Uzaktaki sevgilim.

skyrose

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
1.900
2.501
333
Kızlar çok büyük bir dert değil ama paylaşmak istedim yine de. Benim yaklaşık 1 buçuk yıllık ilişkim var . Bir yılımız beraber geçti. Yaklaşık 5 aydır da ayrı ülkelerdeyiz. Ben zaten normalde yurtdışında yaşıyorum Erasmus için gitmiştim Türkiye'ye artı yaz tatilinde de aynı şehirdeydik her an birlikteydik.

Şimdi kızlar biz çok sık görüştüğümüz için ayrı geçen 5 ay bizi çok fena çarptı. Kavgalar gürültüler birbirimizi yedik ama atlattık çok şükür. Sadece ilişkimizde heyecan eksildi gibi hissediyorum eskiye kıyasla. Birşeyler değişti mesela günde 6-7 defa arardı şimdi bazen günde bir kere telefonda konuşuyoruz bazen hiç konuşmuyoruz mesajlaşıyoruz. 3 saat gibi bir saat farkı da arada. Üniversitenin son yılındayız onun akşam benim gündüz derslerim oluyor ikimizin de müsait olduğu zaman kısıtlı. İster istemez aramıza da mesafe girdi. Bilmiyorum belki de yanılıyorumdur ama eskisi gibi yakın olduğumuzu düşünmüyorum. Sevgilimle ilgili hiç bir sıkıntım yok ilgisi, sevgisi, herseyinden memnunum. Uzaklıkla alakalı bir sıkıntı benim bahsettiğim. Paylaşımlarımızın azalmasıyla alakalı.

Sokakta iki sevgili görsem hemen hüzünleniyorum. Sinemaya gidiyorum o geliyor aklıma. Ne biliyim herşeyde onu hatırlıyorum her an yokluğunu hissediyorum, eksik hissediyorum. Ona bahsettiğimde "aşkım sabretmek zorundayız böyle yapma üzülme ki daha çabuk geçsin günler ilerde hep beraber olucaz bunu hatırla " diye teselli ediyor beni. Bir ay sonra Türkiye'ye gidicem bir haftalığına. Çok heyecan verici birşey bizim için ama ikimizde uyuşmuş gibiyiz. Koşa koşa gelirdik birbirimizin yanına her gördüğümde aynı heyecanı duyardım . Şimdi sanki normal bir arkadaşımı görüp gelicem gibiyim sanki. O da mesela hiç "aşkım gelince şöyle yaparız şuraya gideriz şurayı gezeriz" gibi şeyler söylemiyor. Dört gözle beklemiyor gibi kısacası.

Kızlar dediğim gibi hiç bir sıkıntı yok aramızda. Genel olarak çok evhamlı kuruntulu bir insanımdır belki kafamda kuruyorum. İşin gerçeğini anlamanın tek yolu gidip karşımda onu görmek. İster istemez alıştık birbirimizin yokluğuna. Okul açısından da çok stresli bu aralar belki kafası orda. Sizce karşı karşıya geldiğimizde eskisi gibi olur muyuz kızlar? Bir hafta bile olsa bişeyler paylaşabilicez aylar sonra beraber vakit geçirebilicez iyi gelir mi sizce bize?

Kuruyor olabilirsin cnm hemen kaygılanma uzaktan ilişki yürütmek bilr bir meziyet yani

Aynı sizin gibiyim. Biz de uzağız sevgilimle. Çocuğun morali bozuk olsa hemen bize yorarım. Bence çok evhamlanmayın. Tamamen uzaklıkla alakalı. Zaten çocukta bir şeyler tükense illa söylerdi. Kendinizi yemeyin boşuna. :)

Aranızdaki dinamiğe bağlı , eşimle 8 yil ayri ülkelerdeydik 4.5 yillik evliyiz. Yaklaşık 13 yıldır birlikteyiz off boyle söyleyince ne uzun geldi. Uzaktan ilişki yürütmek cok zor. Biz hergün saatlerce konuşurduk. Ben yurt dışında okuyordum o turkiyede sonunda evlendik ama tabiki cok sıkıntılarda oldu.

Zora gelince geri duran adamdan hayır mı gelir
ilişki her zaman sinemada orda burda değil böyle zamanlarda da kendini gösteririr

Sizi gönülden tebrik ediyorum 8 yıl ayrı ülkelerde yürütmek dile kolay helal olsun :) sizin de benim gibi hissettiğiniz zamanlar olmuş muydu? Mesela ben Türkiyedeyken en fazla 1 ay görüşemediğimiz oluyordu o 1 aydan sonra karşı karşıya gelmeden daha saatler önce kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu. Karşı karşıya gelince sarılıyorduk dakikalarca, gözlerini benden alamıyordu falan :) şimdi niye görüşmemiz çok sıradan geçecek gibi geliyor onu anlamıyorum işin açıkçası. Sanki adamı aylar önce değil de daha dün görmüşüm gibi. Yani gerçekten şu özlemek kelimesini kullanmaktan bile kaçiniyoruz artık.

