Uzaktan ilişki sorunu...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar biz 2 senedir beraberiz ve aynı okuldaydık sürekli görüşme halindeydik yaz tatillerindede 2 günde 3 günde bir görüşürdük.
İkimizde mezun olduk ve ben 10 gün sonra antalyaya taşınıyorum ailemle beraber sevgilim ise burda kalıyor.
İlk başlarda bu duruma çok üzüldük uzaktan nasıl olucak diye düşündük ama eskisinden daha rahatız şuanda alışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz.
Antalya-Konya arası 5 saat yani yol uzun değil. 2 haftada bir ben gelicem bi o gelicek yanıma böyle idare edicez görüşme konusunda sorunumuz yok fazla.
Sadece birbirimizi özlediğimizde bazen çok sinirlenebiliyoruz nedense olmadık şeyden kavga edebiliyoruz yani özlediğimiz zaman çok gergin oluyoruz.
Bide biz bazı sorunlardan dolayı bi ara ayrılmıştık bana güven sorunu vardı bunu yavaş yavaş aşmaya başladık gibi.
Ben her şeyimi haber veriyorum falan bu şekilde şuanda bi problem yaşamıyoruz ama uzakta olunca daha farklı olucak tabi.
İçimde korkular oluyor bazen çok zorlanırmıyız nasıl olur çokmu yıpranırız diye sizlerdende destek bekliyorum...

ben sevgilimle ilk 1 sene uzaktaydık. aramızda 14-15 saat falan vardı ki 2 ayda bir anca görüşürdük.. gerçekten zor bir durum. 2. sene de yanyana tayinlerimiz çıktı. eğer uzakta kalsaydık çoktann biterdi. şimdi yaz tatillerinde ayrıyız kafayı yedik iyice her gün kavga :37:

sizin mesafe çok yokmuş canım. sıkıntı yapmayın arada kameraalı konuşursunuz.. buna da alışıyor insan. yeter ki sevgi saygı devam etsin. ömür boyu değil ya.

ben sevgilimle ilk 1 sene uzaktaydık. aramızda 14-15 saat falan vardı ki 2 ayda bir anca görüşürdük.. gerçekten zor bir durum. 2. sene de yanyana tayinlerimiz çıktı. eğer uzakta kalsaydık çoktann biterdi. şimdi yaz tatillerinde ayrıyız kafayı yedik iyice her gün kavga :37:

sizin mesafe çok yokmuş canım. sıkıntı yapmayın arada kameraalı konuşursunuz.. buna da alışıyor insan. yeter ki sevgi saygı devam etsin. ömür boyu değil ya.

Biz bide aynı şehirde olmamıza rağmen sık kavga eden bi çiftiz maalesef uzakta olunca nasıl olur düşünemiyorum bile.
Görüşme konusunda sorun çıkcağını sanmıyorum zaten ya 4 sene boyunca ayrı kalcaz yada seneye ben tekrar Konyaya dönücem...

İçini karartmak istemem ama sen de farkındasın zorlu bir yola girdiğinizin.:ssz:
Özlemek zor,çok zor.
Kendi adıma hergün gördüğüm sevgilimi o gün az görmüşsem bile mız mızlanıyorum. Biraz bebek gibiyim galiba ben.:emir_bebek:
Ama kimbilir bu da sizin sınavınızdır,alnınızın akıyla çıkarsınız inşallah.:nazar:

İçini karartmak istemem ama sen de farkındasın zorlu bir yola girdiğinizin.:ssz:
Özlemek zor,çok zor.
Kendi adıma hergün gördüğüm sevgilimi o gün az görmüşsem bile mız mızlanıyorum. Biraz bebek gibiyim galiba ben.:emir_bebek:
Ama kimbilir bu da sizin sınavınızdır,alnınızın akıyla çıkarsınız inşallah.:nazar:

Evet bu bizim sınavımız olucak sanırım sevgimizin gücünü anlıycaz belkide bu şekilde...
Bende sen gibiyim o gün az vakit geçirmişsek bile mız mızlanırım hemen ama benimde daha anlayışlı daha sabırlı olmam gerekiyor biliyorum bunu inş her şey güzel olur...

zor durum...
arada mesafe olan ilişkiler yıpranıyor doğal olarak...
inşallah siz yaşamazsınız bunları herşey güzel olur....

