Uzaktan ilişki

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
2.5 senelik ilişkim var ve uzaktayıx birbirimize.Arkadaslarim sevgilileriyle dipdibe ve benimki yanımda yok artık özlemi çok yoruyor.Nefes almakta zorlanıyorum.1 ay sonra askere gidicek kısa dönem şimdi konuşabiliyoruz en azından o zaman nasıl olucak askerden sonra belki 1 yıl daha var uzak kalmamıza ve şimdiden çok yoruldum nasıl dayanicam dokunmadan öpemeden sarılamadan böylesi çok zor.

Kaç günde bir görüşüyorsunuz , ya da hafta , ay ??

Bana olan sevgisi güzel ama ben dayanamıyorum her ne kadar iyi de olsak yanyana geçen 2 seneden sonra böyle uzak kalmak çok zor ve dediğim gibi askerden sonra da en az 1 1.5yil uzak kalıcaz
Anladim canim gerçekten zor bi durum onunla bu konuyu konuş derim bakalım erkek arkadşın ne diyicek onunla kinuşursan emin ol biraz rahatlıcaksın

Bende asker yolu bekledim . Üstelik askerden sonra memleketine yerleşti ailesinin yanıma gitti. İstanhuldaydı öncesinde. 3sene ayrı kaldık. İşini düzenini kurumca Sözlendik, evlendik .7 senemiz evlilikte , Hepimiz yaşıyoruz , derdin bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…