Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim, senin icin de canım.. O kadar üzülüyorum icim acıyor ki. Ne oldu neyin var diye soruyor hep biliyor da neye üzüldüğümü ama konuşmuyoruz bu konuyu cunku konuşursak ben ağlamaya başlayacağım. Şimdi bile gözlerim doldu insan icinde olmasam ağlayacağım :) iki haftada bir görüşmek mükemmel bir sey su an benim icin, benim durumuma bak mutlu ol bence daha kötüleri de var diye :) eğer kavga edecek gibi olursanız hissedersen de dersin ki uzaktayiz zaten birbirimizi kırmayalım iyice zorlastirmayalim durumu. İnadı kenara bırakın kavga etmemeye çalışın. Kıymetinizi bilin birbirinizin ve cok uzak değilsiniz bu cok güzel bir sey
Ayrıca uzaklığı sorun olarak görürsen gerçekten sorun olur.
Bilinçaltına sorun olacak diye yerleştirmişsin sanırım.
İmtihan diye düşün,ki bence öyle.
O zaman her şey daha kolay olur.![]()
şimdi bakıyorum da hep ilişkilerime uzak mesafe girmiş benim nedendir bilmem
yaz tatilinde biz de 20 gün kadar uzakta kaldık o bile çıldırtıyormuş insanı elbet zor elini uzatıp dokunamayacaksın, her istediğinde buluşamayacaksın ama değer diyorsan katlanılır güzelim![]()
Uzaktan bir ilişikiyi yürütmek gerçekten çok zor..
Belki defalarca kurmuşumdur bu cümleleri ama her zaman aynı iştahla yaıyorum..
Yanındayken gülüp geçeceğin birşey kafanı yorabiliyor saatlerce..
Sarılıp, öpse geçerdi dediğin bir derdin büyüdükçe büyüyor içinde..
Hasret kalıyorsun..
Hep bi kavuşma arzusu..
Hep bi heyecan..
Sonunda ne olucak korkusu..
Bazen isyan ediyorsun, milleti sevgilisiyle gördüğünde neden ben ulaşamıyorum çok ihtiyacım var dediğin zamanlar oluyor..
Çok seviyorsun..
Yakınındaki bi insanı böyle sevemiyorsun..
Hep düşünüyorsun.. Ne kadar şanslı sana bakıp, sesini duyanlar, tanımadan yanından geçenler, hepsi sana yakın..
Ama unutma hiç biri senin kadar 'yakın' değil..
Mesafeyi harita değil sen belirle. Kilometrelerce uzaktada olsan yokluğunu hissettirme ona.
Başına ne gelirse gelsin, arkasında bi dayanağı olduğunu bilsin..
Şu cümleyi duy hep ağzından: "Sende olmasan..."
Uzaktan ilişki.. Bi insana verilen en büyük imtihan galiba. Ama aşkın için kazanmasını bil.
Tene değil cana aşık olmasını bil.
Nefsine hakim olmasını öğreneceksin..
Öpüp koklayamayacaksın içinden geldiği halde.. Elini tutamaycaksın.. Bi yarın hep orda kalacak..
Ama sabretmeyi öğreneceksin. Sevgi için fedakarlığı öğreneceksin..
Ve daha birçok şey..
Kolay olmayacak.. Birçok kez tökezleyeceksiniz..
Ama sevgilinin elinden tutup, düştüğü derin çukurumlardan çıkar.
Kendine getir onu, öyle zamanlarda..
İdeallerinizden, verdiğiniz sözlerden, mutlu yuvanızdan, çocuklarınıza vereceğiniz sözlerden bahset..
Kolaya kaçmasına izin verme..
Her zamankinden daha anlayışlı ol.
Bunların hepsini yaşayan bi insan olarak sana son tavsiyem.. Allah için sev ve Allah'tan iste..
Unutma kalpler Allah'ın elindedir..
Allah yar ve yardımcınız olsun..
Sabırla kal..
Teşekkür ederim ilk önce çok güzel yazmışınız.
Okurken uzaklığın hem zor hemde özel bişey olduğunu düşündüm.
İkimizde elimizden gelen her şeyi yapıcaz eğer gerçekten ben bu sevgiye inanıyorsam biz uzaktada olsak beraberde olsak bizi hiçbir sorun yıkamıycak...