Evet bu bizim sınavımız olucak sanırım sevgimizin gücünü anlıycaz belkide bu şekilde...
Bende sen gibiyim o gün az vakit geçirmişsek bile mız mızlanırım hemen ama benimde daha anlayışlı daha sabırlı olmam gerekiyor biliyorum bunu inş her şey güzel olur...

İnşallah canım inşallah.
Mesafeler de tez zamanda kapansın,Rabbim sevenleri kavuştursun bir an önce inşallah.

sevgilimle yaz tatilinde zorunlu olarak ayrı kalmıştık
gerçekten zor bir durum
sürekli telefonla görüşüyorduk mesajla veya konuşarak
ama kelimeler herşeyi anlatmaya yetmiyor bazen.
insan görmek hissetmek istiyor
umarım sizin sevginiz yıpranmaz
bir an önce kavuşursunuz

sevgilimle yaz tatilinde zorunlu olarak ayrı kalmıştık
gerçekten zor bir durum
sürekli telefonla görüşüyorduk mesajla veya konuşarak
ama kelimeler herşeyi anlatmaya yetmiyor bazen.
insan görmek hissetmek istiyor
umarım sizin sevginiz yıpranmaz
bir an önce kavuşursunuz

Bizim bi şansımız var oda sık görüşcek olmamız yani 2 haftada bir hatta haftada bir bile olabilir bu o zamanki durumlara bağlı ama uzamaz yani.
Onun dışındada telefonla bol bol konuşuruz yine aynı olucak umarım çok yıpranmayız ve bitmeyiz beni ayakta tutan tek şey sevgimiz.
Birbirimizden vazgeçmiyceğimizi söyledik bu konuları konuşurken bakalım zaman ne gösterir...

Olmaz mı ? :1::1::1:

Çizelgemde gördüğün üzere 1.5 yıldır beraberiz.:nazar:

Sadece ilk dört ay beraberdik.:31:

Gerisi hep uzaklık,mesafe...

Zor mu ? Çoook zor.:14:

İmkansız mı katlanmak ? Hayır.:31:

Çok büyük imtihan,yıpranıyorsun,üzülüyorsun,ağlıyorsun.:14:

Ama o uzun özlemlerden sonra sarılmak...:16::16::16:

Olmaz mı ? :1::1::1:

Çizelgemde gördüğün üzere 1.5 yıldır beraberiz.:nazar:

Sadece ilk dört ay beraberdik.:31:

Gerisi hep uzaklık,mesafe...

Zor mu ? Çoook zor.:14:

İmkansız mı katlanmak ? Hayır.:31:

Çok büyük imtihan,yıpranıyorsun,üzülüyorsun,ağlıyorsun.:14:

Ama o uzun özlemlerden sonra sarılmak...:16::16::16:

Bu yorum gerçekten çok iyi geldi bana bunları duymak umutlandırıyor beni.
Allah bozmasın mutluluğunuzu :nazar:
Umarım bizde böyle olabiliriz...

Bizde sevdiceğimle aynı okuldaydık.. Okul bitti ben Ankaraya döndüm o Konyada:(
Yakın zamanda söz nişan olacak ama bi sene kadar ayrı kalıcaz bizde evlenene kadar..

Siz yine iki haftada bir görüşcekmişsiniz bizim aramız trenle 1 buçuk saat ama neredeyse bir aydır grüşemedik..
O işe başladı benim ailem ikidebir Konyaya gitmemi istemiyo :(

Ufak tefek şeylerden tartışıyoruz bizde. Ya o patlıyo ya ben..
Ama çok şükür yarım saatten fazla dargın kaldığımızı bilmem..
Aramızda küslük hiç olmadı zaten olmazda inşallah..

