• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktan ilişki ?

Beyzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
344
0
66
Samsun
benim 2 yılı aşkın süredir bir ilişkim var. Liseden arkadaşız o şimdi üniversitede ben lise sondayım.erkek arkadaşım ankarada ben istanbulda okuyacağım %90. aynı şehrin farklı ilçelerinde ikamet ediyoruz. kışın okuldayız yazın ailelerimizin yanında.Lisedeyken haftada bir gün dışarı çıkardık gezerdik. o üniye geçince buluşmamız çok zorlaştıı bundan sonra hep böyle olacak diyor biliyorum ben de. çevremden sürekli o ünide sen de gideceksin herkes kendi yoluna gider diyorlar. şimdilik büyük problemlerimiz yok kıskançlık sorunu falan asla. tartışmalarımız genelde mesaj atmamak arada bi ilgisizlik ama hepsini aşıyoruz. ilerde bize sıkıntı verecek şeyler olabilir biraz sıkıntılı huyları olan annesi var. ama sonuçta nişanlı değiliz bir şey değiliz yaşımız küçük ailesini sıkıntı edemem.. size asıl sorum şu uzaktan ilişki yürütmek nasıl ? imkansız değil dimi.. az çok biliyorum ama devam edersek uzun yıllar uzaktan yürütmek zorundayız. siz ne düşünüyorsunuz.? ancak 1.5 2 ayda bir görüşüyoruz. zaten öyle hep yanyana olmak istemem aradaki ilişki belli bir seviyede kalmalı. ileriye kalmalı çoğu şey :)

canım çok genç ve safsın daha :) ben de senin yaşında böyleydim..hayır!o beni çok seviyo ben de onu!siz ne bilirsiniz, ünvye gidince bırakmcaz birbirimizi diye çemkirirdim herkese..

sonuç: evet herkes kendi yoluna gidiyor..çünkü ünvye girince etrafında senle hergün deli gibi ilgilenmeye hazır pek çok insan hayatına girmeye çalışıyo..e böyle olunca da ta çocukluktan kalma ayda bir gördüğün biri aklına gelmiyo doğal olarak..
bi çocukluk aşkı olarak kalıyo bi köşede işte..

Son düzenleme:
benim 6 yıllık ilişkim var. ufaktık o zaman evet ama sınırlarımızı bildik.yıpranmadık,yıpratmadık.. 6 yıl boyunca uzaktan götrdük ve tek bi güven sorunu yaşamadan. hiç de imkansız değildi.şimdi yanımda elhamd.not: biz senede iki kez görüşebiliyorduk. ne kadar kalırsa şehrimde...:31:

içini karartmak istemem canım ama o bi süre sonra başka birine kaymaya başlıcak ilgi yakınlık beklicek bi kızdan ve sen uzakta olduğun için bu kişi sen olmucaksın malesef 2ayda bir falan görüşücez anca diosun sen bu ona yeticek mi hem üni ortamı farklı bişey herkes kız arkadaşıyla beraber bi yerlere gidicek eğlenicek o napıcak peki seni ne kadar sevdiğini bilemem ama ben bu şekilde fazla yürüyecegini düşünmüyorum ilişkinizin hakkınızda hayırlısı olsun yaşlarınız daha çok küçük zaten

benim 2 yılı aşkın süredir bir ilişkim var. Liseden arkadaşız o şimdi üniversitede ben lise sondayım.erkek arkadaşım ankarada ben istanbulda okuyacağım %90. aynı şehrin farklı ilçelerinde ikamet ediyoruz. kışın okuldayız yazın ailelerimizin yanında.Lisedeyken haftada bir gün dışarı çıkardık gezerdik. o üniye geçince buluşmamız çok zorlaştıı bundan sonra hep böyle olacak diyor biliyorum ben de. çevremden sürekli o ünide sen de gideceksin herkes kendi yoluna gider diyorlar. şimdilik büyük problemlerimiz yok kıskançlık sorunu falan asla. tartışmalarımız genelde mesaj atmamak arada bi ilgisizlik ama hepsini aşıyoruz. ilerde bize sıkıntı verecek şeyler olabilir biraz sıkıntılı huyları olan annesi var. ama sonuçta nişanlı değiliz bir şey değiliz yaşımız küçük ailesini sıkıntı edemem.. size asıl sorum şu uzaktan ilişki yürütmek nasıl ? imkansız değil dimi.. az çok biliyorum ama devam edersek uzun yıllar uzaktan yürütmek zorundayız. siz ne düşünüyorsunuz.? ancak 1.5 2 ayda bir görüşüyoruz. zaten öyle hep yanyana olmak istemem aradaki ilişki belli bir seviyede kalmalı. ileriye kalmalı çoğu şey :)

