Uzaktan ilişki

kendinikesfet123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2018
65
30
3
Günaydın kızlar,
Sizlerin fikrini almak bana iyi geliyor. Sevgilim Kars'a atandı. 3 gün oluyor gideli. Bir süre malesef uzak kalacağız. Ama yaza doğru düğün planımız var. Bu süreci en sağlıklı şekilde götürebilmem için tavsiyelere ihtiyacım var. Nelere dikkat etmeliyim uzaktayken ???

Günaydın kızlar,
Sizlerin fikrini almak bana iyi geliyor. Sevgilim Kars'a atandı. 3 gün oluyor gideli. Bir süre malesef uzak kalacağız. Ama yaza doğru düğün planımız var. Bu süreci en sağlıklı şekilde götürebilmem için tavsiyelere ihtiyacım var. Nelere dikkat etmeliyim uzaktayken ???
2 3 ayda bir de olsa mutlaka görüşün hasret giderin. Sevgilinize güveniyorsanız korkmanızı gerektirecek hiç bir şey yok. Ben de eşimle 3 buçuk sene uzak mesafe ilişkiden sonra evlendim hiç de gönülden ırak olmadı. Gayet te sağlıklı bir evliliğim var. Tabi karşınızdaki kişiyi en iyi siz biliyorsunuz, bu durum kişiden kişiye değişebilir.

Henüz ailelerimiz kendi aralarında tanışmadı. Ocak gibi onları tanıştırıp sonra da şu konuyu açmak istiyoruz. Nikâhımızı kıyıp düğünü yapmadan onun yanına taşınma konusu. Aileler bu konuya nasıl bakar bilmiyorum şu an ama biz birbirimizi gerçekten seviyoruz kısa sürede pek çok şey paylaştık ve tanıdık birbirimizi. Uzak kalmak yeterince zorken daha da zorlastirmamak adina.

Henüz ailelerimiz kendi aralarında tanışmadı. Ocak gibi onları tanıştırıp sonra da şu konuyu açmak istiyoruz. Nikâhımızı kıyıp düğünü yapmadan onun yanına taşınma konusu. Aileler bu konuya nasıl bakar bilmiyorum şu an ama biz birbirimizi gerçekten seviyoruz kısa sürede pek çok şey paylaştık ve tanıdık birbirimizi. Uzak kalmak yeterince zorken daha da zorlastirmamak adina.

Tanışalı ne kadar bir süre oldu ?

Allah yardımcınız olsun
Hem uzak ilişki hem düğün arifesi baya zorlayacak
Kavga etmemeye calısın tartısacagınızı anladıgınız an susup bes sn düşünüp öyle konusmaya baslayın
Cünkü zor sabır istiyor heleki dügün arifesi yalnız yapacaksınız bicok seyi sinirler gergin oluyor

Tanışalı ne kadar bir süre oldu ?
2 ay oluyor. Çoğu kişi erken gibi düşünebilir evlilik konusunu fakat dediğim gibi bu 2 ay dolu dolu geçti birbirimizi tanımak adına yeterince vakit ayirdik. Birbirimize uygun olduğumuzu gördük evliliğe bakış açısı olarak. Yaza doğru boyle bir planımız var.

iş arkadaşım var sevgilisi uzakta.çok ciddiler evlilik teklifi falan oldu.ama çocuk rahat durmuyor yani.:confused:

Ben ilk sevgilim(ilişkimiz devam ediyor) ile liseden tanışıyorum, ilişkimiz başladığında o üniversite için başka şehre gitti ve biz ilişkimizin ilk 2 yılında sadece ayda 1 ve yaz tatilinde görüşebileceğimiz şekilde bir düzen oturttuk. Tavsiyem kesinlikle gereksiz kıskançlık yapmayın. Alttan alın bazı şeyleri, bir sarılmayla çözülecek küçük meseleler arada mesafe olunca 3-4 gün küslüğe bile sebep olabiliyor ve bu küçük dargınlıklar biriktiği takdirde sizi yıpratır. İmkanınız varsa düzenli aralıklarla görüşün. 7/24 mesajlaşıp görüntülü konuşmayın ki bir sonraki konuşmanıza anlatacak bir şeyleriniz olsun. O yokken gittiğiniz yerlerden fotoğraf atın,eve tıkılıp kalmanızın ikinize de bir faydası yok, normalde nasıl geziyorsanız öyle gezin. Özel günlerde hediyeleşme huyunuz varsa (ay dönümü, yılbaşı vs.) ihmal etmeyin, aklınıza bir şey gelmese bile çerçeveli bir fotoğrafınız gibi küçük manevi bir şeyler yollayabilirsiniz. Özlediğinizde tepkiniz nasıl oluyordu bilmiyorum ama ben sinirli ve sürekli ağlamaya meyilli olurdum. Bunu ona makul ölçüde yansıtın, olduğu gibi değil. Yoksa bir süre sonra can sıkacaktır.

Boynuz loading falan ne biçim yorumlar bunlar ya
Arada sevgi varsa km lerin ne önemi var ki
Millet şehirler arasını bırak ülkeler arası ilişki yaşıyor evleniyor
Sevginiz büyükse hiç korkma bence
Herşeyin üstesinden gelirsiniz..

olabilir bi arkadaşım bu şekilde yapmıştı. nikah kıyıp yanına yerleşmişti. sonrada düğün yaptılar. tabi ailelerinin rızasını alarak

7 8 ay çok uzun bir sure değil sadece birbirinizi ozlersiniz ama 2 ayda evlilik düşünmek bana büyük risk gibi geldi bence o kadar aceleci davranmayın

Her fırsatta yanına git, birkaç günlük tatillerde de ortada buluşun. Kars Gürcistan'a çok yakın, birkaç günlüğüne oralari gezin, anı biriktirin
Yaza kaldı kaç ay zaten, çabucak geçer zaman.
Akşam bir rutininiz olsun, açin kamerayı giyinin şıkır şıkır günün kritiğini yapın... Bol bol mektup gönderin..
Eğer bu süre içinde ilişkiniz sonlanirsa da üzülmek yerine sevinin demek ki ilk üfürükte bitecek bir ilişkiymiş. Evlenmek bile sağlıklı bir evlilik olmazmış diye..

* Bu arada iki ay cidden çok kısa bir zaman.
Kaldı ki adam uzakta, taniyamayacaksin bile doğru dürüst...
Kendi hayatın için bu kadar büyük bir risk alma derim ben. İşin ucunda Kars'ta Bir lojmanda bir başına,aynı dili konusamadigin adamla ömür çürütmek de var...

Back
X