Saç Uzatma Yöntemleri Uzamayan saclara care

LuckyGirl97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
16
8
3
image.webp
Merhaba kizlar sizinle bana verimli gelen sac uzatma yontemimi paylasacagim. Sacimi 1 sene once cenemde kestirmistim ilk basta hosuma gitmisti ama sonradan sikilmaya basladim Eeose sac sampuanini her yikamada kullandim ve inanilmaz uzadi saclarim beni goren herkes saclarimin uzadigini soylemeye basladi tavsiye ediyorum eczanelerde bulabilirsiniz

Eki Görüntüle 1620577 Merhaba kizlar sizinle bana verimli gelen sac uzatma yontemimi paylasacagim. Sacimi 1 sene once cenemde kestirmistim ilk basta hosuma gitmisti ama sonradan sikilmaya basladim Eeose sac sampuanini her yikamada kullandim ve inanilmaz uzadi saclarim beni goren herkes saclarimin uzadigini soylemeye basladi tavsiye ediyorum eczanelerde bulabilirsiniz
güzel köpürüyor mu peki? benim saçlar çok gür de şampuanı dağıtmak neredeyse imkansız oluyor öteki türlü.. :KK48:

Köpürmemesi iyi daha az kimyasal içerdiğini işaret ediyor yanılmıyorsam, denemekte fayda var gibi gibi :confused:

Ufak bir araştırmadan sonra bulduğum kadarıyla 34 tl imiş. Deneyen bloggerlar da varmış ilgini çekerse...

Back
X