E
EU3
Ziyaretçi
sen arama sorma bakalım para gönderecekmi derdiimiz para da değil ama düşünüpde gönderip göndermeyeceği önemli ....arayacakmı buda önemli çünkü sıra sana gelecek sen harekete geçeceksin ve ona ; " aradın mı? sordunmu? iki çocuğunu karını hatırladın mı? ben yapmam gerekeni yaptım ..arasaydın o zaman en azından yapacaklarımdan haberdar olurdun...bak canım, sen bana açıklama yapmadan yaşıyorsun ya hah işte 9 yılda bana en iyi öğrettiğin bu olmuş artık benimde sana yapacak bir açıklamam yok..sen tuttuğun evi geçindir ama bilki ; senin trilyonların olsa bensiz bir adım atsan seni yarı yola kadar götürmeden o paranında içine edersin..bizi merak etme ben evlatlarımın hem anası hem babası oldum bu güne kadar bundan sonrada böyle devam edecek..Allahıma şükürler olsunki aklı başında iki evladım var ...onlar benim başımda senden daha iyi koca , bende onların başında senden daha iyi baba olarak bundan sonraki hayatımızı güzelce geçirecez..sende ne halt ediyorsan et..benden çıktın ..Allah vereceğin hesabı düşün"...diyeceğin zamanda gelecek onun için arama sorma ...