merhaba, benimde 6 yıllık ilişkim mesafeler araya gire gire sürdü. en sonunda nişanlandık ve çok az bi zaman sonra evleniyoruz. olmayacak diye bi şey yok olduramamış olmak tarafların sorunu bence. olmaz, böyle ilişkimi olurmuş diyen bir sürü insanla karşılaştım. bunun ilişki olmadığını iddia edenler dahi oldu ama ne var ki sonuç biz hala yolumuza devam ediyoruz bunu söyleyen insanlar bilmem kaçıncı ilişkisini yaşıyor.
yeter ki karşılıklı güven olsun gerisi geliyor. bi insan seni aldatacaksa illa uzakta olmasına gerek yok dip dibe olsanız da yapmak isteyen yapıyor. evet, çok zor bi ilişki. özlemden hırçınlaşan bi insanımdır ben yeri geldi sırf görüşemediğimiz için ona çattım, kızdım bağırdım ama en sonunda hep o sakinleştirdi beni ve şimdi evleniyoruz.

Son düzenleme:
Birbirinize gerçekten değer veriyorsanız neden yürütemeyeseniz ?

Biz de erkek arkadaşımla bu sene üniversiteye başlayacağız, geçen haftaya kadar farklı yerleri kazanacağımıza emindik. Planlar yapıyorduk 3 haftada 1 falan ben onun yanına gidecektim. O gelecekti. Ailelelerimizi görmeye gittiğimizde de görüşecektik. Yazları görüşecektik, tatillerde falan..

Ama Allah gördü sanırım içimizi, aynı şehri kazandık mucizevi bir şekilde :)

Her neyse, birbirinizi gerçekten seviyorsanız, görüşmek için fırsatlar yaratırsınız, ve gerçekten seviyorsanız çevrenizden etkilenmezsiniz.
İlla üniversiteye gidiyorsunuz ortamlarınız farklı diye yeni ilişkilere başlayacak değilsiniz, Farklı ortamlarda da aynı ilişkiyi gayet yürütebilirsiniz seviyeli bir şekilde. Böyle olup ilişkilerini evliliğe taşıyan tanıdıklarım var.

Sözün kısası, olur bu iş yeter ki gönüller bir olsun diyorum :)

Son düzenleme:
canım son 2 yılı nişanlılık olmak üzere 6,5 yıllık ilişkim var :) liseden beri birlikteyiz ve son 5 yıldır hep uzaktaydık birbirimizden. eğer gerçekten birbirinizi seviyosanız devam etmemesi için hiç bi neden yok.

eşimle dersanede tanıştık ilişkimiz 8 aylıkken o polis okuluna gitti Adanaya, ben Ankarada kaldım özel bi üniversiteye başladım, yaşlar 18,bizim içinde herkes kendi yoluna gider demişti ama 9 sene flört ettil işimizi gücümüzü elimize aldık onun askerliği bitti evlendik, şimdide 1 yıllık evliyiz, kendi yoluna gitmekte bir ihtimaldir ama yolunu bir yapanlarda var bunu da bil, örneğide bendeniz :16:

Şu anın tadını çıkarmak yerine gelecegin incik cincik hesaplarını yapmak bana göre değil. İnsan kötü bişey yaşayacaksa her halukarda yaşıyor, ve guzel şeyleri de aynı şekilde.Pişman olacagım şeyleri yapmayayım demek yerine yaptıgım şeylerden pişman değilim ve olmayacagım demeyi tercih ediyorum. Hayatın çok kısa oldugunun farkındayım, mükemmel olmasa da bugun yazdıgım mektubu bugun yolluyorum aşkıma cunku yarın ne olacagımızı asla bilemeyiz. Çekinmeden seviyorum, aşk sözcüklerini söylerken asla cimri davranmıyorum.
Şu an ben de uzaktan bi ilişki yürütüyorum. Bu gece de ayrılabiliriz, hiç ayrılmaya da biliriz :) Mutlu muyum ? Evet ! o zaman fazla düşünmeye gerek yok.