Bence kuruntu yapıyorsunuz :) Benim yıllardır uzaktan uzağa bir ilişkim var. Liseden arkadaşımdı sonra sevgili olduk. İlk aylar sıkıntı olmadı da sonra atanınca ayrı şehirlerdeydik. 2 sene boyunca ayda ya da 2 ayda bir görüşüyorduk. Şimdi doğuya tayini çıktı 6 aydır görüşemiyoruz inşallah gelecek ay görüşeceğiz Şimdi siz ilk kez bu kadar ayrı kalıyorsunuz ya ondan böyle hissediyorsunuz. Görüştüğünüz de eminim bu düşünceler aklınıza bile gelmeyecek :)

Kuruyor olabilirsin cnm hemen kaygılanma uzaktan ilişki yürütmek bilr bir meziyet yani

Gerçekten çok zor canım.. Kuruyor olma ihtimalim biliyorum ki çok yüksek :) ama ne biliyim hep kıyaslıyorum eski günlerle. 1 hafta görüşemesek tutuşurdu akla karayı seçerdi görüşebilelim diye çok özledim derdi.. Şimdi sanki daha dün görüşmüşüz gibi. Sıkıcı monoton bir ilişki içindeymiş gibi hissediyorum kendimi. Ki ilk defa bu kadar ayrı kaldık ve paylaşımımız sıfır .. Görüntülü bile ayda bir kaç kez anca konuşuyoruz arkadaşlarıyla öğrenci evinde kalıyor her zaman müsait olamıyor.. Off her açıdan sıkıntı geçen seneyi mumla arıyorum ne güzel vakit geçirirdik beraber hiç sıkışmazdık sabahına görüşür akşamına özlerdik.. Dedim ya bu uzaklık , yaşadığımız tartışmalar, alışmaya çalışma süreci uyuşturdu bizi sanırım..

Yok bu sekilde olmadi valla her fırsatta gitmek istedim ama gidincede bulusuncaya kadar hani ill defa asik olursun görürsün , aklina gelir kalbine değişik birseyler olur öyle oluyordu. Ama evlenince o duygu gidiyor bak bende simdi o zamani özledim.
Bence sizdeki sorun iletişimin az olması.bazen hic konuşmuyoruz diyorsun neler yaptığınızı bilmiyorsunuz birbirinizin ,paylaşım olmuyor buda etkiliyor. Bizim zamanımızda akilli telde yoktu sadece dokunmatikti :) pc başında popumun duzlestigi zamanlar oldu hey gidi msn :)

Yani artık paylaşım olmayinca yani bedenen olmuyorda ruhende olmayınca uzaklaşıyor herhangibi biri oluyor.
Yanina gidince farkli olur eminim tabiki duygusal olarak bitmediyse

Kader arkadaşım :) Al benden de o kadar. Bugün morali bozuktu mesela.. Okulla ilgili çok sıkıntısı var bu aralar.. Pazar olmasına rağmen aramadı beni gün içinde. Açıklama yaptı gönlümü aldı tabi uzatmadım. Ama hemen onun adına kurmaya başladım kafamda. Yok benden sıkıldı, arkadaşları sevgilileriyle beraber onlara imreniyor, heyecanını yitirdi heyecan arıyor, yokluğu alıştı artık varlığımı önemsemiyor gibi. Yani bazen ı kadar kaptırıyorum ki gitsem de bişey değişmicek heralde robot gibi oturup kalkıcaz ne gerek var falan diye düşünüyorum. Oysa biz beraberken çocuk gibi eğleniriz çok güzel vakit geçiririz . Bilmiyorum bu uzaklık uyuşturdu bizi mesajlaşa mesajlaşa robota bağladık gibi hissediyorum

Üzülme bak ne yap biliyor musun, her zaman farklı şeyler deneyin farklı bir yemek, farklı bir oyun, farklı bir mekan, tarzında değişiklik yapabilirsin konuşmanda, şaşırt onu işe yarıyor :)

Zora gelince geri duran adamdan hayır mı gelir
ilişki her zaman sinemada orda burda değil böyle zamanlarda da kendini gösteririr

Yok canım geri durmuyor aslında :) ben ilk Zaman'lar gerçekten alışmakta zorlandım öyle kavgalar ettik ki gözünün üstünde kaş var diye sorun çıkarıyordum resmen. Çok yıprattım onu. Sürekli ağlıyordum hep Bi arıza çıkarıyordum o dönem kopma noktasına geldik ama toparladık çok şükür. Hayatımızın en güzel 1 senesiydi alt yapımız sağlam iyiki uzakta başlamadı ilişki. Yoksa yürütemezdik. Şuan çok iyiyiz çok şükür. O da elinden geldiğince destek oluyor bana ilgisinin falan azaldığını hissetmiyorum. Sadece fiziksel olduğu kadar ruhsal olarakta uzaklaştık sorun sevgimizde vs değil o yerli yerinde duruyor ama paylaşım yok İşte sıkıntı orda. Elimizden bu kadarı geliyor ne yazık ki .. Keşke istediğim zaman atlayıp gidebilsem yanına , o gelse istediği zaman.. Çok zor uzaklık.