Uzak kalmak çok zor:( Özlüyorum göremiyorum:(
Arkadaşlarıyla görüşmesi bile öyle zoruma gidiyo ki ben burda bi saat görmek için nelerimi vermezken onu kimler görüyo..
Söylemiyorum tabi bunu ama üzüldüğümü anlıyo...

Karşılıklı anlayış olduktan sonra aşılmıcak bi sorun değil mesafe..

Bizde sevdiceğimle aynı okuldaydık.. Okul bitti ben Ankaraya döndüm o Konyada:(
Yakın zamanda söz nişan olacak ama bi sene kadar ayrı kalıcaz bizde evlenene kadar..

Siz yine iki haftada bir görüşcekmişsiniz bizim aramız trenle 1 buçuk saat ama neredeyse bir aydır grüşemedik..
O işe başladı benim ailem ikidebir Konyaya gitmemi istemiyo :(

Ufak tefek şeylerden tartışıyoruz bizde. Ya o patlıyo ya ben..
Ama çok şükür yarım saatten fazla dargın kaldığımızı bilmem..
Aramızda küslük hiç olmadı zaten olmazda inşallah..

Uzak kalmak çok zor:( Özlüyorum göremiyorum:(
Arkadaşlarıyla görüşmesi bile öyle zoruma gidiyo ki ben burda bi saat görmek için nelerimi vermezken onu kimler görüyo..
Söylemiyorum tabi bunu ama üzüldüğümü anlıyo...

Karşılıklı anlayış olduktan sonra aşılmıcak bi sorun değil mesafe..

Mesafeler hep zor görünüyor ama böyle aşklar olunca bende umutlanıyorum hep.
Bizim bi şansımız sık görüşcek olmamız sanırım elimizden geldiğince tabi oda...
İnş bizde sizin gibi başarabiliriz bunu.

Ben ne yapayım, iki gun iki gecedir ağlıyorum Bugun son gunümüz bu gece son gecemiz ikimiz de ayrı ülkelere gidiyoruz. Aramızda 10 saat saat farkı olacak. Noelde gorusebilecegiz en erken

Ben ne yapayım, iki gun iki gecedir ağlıyorum Bugun son gunümüz bu gece son gecemiz ikimiz de ayrı ülkelere gidiyoruz. Aramızda 10 saat saat farkı olacak. Noelde gorusebilecegiz en erken

Çok üzüldüm sizinki daha zor bi durum ama arada sevgi varsa aşılıyor bunlar bizde aşarız umarım.
Sizide Allah ayırmasın her şeye rağmen mutlu olun...

Çok üzüldüm sizinki daha zor bi durum ama arada sevgi varsa aşılıyor bunlar bizde aşarız umarım.
Sizide Allah ayırmasın her şeye rağmen mutlu olun...

Teşekkür ederim, senin icin de canım.. O kadar üzülüyorum icim acıyor ki. Ne oldu neyin var diye soruyor hep biliyor da neye üzüldüğümü ama konuşmuyoruz bu konuyu cunku konuşursak ben ağlamaya başlayacağım. Şimdi bile gözlerim doldu insan icinde olmasam ağlayacağım :) iki haftada bir görüşmek mükemmel bir sey su an benim icin, benim durumuma bak mutlu ol bence daha kötüleri de var diye :) eğer kavga edecek gibi olursanız hissedersen de dersin ki uzaktayiz zaten birbirimizi kırmayalım iyice zorlastirmayalim durumu. İnadı kenara bırakın kavga etmemeye çalışın. Kıymetinizi bilin birbirinizin ve cok uzak değilsiniz bu cok güzel bir sey

Ayrıca uzaklığı sorun olarak görürsen gerçekten sorun olur.:34:

Bilinçaltına sorun olacak diye yerleştirmişsin sanırım.:24:

İmtihan diye düşün,ki bence öyle.

O zaman her şey daha kolay olur.:54:

Back
X