Aranızdaki dinamiğe bağlı , eşimle 8 yil ayri ülkelerdeydik 4.5 yillik evliyiz. Yaklaşık 13 yıldır birlikteyiz off boyle söyleyince ne uzun geldi. Uzaktan ilişki yürütmek cok zor. Biz hergün saatlerce konuşurduk. Ben yurt dışında okuyordum o turkiyede sonunda evlendik ama tabiki cok sıkıntılarda oldu.
Kuruyor olabilirsin cnm hemen kaygılanma uzaktan ilişki yürütmek bilr bir meziyet yani
Sizi gönülden tebrik ediyorum 8 yıl ayrı ülkelerde yürütmek dile kolay helal olsun :) sizin de benim gibi hissettiğiniz zamanlar olmuş muydu? Mesela ben Türkiyedeyken en fazla 1 ay görüşemediğimiz oluyordu o 1 aydan sonra karşı karşıya gelmeden daha saatler önce kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu. Karşı karşıya gelince sarılıyorduk dakikalarca, gözlerini benden alamıyordu falan :) şimdi niye görüşmemiz çok sıradan geçecek gibi geliyor onu anlamıyorum işin açıkçası. Sanki adamı aylar önce değil de daha dün görmüşüm gibi. Yani gerçekten şu özlemek kelimesini kullanmaktan bile kaçiniyoruz artık.
Aynı sizin gibiyim. Biz de uzağız sevgilimle. Çocuğun morali bozuk olsa hemen bize yorarım. Bence çok evhamlanmayın. Tamamen uzaklıkla alakalı. Zaten çocukta bir şeyler tükense illa söylerdi. Kendinizi yemeyin boşuna. :)
Gerçekten çok zor canım.. Kuruyor olma ihtimalim biliyorum ki çok yüksek :) ama ne biliyim hep kıyaslıyorum eski günlerle. 1 hafta görüşemesek tutuşurdu akla karayı seçerdi görüşebilelim diye çok özledim derdi.. Şimdi sanki daha dün görüşmüşüz gibi. Sıkıcı monoton bir ilişki içindeymiş gibi hissediyorum kendimi. Ki ilk defa bu kadar ayrı kaldık ve paylaşımımız sıfır .. Görüntülü bile ayda bir kaç kez anca konuşuyoruz arkadaşlarıyla öğrenci evinde kalıyor her zaman müsait olamıyor.. Off her açıdan sıkıntı geçen seneyi mumla arıyorum ne güzel vakit geçirirdik beraber hiç sıkışmazdık sabahına görüşür akşamına özlerdik.. Dedim ya bu uzaklık , yaşadığımız tartışmalar, alışmaya çalışma süreci uyuşturdu bizi sanırım..
Zora gelince geri duran adamdan hayır mı gelir
ilişki her zaman sinemada orda burda değil böyle zamanlarda da kendini gösteririr
Bence kuruntu yapıyorsunuz :) Benim yıllardır uzaktan uzağa bir ilişkim var. Liseden arkadaşımdı sonra sevgili olduk. İlk aylar sıkıntı olmadı da sonra atanınca ayrı şehirlerdeydik. 2 sene boyunca ayda ya da 2 ayda bir görüşüyorduk. Şimdi doğuya tayini çıktı 6 aydır görüşemiyoruz inşallah gelecek ay görüşeceğizŞimdi siz ilk kez bu kadar ayrı kalıyorsunuz ya ondan böyle hissediyorsunuz. Görüştüğünüz de eminim bu düşünceler aklınıza bile gelmeyecek :)
Uzaklığın ne demek olduğunu biliyorum aslında seninde cevaplarım bu yazdığım şeyler arasında ve cevapta bi sorun görmedim mutluluğun daim olsun :)Yok canım geri durmuyor aslında :) ben ilk Zaman'lar gerçekten alışmakta zorlandım öyle kavgalar ettik ki gözünün üstünde kaş var diye sorun çıkarıyordum resmen. Çok yıprattım onu. Sürekli ağlıyordum hep Bi arıza çıkarıyordum o dönem kopma noktasına geldik ama toparladık çok şükür. Hayatımızın en güzel 1 senesiydi alt yapımız sağlam iyiki uzakta başlamadı ilişki. Yoksa yürütemezdik. Şuan çok iyiyiz çok şükür. O da elinden geldiğince destek oluyor bana ilgisinin falan azaldığını hissetmiyorum. Sadece fiziksel olduğu kadar ruhsal olarakta uzaklaştık sorun sevgimizde vs değil o yerli yerinde duruyor ama paylaşım yok İşte sıkıntı orda. Elimizden bu kadarı geliyor ne yazık ki .. Keşke istediğim zaman atlayıp gidebilsem yanına , o gelse istediği zaman.. Çok zor uzaklık.
Üzülme bak ne yap biliyor musun, her zaman farklı şeyler deneyin farklı bir yemek, farklı bir oyun, farklı bir mekan, tarzında değişiklik yapabilirsin konuşmanda, şaşırt onu işe yarıyor :)
+1Gözden ırak muhabbeti....
Benim de ilkokuldan arkadaşımdı canım. Türkiye de okudum ben ilkokulu :) yıllar sonra geçen sene Türkiye ye gittiğimde karşılaştık :) aynı sırada oturuyorduk biz ilkokuldayken sıra arkadaşı olduğumuz kadar hayat arkadaşıymışız da meğer :) bizde geçen sene 6 ay ayrı şehirde (ayrı şehirde) 6 ay aynı şehirdeydik. Ayrı şehirlerdeyken ayda bir görüşürdük. Aynı şehirde hep yan yana diz dizeydik zaten. Bir kaç gün görmeden duramazdım 5 aydır görüşmüyor olduğumuza nasıl dayanabildiğimize inanamıyorum bazen. Aynen öyle canım bence de ilk kez bu kadar ayrı kaldığımız için böyleyiz. Alışık değildik böyle bişeye hazır da değildik ama mecburduk. İstediğim zaman gel demeyi istediğim zaman atlayıp yanına gitmeyi o kadar çok özledim ki. Biz beraberken çocuk gibi eğlenirdik çok güzel vakit geçirirdik ama şimdi hergün aynı otomatik mesajlar hep aynı konuşmalar robota bağladık gibi hissediyorum. Ve bilmiyorum niye ama görüşünce de robot gibi oturup kalkıcaz sanki sıradan bir arkadaşımı görüp geri gelicem gibi hissediyorum. Bizim şuan hayaller kuruyor yan yana gelince ne yapacağımız hakkında planlar yapıyor olmamız gerekiyordu.. Ki bunu hep o yapardı.. Dört gözle beklerdi beni.. Ama şimdi o filmini izliyor ben geldim burda konu açıyorum.. Niye böyle oldu bilmiyorum ki :) aşkım kaçta gelicekşin kaçta uçaktan ineceksin, ilk gün şuraya gidelim, ikinci gün şöyle yapalım falan demesi gerekiyordu bu çocuğun :) şimdi sorsam benim biletim hangi gündü diye unutmuştur eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?