Bu tip şeyleri aslında karşılıklı özen belirler.
İlişkinize birbieinize özen gösterirseniz , sevginiz yeterince güçlüyse yürütebilirsiniz.
Araya kıskançlıklar, ilgisizlik, iletişimde yetersizlik girerse ilişki yıpranır ve nihayete erer. :31:

Onemli olan aranizdaki saygidir. Eger bunu yitirirseniz sonu iyi olmuyo malesef. Ama sayginizi kaybetmezseniz mesafe okadar onemli degil tabiki zorluklari cok hani ozluyosun ne yaptigini ne ettigini goremiyosun vs. ama eger icinizdeki gercek sevgiyse asilmayacak seyler degil :)

bunları duymak çok mutlu etti beni :16:
öyle beylik laflar etmem biz ayrılmayız asla beni aldatmaz şöyle böyle..
Hayat insana büyük konuşunca neler olacağını gösteriyor çünkü.
Uzaktan ilişkinin güzel yanları da var kötü yanları da.
tartıştığın zaman sorunları yüz yüze konuşamıyorsun.
birlikte vakit geçirmekten mahrum kalıyorsun.
Zaman geçerken yan yana olamıyorsun falan ama hep dip dibe olmak da iyi değil sonuçta.
Çooook teşekkür ederim güzel mesajlarınız için :31:

bunları duymak çok mutlu etti beni :16:
öyle beylik laflar etmem biz ayrılmayız asla beni aldatmaz şöyle böyle..
Hayat insana büyük konuşunca neler olacağını gösteriyor çünkü.
Uzaktan ilişkinin güzel yanları da var kötü yanları da.
tartıştığın zaman sorunları yüz yüze konuşamıyorsun.
birlikte vakit geçirmekten mahrum kalıyorsun.
Zaman geçerken yan yana olamıyorsun falan ama hep dip dibe olmak da iyi değil sonuçta.
Çooook teşekkür ederim güzel mesajlarınız için :31:

Herkes gereken yorumları yapmıştır okumadım ama bende ilişkimi uzaktaan uzaktan sürdürüyorum.
gerekli olan şey sevgi ilgi tahammül :) ve en önemlisi güven !
eger sana gerekli güveni veriyosa içine şüphe düşürmüyosa uzaklık bi zarar veremez ..en azından şükürler olsunki benim ilişkimm bu yönde güvenle ilerliyo..

söyledigin şeyler cok dogru ..ben haftanın bikaç gününü de olsa birlikte geçirmeyi. ha deyince yarım saat içinde buluşmayı filan cok isterdim.büyük eksiklik ama evlilige 3 yıl sayıyoruz nası olsa die avunuyorum işte :4: diicem o ki işte güvenmek lazım kiii gözün arkada kalmasınnn devam edebiliin...

biz 5 yıl boyunca farklı şehirlerden yürüttük ilişkimizi,
güven problemi de yaşamadık önemli olan karşındaki kişiyi tanıyabilmek.
ben ona kendimden daha çok güveniyordum, sizin gibi lisede başlamıştık.
şimdi ayrıldık ama hala çok değerlidir benim için kavga dövüş bitmedi :31:
karşındaki insan olunca herşey bir şekilde halloluyor.
umarım ilişkiniz mutlu bir şekilde devam eder, kalbin hiç kırılmaz :34:

Zor, insan çok özlüyor ama yapabilirsiniz. Siz istemedikten sonra farkli bir ortama girseniz dahi sevdiginizi unutmaz unutamazsiniz.
Bende Sevgilimi en son 9 ay önce gördüm. Whatsapp Tango filn idare ediyoruz ama hasret ne demektir iyi bilirim.
Uzak ilişki hic bir zaman istememiştim başıma geldi. Ama iyi ki de gelmiş, daha anlamlı daha güzel oluyor sanki.
Çok tartıştığımız oldu uzakta olunca insan, ama hic bırakmadık birbirimizi.
Sabırlı ve karşılıklı güven olduktan sonra her engeli aşabilirsiniz diye düşünüyorum.
Önemli olan kalben uzak olmamak.

uzaktan ilişkiler bana göre değil canım özlem çok, duramıyorum yerimde. benim nişanlım tee ığdırda ben istanbuldayım. ama senin için problem yok gibi o yüzden yürütebilirsiniz. ben yanımda olsun istiyorum hep o yüzden zor geliyo.

Back
X