- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
Bu donem sizin kadar bizler de zorlandik. Canli yayin dersleri, uzaktanbegitim, forumlarda sorulara cevap verme...yuzyize egirimden daha cok vakit ayirdik. Kendi adima konudursam ben bu donem daha cok yoruldum. Vizeleri odev seklinde yaptim once. Cevaplar kopyala yapistir seklinde geldi hepsi. Hatalar hepsinde ayniydi. Birbirinin ayni olan her sinavi tek tek okudum. Final ve butunlemeyi sinav yaptim. Onda da whatsapptan cevrim iciydiler.
Tek bildigim yeni nesil cok cok usengec ve tembel. Her zaman bir mazeretleri var ve surekli sikayetciler. Hersey ellerine hazir verilsin istiyorlar. Arastirma yapip ogrenme cogunda yok. Bu nedenle sana katilamayacagim. Universiteyi lise ile karistirmayin. Universite ayni zamanda arastirma merkezidir ve amaclarindan birisi de ogrencilere arastirma yapmayi ogretmektir.
Hocam 4. Sinif ogrencilerinin meslekidersine girdim.
Sinifin yaridan fazlasi makale taramayı bilmiyordu.
Her seyi gectim, diyorum ki kabul, pubmed vs istemiyorum. Sadece google a yazin.
2005 ten sonrasını secemiyor.
E gel bakalim, ac online alisverisi, kendi bedenine gore, belli fiyat araliginda, istediğin renkte bir kot satin al.
Yapabilir misin? Evet.
Digerini hic denememis. Agzinda surekli hocam bulamıyoruz, hocam yapamıyoruz.
Bilgiyi hap yapip verseniz cok Buyuk yutamıyoruz diyecek.
Su ile mi icelim, sut ile de olur mu diyecek.
Tabi Her ogrenci ayni değil :) benim girdigim siniflarda yaridan fazlasi boyleydi.
Diplomayı hak ettigini düşündüğüm oran yuzde 20. Hadi 30 olsun.