benim 2 yılı aşkın süredir bir ilişkim var. Liseden arkadaşız o şimdi üniversitede ben lise sondayım.erkek arkadaşım ankarada ben istanbulda okuyacağım %90. aynı şehrin farklı ilçelerinde ikamet ediyoruz. kışın okuldayız yazın ailelerimizin yanında.Lisedeyken haftada bir gün dışarı çıkardık gezerdik. o üniye geçince buluşmamız çok zorlaştıı bundan sonra hep böyle olacak diyor biliyorum ben de. çevremden sürekli o ünide sen de gideceksin herkes kendi yoluna gider diyorlar. şimdilik büyük problemlerimiz yok kıskançlık sorunu falan asla. tartışmalarımız genelde mesaj atmamak arada bi ilgisizlik ama hepsini aşıyoruz. ilerde bize sıkıntı verecek şeyler olabilir biraz sıkıntılı huyları olan annesi var. ama sonuçta nişanlı değiliz bir şey değiliz yaşımız küçük ailesini sıkıntı edemem.. size asıl sorum şu uzaktan ilişki yürütmek nasıl ? imkansız değil dimi.. az çok biliyorum ama devam edersek uzun yıllar uzaktan yürütmek zorundayız. siz ne düşünüyorsunuz.? ancak 1.5 2 ayda bir görüşüyoruz. zaten öyle hep yanyana olmak istemem aradaki ilişki belli bir seviyede kalmalı. ileriye kalmalı çoğu şey :)