arama sorma ...

canım bende ikizim , ikizim erkek :) çok özel hislerimiz vardır..sen sadece eşim dersin ben sana vurduysa vurmasına hakaretlerine umursamazlığına kadar ..hamilelikte çektiklerine kadar belkide o çocukları dünyaya getirene kadar nasıl dualar ettiğini herşeyi hissederim...buda ikiz olmamanda kaynaklanıyor buradaki yorumlarımda genelde kişileri hissettiğim için yapıyorum..
sen bence bu adam hayatında olmadan maddi manevi dediğin gibi çok daha iyi olacaksın bence ama peşinde düşecek bekle canım...sabır et aklını kullan seninde hislerin çok kuvvetli bence aileside çok şey biliyor ama sanki ordada tartışmışda ailesi aman nereye giderse gitsin demiş gibi de geliyor..yani sorun eşin olacak adamda ailesinede bişey demiyorum çünkü eşin kimseyi kendi evine sığdırmayacak bir adam gibi...

Evet katılıyorum ikizlerin hisleri daha kuvvetli oluyor, eşimin bendeN ayrılmak istemeyeceğine eminim, kayınvalidemle sıcak bir diyoloğum yok ama benden yana olacağına eminim sadece uzaklık ve dil problemimiz olduğu için sık görüşemiyoruz. Zaten seninde dediğin gibi sorun eşimde eğer o bir konuda siyah derse 100 kişi beyaz desin onu fikrinden kimse vazgeçiremez. Bakalım zaman ne gösterecek ama bu yaptığının hesabını kolay veremeyecek.

bencede ayrılmak istemeyecek çünkü senden daha iyisini bulmayacağını kendisi de e..k gibi biliyor..k.validende diyordur.gelinden başkası çekmez bunu diye...ayyy benimde eşim 100 kişi şu renge beyaz diyor dimi ve rekte beyazzzz adam kahve der çıkar birde herkesede kahve dedirtene kadar uğraşır..amannn ...
sen bu zaman diliminde kendini yıpratma canım sağlığına yemene dikkat et..çocuklarında psikolojisinden kalacak şeylerden uzak tut tatlım

sıze le tartısmasından dolayı aramamıstır ama bayramdır keşke sız arasa ıdınız bayramda da uzak kalınmamadır kı..cocuklarınıza verın telefonu arasınlar babalarını..madem babaları aramadı cocuklarınıza aratsa ıdınız keşke..

sıze le tartısmasından dolayı aramamıstır ama bayramdır keşke sız arasa ıdınız bayramda da uzak kalınmamadır kı..cocuklarınıza verın telefonu arasınlar babalarını..madem babaları aramadı cocuklarınıza aratsa ıdınız keşke..

Çocukları görüştürmeyi bende düşündüm ama bu defada onları bahane ettiğimi düşünebilirdi. Bugün akşama kadar bekliycem bakalım arıyacakmı.

çok üzücü ve yıpratıcı bir durum öncelikle Allah yardımcınız olsun ve sabır versin size
evlisiniz siz ve nurtopu gibi evlatlarınız var gurur yapmayın bence arayın siz de konuşun çocuklarda konuşsun ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışın eğer gerçekten sizsiz bir hayat kurmaya çalışıyorsa üzülmeyin kaybeden kendisi kul hakkına girmiş olacak çünkü 3 günlük dünyada belki anlamayacak kaybettiğini ama öteki tarafta cezası çok ağır olacak
siz kaybeden olmayacaksıznız eminim şimdikinden çok daha huzurlu bir eviniz olur
sevgiler

valla benim bildiğim bayramda kocaların bayramı kutlanır :ecrin_bebek:
belki oda sizden beklemiştir
ama sorumsuzluğu konusunu bilemem
burnuma kötü kokular geliyor.

Haklısın canım normal şartlarda kocaların bayramı kutlanır ama biz yaşadığımız yerde çocuklarla yalnızız üstelik eşim bize para göndermesi gerekirken ev tuttuğunu söyleyip benimle tartıştı ve çok saçma bir nedenden üste çıkmaya çalışıp telefonu yüzüme kapattı,geçen yıl bayramdada yoktan yere kavga çıkarıp o zaman yanımızda olduğu halde biz gene onunla ayrı yerlerde bayram geçirmek zorunda kaldık. Ailem o zaman çok tepki göstermişti. Yani eşim yanımızda da olsa ayrıda olsa her bayramı burnumuzdan getirmeyi alışkanlık haline getirdi. O yüzden artık ona taviz vermeyi düşünmediğim için aramadım. Çünkü bizim ona daha çok ihtiyacımız vardı.

Garip bir cümle kurmuşsunuz..
Benim bildiğim de bayramda "bayramlaşılır"
Kocaların bayramı kutlanır ne demek ??
Hiç güleceğim yoktu :lepi:

CADIARZU
öylemi
27 yaşındayım bayramlar bunun için var olduğunu ilk kez şimdi sizden duydum
ne ilginç
o halde kocası olmayanlar ozaman bayram kutlamiyorlar??

CADIARZU
öylemi
27 yaşındayım bayramlar bunun için var olduğunu ilk kez şimdi sizden duydum
ne ilginç
o halde kocası olmayanlar ozaman bayram kutlamiyorlar??
ben evli olanlardan bahsettim.gereksizce bir mantığa yönledirip uzatmaya gerek yok.
benim cümlemde 'kocan yoksa kimseyle bayramlaşmıcaksın'mantığı yok.herkez sevdikleriyle bayramlaşır.

Garip bir cümle kurmuşsunuz..
Benim bildiğim de bayramda "bayramlaşılır"
Kocaların bayramı kutlanır ne demek ??
Hiç güleceğim yoktu :lepi:
Edebiyat dersinde değiliz ve cümlelere anlam yükleyip şekillendirip yoğurmuyoruz.ne demek istediğimi konu sahibi anladı.bende güldüm açıkçası böyle anlaşılmasına.alkisalkisalkis

bence sen bu adamı kendi haline bırak
o aradığında 'sen yoluma ben yoluma' dersin
o zamana kadarda planlarını yap
allah kocanı ıslah etsin... hadi diyelm istemiosun karını çocuklarını bari söle be adam ne die onları garip bırakıosun arkanda...
neyse sen üzülme emi onun günahı boynuna

Back
X