• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktan ilişki yaşayanlar...

ogretmnhnm

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
165
56
298
35
Adana
Sevgilimle kpss kursunda tanışıp sınava beraber hazırlandık deli gibi çalıştık hayırlısı olsun dedik ama galiba bu sene atanamıcaz. İlişkimiz her geçen gün sağlamlaşıyor ona çok alıştım şükürler olsun ki gönlümüze göre birbirimizi bulduk aileler de öğrenmeye başladı. Ama sorun şu ki sevgilimle aynı şehirde yaşamıyoruz. Üniversite bitti ve haftaya memleketine dönüyor aramızda 5-6 saatlik mesafe var. O sevdiklerinden ayrı yaşamaya alışkın ama ben daha annemden babamdan 1 gün ayrı kalmadım. Hep ailemleydim atansam bile nasıl gideceğimi düşünüyorum. Sevgilimin oturduğu yerde telefon zor çekiyor ev telefonu var görüntülü konuşmak neredeyse imkansız. Uzaktan ilişki yaşayanlar nasıldır bilirler. Seneye de atanamazsam polisliğe başvururum diyor biz aylarca görüşemicek miyiz napıcam bilmiyorum :((

Alışıyor insan canım emin ol,sevgi ve güven olduktan sonra her şey oluyor, özellikle güven...daha da bir bağlanıyor insan. Bizim şahsen öyle oldu :) Bizim de günü birlik gidelecek bir yer değil mesafeler, telefonlar var Allahtan :)
İlk başlarda çok zordu, ama alışıyor insan :) Sizde alışıcaksınız merak etme :)

Alışıyor insan canım emin ol,sevgi ve güven olduktan sonra her şey oluyor, özellikle güven...daha da bir bağlanıyor insan. Bizim şahsen öyle oldu :) Bizim de günü birlik gidelecek bir yer değil mesafeler, telefonlar var Allahtan :)
İlk başlarda çok zordu, ama alışıyor insan :) Sizde alışıcaksınız merak etme :)
Ayy inşallah canım şuan her aradığımda telefonu açacağını bilmek hadi çıkalım deyip el ele göz göze olmak o kadar alıştım ki varlığına. Güven konusunda hiç sıkıntımız yok sevgi de tamam ama bir daha ne zaman görüşürüz hatta görüşür müyüz allah bilir. İşte beni üzen de bu. Ya onu birdaha göremezsem diye panik olmaya başladım. Zaten en ufak bi gecikmede başına bişey mi geldi korkusu var bende çok endişeliyim

3 yıllık uzak mesafeli ilişkim bir 'olmadı' ile bitti aramamı bile istemedi sadece mesajla hemde.. Çok iyi bilirim zorluklarını en fazlasıyla yaşadım umarım pişmanlık duyar diyorum şuan ben hala bitiremedim çünkü..

Üzüldüm inşallah hayırlısı olur sizin için :/ Bizim 7 ay oldu birbirimizden eminiz benim için en önemlisi o kendinden emin. Daha önce tatilde 15 günlüğüne gitti. Son günlerde alışmıştım yokluğuna. Ama geri döneceğini biliyordum bekledim. Döndüğünde ikimiz de çok özlemiştik belliydi halimizden. Şimdi temelli gidecek inşallah isteme söz gibi bir durum olursa o zaman görüşme imkanımız olur ben de ayrı kalmaya alışkın değilim daha buradayken özledim

14 saat Mesafeden yürüdü benim ilişkim, sabır ve sadakatin daha fazlası olması gereken bir durum bu ... Şu an o kişiyle evliyim ...
Ne kadar güzel bize de kısmet olur inşallah :) birbirinizi hiç görmeden ne kadar zaman geçirdiniz bunu merak ediyorum çünkü onu bidaha ne zaman görürürüm ne zaman biraraya geliriz bilmiyorum

Ne kadar güzel bize de kısmet olur inşallah :) birbirinizi hiç görmeden ne kadar zaman geçirdiniz bunu merak ediyorum çünkü onu bidaha ne zaman görürürüm ne zaman biraraya geliriz bilmiyorum
Biz ayda bir defa görüşüyorduk bazen ayda iki defa ama üç olmamıştir. Bazen 2 ayda bir olduğu da oldu. 3sene böyle gitti. Sonra nişan 4 ay sonra da düğün oldu :)

biz öğrenciyiz, 1 ay sömestr 3 ay da yaz tatili için senede toplam 4 ay ayrı kalıyoruz, yılın 1/3ü ayrı geçiyor yani. bu sene yaz tatilinin 2 ayı ayrı ülkelerde geçecek bir de.

zor mu, çok zor. sorunsuz yürütebilen vardır belki ama biz beceremiyoruz. kavga dövüş kıyamet geçiyor genelde. o uzağa gittiğinde ben istediğim ilgiyi göremiyorum. aslında her gün konuşsak da bana ilgisizlik gibi geliyor. ne yalan söyleyeyim cinsel yönden yaklaşamamak da çok gerginleştiriyor. o yüzden kavgalarımızın çoğu "bir sarılsak geçecek aslında" kadar basit şeyler oluyor

ama zamanla uzak ilişki yürütme kabiliyeti artıyor, buna eminim

zaten özleme bir süre sonra alışıyorsunuz

Ayy inşallah canım şuan her aradığımda telefonu açacağını bilmek hadi çıkalım deyip el ele göz göze olmak o kadar alıştım ki varlığına. Güven konusunda hiç sıkıntımız yok sevgi de tamam ama bir daha ne zaman görüşürüz hatta görüşür müyüz allah bilir. İşte beni üzen de bu. Ya onu birdaha göremezsem diye panik olmaya başladım. Zaten en ufak bi gecikmede başına bişey mi geldi korkusu var bende çok endişeliyim

Günaydın canım :) Görüşürsünüz canım öyle düşünme, özlem ağır bastırınca bak nasıl görüşüyosunuz :)
Ben daha 19 Mayısta yanına gittim, ama yetti mi...tabi ki hayır :)

Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah, diycek başka bir şey yok, özlem hasretlik çok zor çünkü...

