Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim ilişkim yürümedi ama tek neden uzaklık değildi ,yani kimsenin tek nedeni aradaki mesafe olmuyor, o mesafe işin tuzu biberi oluyor bence,sende yürür mü diye kendini üzme, yürürse yürür yürümezse ucunda ölüm yok ya ,varsın yürümesin
Az önce de başka bir konuya yazdım bunu uzaktan uzağa ilişki olmazz .
Bizzat örnek olarak ben varım burada .
Sen güvenirsin wc'e gittiğini bile söylersin ona ama erkekler bizim gibi değil .
En güvendiğin insan bile küçükte olsa yalan söyleyebiliyor .
Ve yalan benim en tahammül edemediğim şey !
O yüzden bir daha uzaktan asla diyorum .
Olucak ise yakından olmalı , görmelisin ne yaptığını .
Canın istediğinde yanına gidebilmelisin .
Uzaktan ilişkinin sonucu % 95 ayrılıktır. Çünkü erkek denilen olgu yakınındakilere ilgi duymaya meyillidir. İlişki süresi uzadıkça ayrılık ihtimali artar. Kadın ne kadar fedakar olursa olsun sonucu değiştiremez.
arkadaşlar özür dilerim size dönemedim çünkü yeniyim burda ve konu açınca cevaplar bildirim olaraka gelir diye düşünmüştüm hatta konu açamadım diye iki kere aynı açmışım özür dilerim herkesten..bizimkinin fazla bi temeli yok yani yakınken 3 ay falan aynı yerdeydik.her şey yolunda şimdilik..ona çok güveniyorum.onla evlenmek istiyorum ben sizce çok zor mu yıllar geçse hemencecik de evlensem diyorum elimden kayıp gidecek diye korkuyorum..ilk başlarda çok sorunlar yaşadık ama aştık gibi sanırım..bi de ben şey diye düşünüyorum yakındakiler birbirlerini çok iyi tanır ve ayrılmaları daha zor olur evlendiklerinde de sıkıntı çekmezler.doğru mu sizce
Uzaktan ilişkinin sonucu % 95 ayrılıktır. Çünkü erkek denilen olgu yakınındakilere ilgi duymaya meyillidir. İlişki süresi uzadıkça ayrılık ihtimali artar. Kadın ne kadar fedakar olursa olsun sonucu değiştiremez.
söz varya erkekler bluetooth gibidir uzaklaşınca yeni aygıt ararlar diye o misal..ama ben ona çok güveniyorum kızlarla konuşmaz bile öyle bi arkadaş ortamı yok utangaç zaten.
Canım şimdi herkes yaşadığından örnek verir.Kiminin ilişkisi yürür,kimininki yürümez.Benim ilişkimde mesafe az ama yine de uzaktayız ve de ben her şeyi bir anda yaşayıp tüketmediğimiz için memnunum bu mesafeden.Elbette sorunlar oluyor ama yakında olanların sorunu olmuyor mu sanki?Yürümeme sebebini direk mesafeye bağlamamalı.Olay iki insanın birbirini ne kadar sevip saydığıyla ilgili.
Arada güven varsa devam eder uzaklıktan cok büyük sorunlar cıkmaz bana göre bizde 1bucuk yıldır uzagız ufak tefek tartısmalar dısında bi sorunumuz olmadı çok şükür...
Ben yaşamadım ama ev arkadaşım yaşıyor.4-5 yıldır beraberler aile arasında nişanlılar,okul bitsin evlenicekler.Bazen problemleri oluyor tabi birbirlerini göremedikleri için ufak tefek anlaşmazlıklar çıkıyor.Ama katlanıyorlar.Eğer gerçekten seviyor güveniyorsanız uzaktan ilişki yürür.
gercekten sevıyorsanız neden yurumesın 7 senelık sevgılım var bu 7 yılın 1 yılında ayrılmıstık sonra yenıden devam etme kararı aldık ve ben 10 ay once baska bır ulkeye gıttım onumuzde 4 yıl da burada olacagım ama cok sukur cok ıyıyız okyanus asırı olsak da mesele sevmekte bıtıyor.
uzaktan ilişki sevgi, güven, sabır, anlayış oldukça mümkün. eğer ki yürütmeye çalışan çiftler de uyumluysa uzaklık engel değil. zaten uyumlu değilse yakından da bir süre sonra bitecektir.
Benimde 2 seneye yakın ilişkim var aynı şehirlerdeyiz fakat 2 ay sonra ben antalyaya taşınıyorum aramızda mesafeler olucak yani.
2 haftaya bir görüşücez ama insan tedirgin olabiliyor. Aslında arada gerçekten sevgi varsa ve iki tarafta çabalıyorsa çok güzel bi şekilde yürüyceğini düşünüyorum.