uzaktaki sevgilinizle sıkılmamak için ne yapıyorsunuz?

nerdeyse 5 yıldır bırlıkteyız...

hep uzaktaydık bırbırımızden..cok zor kesınlıkle ve bellı bı sure sonra ıster ıstemez telefondan ya da mesajla gıtmıyo ılıskı cok yıpratıcı sükür ki biz atlattık o donemı 6 aydır nısanlıyız bır ay sonrada dugunumuz var..

ılk kez onunla her gun gorusucem ::16:

Sevgililik muhabbettir
İki insan konuşacak bir şey bulamıyorsa bu ilişki için kötü bir durumdur
Ama açık sözlü olmak gerekirse uzaktan ilişki yürütürken telefonla, kamerayla kanka gibi konuşmamak lazım
Hafif cinsel muhabbetler olacak ki az da olsa birbirnizi hissetmelisiniz

benim ilişkimde 4 yıldır uzaktan sürüyor. 3 sene her ay görüştük 3-4gün daha iyiydi. şimdi ailemle yaşıyorum 2-3 ayda bir zor görüşülüyor. ve ben artık özlemiyorum bile, konuşacak da bişey bulma çabalarına girmiyorum doğal olarak, havadan sudan konuşuyoruz :3:

benım sevdigimde uzakta.. mesela dun konusmadık ınat yaptım dogum gunume kadarda konusmucam :)) konusursa buyursun o konussun bakalm nolcak.. ama 3-4 gun daha konusmassa ona patlıcam kızlar sıkı durun gelıooorum :))

benm nişanlımda yurt dışında yaklaşık 2 yıldır nişanlyz
mesala biz gün içerisinde pek konuşmayız önemli bişey olmazsa
akşam o da bende işimizi bitirir öyle konuşuruz en az bi iki saat ve hiç sıkılmayız şuan düğün hazırlığı olduğu için değil önceleride öyleydik
gülüp sakalaştığımz için galiba biz öye çok böceğim çiçeğm gibisindende konuşmayız ama muhabbetimiz bayağı iyidir çoook şükür allah nazarlardan korusun inşallah hep böyle olur:nazar:

hiç uzakta olupta ilişkisi canlı olan yokmuuuuuuu

canım ben 5 senedır uzaktan yurutuyorum ılıskımı :) bız mesajlasmyız. Mesaj atcagına arar soyler. Gun ıcınde kısa konusmalarımız olur. Aksamda en az 1 saat konusuruz. Sevgılım aılesınden ayrı bır sehırde bazen benı arar yemek yaparız beraber ben tarıf ederım o yapar. Bazen temızlık yaptırırım telde :) sonra suprız yaparım onun yasadıgı sehre gıderım. Zaten her ay yanıma gelır 9 saatlık yoldan :) ama bızımde sorunlarımız oluyo olmuyo degıl napalım rabbım boylesını yazmıs alnımıza katlanıyoruz.

Back
X