• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzaktan ilişki ve güven

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
hanımlar benim 1 aylık sevgilim var ve o şimdi benden uzak bir şehirde yaşıyor ve o her adımını bana söylemesine karşın içimdeki aldatacakmış hissi gitmiyor. sizce ayrılmalı mıyım yoksa boş yere kuruntu mu yapıyorum

Zorla kendini aldattırıcan yani 😳
yani evet hatta bugün ınstagramı bana kapalıydı açtırdım benim eskiden yakışıklı çocukları takip ettiğimi gördü ve kızdı ve şu an güven sorunu yine oluştu

hanımlar benim 1 aylık sevgilim var ve o şimdi benden uzak bir şehirde yaşıyor ve o her adımını bana söylemesine karşın içimdeki aldatacakmış hissi gitmiyor. sizce ayrılmalı mıyım yoksa boş yere kuruntu mu yapıyorum

1 aylık ilişkide neden aklınıza aldatılmak geliyor

yani adamın size karşı bir yükümlülüğü yok ki bırakır sizi diğer kadın ile devam eder

ya da zaten imkanı var idiyse o kadın ile olurdu sizi hayatına almazdı

tam anlatamadım da 1 aylık ilişkide aldatmak için neden çaba harcansın ki

aldatmak dediğiniz cinsellik ise sadece o konuda yorum yapamam ama sevgili olmak için çaba harcamak gerekir

çaba harcamış sizinle daha yeni sevgili olmuş başkası için tekrar neden çaba harcasın ki

Kadını, erkeği artık ilişkilerden resmen elektrikli bir cihaz hakkında öneri ister gibi öneri ister oldu. Yaşayıp göreceksiniz, kavun değiller hoş.

bu bir uzaklıkla ilgisi yok ki aldatacak kişi
dizinin dibinde olsa aldatır

neden başka bir şeyimi sorgulamıyorsunuz da aldatma
güven yok demek düşün oda senin için aynısını düşündüğünü
ya bu hırsı yok et tada ayrıl

Aynı evin içinde yaşasanız bile aldatmak isteyen her türlü aldatır. Birbirinize güveniyorsanız uzaktan da ilişki yürür. Ama siz daha 1 aylık sevgilinize beni aldatıyor mu diye düşünüyorsunuz. Baştan zaten güven probleminiz var. İlişkinin başında insan daha mutlu daha heyecanlı olur. Cicim aylarıdır yani.

1 aylik adam bir de uzakta olursa ben adini bile unuturum
İnsallah sevgiliniz de benim gibi degildir 😂

Uzun mesafe ne kadar sürecek?
Üç beş ay sonra,
aldatmasa da aldatma ihtimali ile kendini doldurup adamı hayattan bezdirme potansiyeli görüyorum sende.
O da aldatmadığına ikna etmeye çalışmaktan yorulacak zaten.

Back
X