Hayır gitmem.Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ?
Canım gezmek ankarayı da görmek istiyorsa giderim değilse gitmem. Giden biri varsa takınızı bir zarfa koyup verin gönderin, bir de iş uydurun oldu bittiMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
HayırMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
Çok düşüncelilermiş. Keşke böyle akrabalar olsa çevremizdeBiz evlenirken uzaktaki akrabalarimiz dugune gelmek yerine yol paralarini hediyelerine ekleyip yollamisti. Misal ceyrek altin yerine yarim gibi. Gayette hosumuza gitmişti. Su ekonomik kosullarda ceyrekten yarima dönemezsiniz ancak dugune gitmeyecekseniz hediyenizi eft olarak bir tık yuksek meblagda yollayabilirsiniz.
Zaten gitmek istemiyorsun ki..Merhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
Cok yakin akrabalarimizdi. Teyze, amca, dayı. Telefonla gorusurken buraya gelmek masrafli, gelemezseniz alınmayız demistik. Sanirim bu tavir karsisinda mahcup olmamak icin boyle yaptilarÇok düşüncelilermiş. Keşke böyle akrabalar olsa çevremizde
GitmemMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?