Günaydın canım :) Görüşürsünüz canım öyle düşünme, özlem ağır bastırınca bak nasıl görüşüyosunuz :)

Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah, diycek başka bir şey yok, özlem hasretlik çok zor çünkü...[/QUO

Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun inşallah, diycek başka bir şey yok, özlem hasretlik çok zor çünkü...
Amin canım günaydın :) belki de öyle olur özlem ağır basar günübirlik 1 saatliğine de olsa gelir bilemiyorum ki :) iş sahibi olsaydık daha çabuk olurdu her şey ama şu kpss insanı dert sahibi yapıyor öğretmen olup atansak bile eş durumundan kavuşamayız hayırlısıyla o günler de gelir inşallah

Amin canım günaydın :) belki de öyle olur özlem ağır basar günübirlik 1 saatliğine de olsa gelir bilemiyorum ki :) iş sahibi olsaydık daha çabuk olurdu her şey ama şu kpss insanı dert sahibi yapıyor öğretmen olup atansak bile eş durumundan kavuşamayız hayırlısıyla o günler de gelir inşallah

İnşallah canım, sabır gerektiriyor sadece, zor olsa da mecbur...
İnşallah hemen atamanız olur da fazla beklemezsiniz, zor süreç gerçekten

biz öğrenciyiz, 1 ay sömestr 3 ay da yaz tatili için senede toplam 4 ay ayrı kalıyoruz, yılın 1/3ü ayrı geçiyor yani. bu sene yaz tatilinin 2 ayı ayrı ülkelerde geçecek bir de.

zor mu, çok zor. sorunsuz yürütebilen vardır belki ama biz beceremiyoruz. kavga dövüş kıyamet geçiyor genelde. o uzağa gittiğinde ben istediğim ilgiyi göremiyorum. aslında her gün konuşsak da bana ilgisizlik gibi geliyor. ne yalan söyleyeyim cinsel yönden yaklaşamamak da çok gerginleştiriyor. o yüzden kavgalarımızın çoğu "bir sarılsak geçecek aslında" kadar basit şeyler oluyor

ama zamanla uzak ilişki yürütme kabiliyeti artıyor, buna eminim

zaten özleme bir süre sonra alışıyorsunuz
Özleme alışmak... şubat tatilinde 15 günlüğüne gitmişti ilk kez o zaman ayrı kaldık. İlk günler bi ağlamaklı geçti bendr ki sorma :) her gün telefon bekliyorum bi de çekmiyordu. Ama her gün aradı sağ olsun yokluğunu hissettirmedi sadece görememek zor gelmişti. Hatta gelmesine yakın alışmış gibiydim konuşcak bişey bulamıyorduk kısa sürüyordu sohbetimiz. Ama gelse de görsem artık diyordum şimdi temelli gidecek temmuzda diploma için gelecek inşallah. Annesiyle tanıştıracakmış :)) Temmuzdan sonra bir daha kim biliiiirrr ne zaman görürüm :( Allahım tüm ayrı kalanlara kolaylık versin

İnşallah canım, sabır gerektiriyor sadece, zor olsa da mecbur...
İnşallah hemen atamanız olur da fazla beklemezsiniz, zor süreç gerçekten
Bu sene olmayacak gibi. Ben sınıf öğretmenliği sevgilimin ataması zor. Olmazsa polisliğe başvurcam diyor ben de onu istemiyorum ama bişey demedim yine de. Her polis olanın başına kötü bişey gelecek demek olmaz ama ülkenin de durumu ortada. Polis olursa eş durumundan yanıma gelebilir bu sefer de gecesi gündüzü bayramı olmayacak. En iyisi allah hayırlısını versin kısmetten öteye yol yok

Biz ayda bir defa görüşüyorduk bazen ayda iki defa ama üç olmamıştir. Bazen 2 ayda bir olduğu da oldu. 3sene böyle gitti. Sonra nişan 4 ay sonra da düğün oldu :)
Haftaya gidiyor inşallah temmuzda mezuniyete gelecek annesiyle tanışacağız kısmet olursa :) ondan sonra o kendi yuvasında olacak ben kendi yuvamda. Ona çok belli etmiyorum bu sıkıntımı çünkü alışmış tek başına olmaya benimkisi çocukluk gibi gelebilir beni güçsüz görsün istemiyorum. Bir de atanırsam ailemden ayrı kalacağım böyle şeylere alışmam lazım yoksa ayakta duramam bu duygusallıkla. Yine de düşünüyorum ya aylarca hiç görüşemezsek bir yıl falan belki diye

Back
X