Benim de ilkokuldan arkadaşımdı canım. Türkiye de okudum ben ilkokulu :) yıllar sonra geçen sene Türkiye ye gittiğimde karşılaştık :) aynı sırada oturuyorduk biz ilkokuldayken sıra arkadaşı olduğumuz kadar hayat arkadaşıymışız da meğer :) bizde geçen sene 6 ay ayrı şehirde (ayrı şehirde) 6 ay aynı şehirdeydik. Ayrı şehirlerdeyken ayda bir görüşürdük. Aynı şehirde hep yan yana diz dizeydik zaten. Bir kaç gün görmeden duramazdım 5 aydır görüşmüyor olduğumuza nasıl dayanabildiğimize inanamıyorum bazen. Aynen öyle canım bence de ilk kez bu kadar ayrı kaldığımız için böyleyiz. Alışık değildik böyle bişeye hazır da değildik ama mecburduk. İstediğim zaman gel demeyi istediğim zaman atlayıp yanına gitmeyi o kadar çok özledim ki. Biz beraberken çocuk gibi eğlenirdik çok güzel vakit geçirirdik ama şimdi hergün aynı otomatik mesajlar hep aynı konuşmalar robota bağladık gibi hissediyorum. Ve bilmiyorum niye ama görüşünce de robot gibi oturup kalkıcaz sanki sıradan bir arkadaşımı görüp geri gelicem gibi hissediyorum. Bizim şuan hayaller kuruyor yan yana gelince ne yapacağımız hakkında planlar yapıyor olmamız gerekiyordu.. Ki bunu hep o yapardı.. Dört gözle beklerdi beni.. Ama şimdi o filmini izliyor ben geldim burda konu açıyorum.. Niye böyle oldu bilmiyorum ki :) aşkım kaçta gelicekşin kaçta uçaktan ineceksin, ilk gün şuraya gidelim, ikinci gün şöyle yapalım falan demesi gerekiyordu bu çocuğun :) şimdi sorsam benim biletim hangi gündü diye unutmuştur eminim..

Uzaklığın ne demek olduğunu biliyorum aslında seninde cevaplarım bu yazdığım şeyler arasında ve cevapta bi sorun görmedim mutluluğun daim olsun :)

Üzülme bak ne yap biliyor musun, her zaman farklı şeyler deneyin farklı bir yemek, farklı bir oyun, farklı bir mekan, tarzında değişiklik yapabilirsin konuşmanda, şaşırt onu işe yarıyor :)

Deniyorum canım ama bi süre sonra onlar da sıradanlaşıyor yine klasik otomatik mesajlaşmalara bağlıyoruz :) geçen sene her anlamda çok güzel bir seneydi bizim için. Dersleri bu kadar yoğun değildi, tek başına ayrı evde kalıyordu kafasına göre takılıyordu şimdi arkadaşlarıyla beraber kalıyor sürekli geziyolar beraber vakit geçiriyorlar çoğu Zaman bana sıra gelmiyor. Aynı evin içinde onlar da varken telefonda veya görüntülü aramada rahat rahat içinden geldiği gibi de konuşamıyor benimle. En ufak sorunda tıkanıp kalıyoruz ne atlayıp geliyorum ben diyebiliyor ne de gel yüz yüze konuşalım deme şansımız oluyor çaresiz bekliyoruz. Bir nevi artık özgür değiliz ben uçak biletini almak için annemi ikna edeyim derken akla karayı seçtim. Baş başa kalamıyoruz hiç beraber vakit geçiremiyoruz .. Çok büyük sıkıntı ve alışmakta gerçekten zorlanıyorum. O da sıkıntı çekiyor farkındayım ama farklı yaşıyoruz bunu. Ben özledim diye yakınıp ağlıyorum sürekli bi umut ışığı arıyorum yazın gittiğimde 2 ay kalıcam sürekli bundan bahsediyorum o aşkım şu günleri Bi atlatalım gerisi kolay diyip üstünü kapatıyor aslında. Bi keresinde benim kadar kafana takmıyorsun bu durumu demiştim. Taksam dert etsem ne olacak hemen yan yana mı gelicez ben elimden geldiğince sıkıntısız dertsiz tasasız atlatmak istiyorum bu günleri sabretmekten başka çaremiz yok o yüzden işi iyice zorlaştırma alış artık ağlama demişti. Haklı aslında bi açıdan.. Ne bilim canım kafam o kadar karışık ki kusura bakma çok uzun yazdım kafanı şişirdim :)

Sen aç o zaman konusunu :) Yok yok unutmamıştır biraz abartıyor olabilir misin Anlıyorum ama ben tayini çıkınca çok ağlamıştım mesela hem Doğu hem de uzun süre göremicem nasıl dayanacam diye. Ama insan zamanla alışıyor işte gitmeden önce gözümde büyümüştü. Bak bir ay görüşemediğiniz de olmuş o zaman sorun olmadıysa yine olmaz :) Şimdi biraz sıkılmışsın ondan dert etmişsin kendine. Kız git sevin az kaldı görüşecez diye bunları takma kafana Zaten karşında görünce atlarsın hemen kollarına geçer tüm düşüncelerin boşu boşuna canını sıktığınla kalırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…