Sadece bize inanıyorum ve Allah'a bol bol dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun...
Bende çok üzülüyorum bu duruma ama şimdi sizin durumunuzu görünce kendimi gerçekten şanşlı hissettim haline şükret dedim.
Çok kavga eden bi çiftiz maalesef uzaktada aynı olur herhalde ama umarım yıpranmadan devam edebiliriz.
Sizde birbirinizin kıymetini bilin önemli olan kalplerin bir olması ikimiz içinde :)
Birbirinizi ozleyince belki de kavga etmezsiniz :) ben bu sabah uçakta gelirken yol boyunca ağladım, gözlerim şişti ağlamaktan. Eve geldim, annemler de turkiyeye döndüğüm icin moralimin bozuk oldugunu düşündüler, halbuki benim derdim baska, evet turkiyeye döndüğüm icin de moralim bozuk keske dönmeseydim ama ondan uzak kalmak daha zor. O kadar moralim bozuk ki. Simdiden cok cok özledim onu, hem de cok. Nasıl geçecek aylar bilmiyorum. İcimi dökeceğim anlatacağım kimse yok o yüzden konu biraz sapıyor kusura bakma ama cok mutsuzum((
Sen anlatınca bende çok üzüldüm 1 hafta sonra bende aynı şeyleri yaşıycam ama seninki daha kötü uzun zaman görmüyceksin onu.
Bilmiyorum bazen bunun için oturup ağladığıma inanamıyorum hayatta ne acılar var sen neden buna üzülüyorsun tuğçe diyorum...
Buda benim için senin için zor bişey tabiki.
Her zaman Allah'a bol bol dua edelim o zamanlar çabucak geçsin sevdiklerimize kavuşalım...
Ne zaman istersende yazabilirsin burdan yada özelden.
teşekkür ederim.. evet değil mi, bana da önceden komik gelirdi aşk acısı çekenler falan; ama olmuyor ikinci gün bugün ve aklıma geliyor hep anılarımız. çok da konuşamıyoruz çok meşgul onun da ailesi geldi sonra yarın başka ülkeye gidecek. ne bileyim. çok acıyor içim bu kısacık hayatta ondan ayrı kalmak ayrı zaman geçirmek. iki gece önce birlikteydik, ne kadar mutluydum, şimdi gözlerim yaşlı. ama sen hiç üzülme çünkü çok sık görüşeceksiniz iki hafta bile uzun geliyor sana, benim öyle bir şansım olsa göbek atardım![]()
Daha önce hiç uzun ayrı kalmadık o yüzden 2 hafta zor geliyor sanırım bana.
Ama şimdi seni düşününce kendimi gerçekten şanslı hissettim...
İlk günler olduğu için sende bu kadar üzgünsündür belki insan her şeye alışıyor bunada alışıcaz alışmak zorundayız diye düşünüyorum hep içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Senin içinde benim için güzel olur umarım![]()
Senin icin buyuk ihtimalle güzel olur, asarsiniz bu durumu, benim durumum su an cok vahim gun icinde de cok az konuşabiliyoruz ve hattı da çalışmıyor, o kadar az iletisimimiz var ki, dün gece rüyamda gördüm sabah aglayarak uyandım. Sansin varken bol bol sarıl ona hatta de ki uzak olacağız birbirimizi yıpratmayalım kavga edip, inadı kenara bırakalım birbirimizin kıymetini bilelim. sevip de kavuşamayanlar var halimize şükredelim
Seninde güzel olucak inanıyorum ben kalpleriniz bir olsun yeterki bunada alışılcak.
Bu konuşma konusuda düzelcektir bence hep böyle olcak değil ya...
Üzülme lütfen buda bizim sınavımız demekki.
Her şey iyi olucak diye düşün![]()
öyle düşünüyorum, umut ediyorum, dua ediyorum, en çok da ağlıyorum ama okul açılsın kendimi okula ve derslere verince aklım biraz daha meşgul olur. iştahım da yok hiç. onun benim kadar üzüldüğünü düşünmüyorum açıkçası, bu daha da sinir bozucu. neyse, yapacak bir şey yok.