Uzaktan ilişki yaşayanlar...

Hakkınızda hayırlısı canım... İş sahibi olunca, her şey daha rahat olur bir düzen oluşturursunuz, o zamana kadar birbirinize çok destek vermeniz gerek, ki vereceğinize eminim...

Yıl değil de ay olabilir. 5-6 saatlik yok çok da gözde büyütülecek bir mesafe değil canım. Gelmek görmek isteyen her türlü gelir görür

Yıl değil de ay olabilir. 5-6 saatlik yok çok da gözde büyütülecek bir mesafe değil canım. Gelmek görmek isteyen her türlü gelir görür
Değil mi değer veren seven insan bir süre sonra görmek için her yolu dener. Ayy inşallah endişelerim yersizdir ya dibi görünmeyen su gibi nasıl olacağız bilmiyorum

Peki bişey sormak istiyorum yaşımız 23 evlilik de ciddi bir iş bizim durumumuz için erken diyoruz. İki seneye inşallah iş olsa sonra askerliği var yaş 27i bulacak ideal bir yaş mı sizce
Hakkınızda hayırlısı canım... İş sahibi olunca, her şey daha rahat olur bir düzen oluşturursunuz, o zamana kadar birbirinize çok destek vermeniz gerek, ki vereceğinize eminim...[/QUOTE

Kıyamam ya biraz bahseder misin ne zamandır birliktesiniz görüntülü konuşuyorsunuzdur en azından

ekimde 2 yil olucak gün icinde s1kca yazisiyoruz konusma aliskanligimiz nedense pek yok ben zaten cok s1k yanina gidiyorum. Uzakligin tabiki inanilmaz zorlugu var. Özlem inanilmaz cok oluyor ama mesafe yüzünden biz hic ayrilik yada küslük yasamadik. DAha bir hafta önce yanindaydim 2 ay sonrada o gelicek insAllah 4 ay sonrada ben gidicem yine seneye zaten evlenmeyi düsünüyoruz

Biz daha öğrenciyiz ya yaş oldu 23 mezun daoluyoruz ve işsiziz yani. Maddi manevi hazır değiliz ama tabiki niyetimiz birgün evlenmek. 7 aydır hep yan yanayız şimdi temelli gidişi beni üzüyor. Her gün konuşuruz ama görüşmemiz nasıl mümkün olur bilmiyorum. Sınava tekrar hazırlanma düşüncesi de tuzu biberi

biz yasliyiz ya size göre 29-27 ama henüz evlenemedik toparlanmamiz gerek maddi olarak bizimde.

Biz bastan beri böyle ayri ayri ülkelerde oldugumuz icin bizim alismamiz daha kolaydi ama söyle söyleyim benim erkek arkadasim uzaktan iliski yürütebilecek biri degildi. Cokta zor zamanlar gecirdik (mesafeden kaynakli degil) ama baglanmissiz birbirimize suan sükür hersey yolunda hic olmadigi kadar iyi masAllah.

arada sevgi ve saygi varsa bir sekilde rayina oturtur uzaktanda olsa bir rutine baglarsiniz. Ama basta pürüzler cikmasina hazirlikli ol

Anladım canım benim sevgilim benden öncekini gerçekten sevmiş 2 yıl sürmüş ayrı şehirlerde ama kız yüzüstü bırakmış. Sevgilim " Ben o değmeyecek insanla ayrı yerlerden 2 yılımı geçirdim seninle yıllarımı geçiririm demişti. Zaten öğrenci evinde kalıyor alışkın sevdiklerinden ayrı kalmaya çok zorlanmaz o. Ben hiç ayrı kalmadım kimseden ondan böyle kara kara düşünüyorum napıcam diye :) Benimle dalga geçiyor uzaya gitmiyorum yakınındayım diyor :)

Kolay değil yıllarca aynı durumdaydım ben de. Sevgiliydik o başka şehirde ben başka şehirde hayatlarımıza devam ettik. Hiç küsmedik hiç kopmadık. Ne yaparsak yapalım güvendik. Dört yıl sevgili üstüne bir yıl nişanlı kaldık. Beş yıl uzaktan yürüttük yani. Çok şükür üç yıllık evliyiz bir bebeğimiz var. Eşimi çok seviyorum güveniyorum. Bence önemli olan bunlar. Saygı sevgi güven varsa mesafeler hallediliyor bir şekilde.

iste basta ara ara saracaksin cocuga :) özledikce sacmalayabilirsin. Gidip gelebilecekmisiniz?

Ben mesela ben yanina gittigimde bir gün görüsemessek inanilmaz sinirli ve kizgin olupta hayatini zindan ediyordum :) Sonunda seni bogucam falan diyodu Ya napiyim görmek istiyorum falan diye cilve yapinca kizamiyoduda cünkü cidden abartabiliyordum (gelmiycem birdaha, bana birdaha söz verme bla bla)

Birgün iyi tamam ya haklisin niye görmek istiyorumki zaten illeride cok görücem s1k1lirim falan dedim o anda gülerken bir yüzü düstü mors oldu demek onunda hosuna gidiyormus. Bizim görüsmelerimiz genelde belki aradaki özlemden dolayi cok eglenceli oluyor sinir etsekte birbirimizi bu degismiyor

Allah mutluluğunuzu daim etsin :) :) bize de nasip olur inşallah annemden gizlemezdim hiç ama pişman oldum son zamanlarda okul bitti işi gücü yok atanamadı başka şehirde yaşıyor maddi imkanı yok vs sürekli karamsar yorumlar yapıyor benim de canım sıkılıyor. Bir kızım var en iyisini istiyorum diyor nerden bulayım ben onun istediğini :) mutluyum şükür inşallah iş güç de olur yıllar sonra biz de bebeğimizi severiz inşallah

Bizim ayrı günlerimiz nasıl geçecek acaba... daha önce 15 günlüğüne gittiğinde her gün konuştuk az ya da çok zaten ikimizin de keyfi yerindeyse konuşmalarımız çok eğlenceli geçiyor hele buluşmalarda gülmekten kırılıyorum ayy inşallah ya allahım bozmasın tek sorun iş bundan sonra. Bir atansak zaten nişanlıylen de askere gidebilir aileler tanışırdı gidip gelirdik. Ama sanki çok acele ediyorum gibi hiç sıkboğaz etmiyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…