Uzanmak bebeğime zarar verir mi

aysegulxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
31
13
3
Merhaba hanımlar 22 haftalık hamileyim bu sabah çamaşır asarken istemeyerek kendimi biraz zorladım ve karnımın üst tarafında bi ağrı hissettim sizce bebeğime zararı olur mu ?
Şu an ağrı falan yok hareketlerinide hissediyorum ama çok korktum yarın doktor kontrolüm var o zamana kadar beklemeli miyim yoksa şimdi gideyim mi ?
İnternetten baktım plasenta ayrılması gibi şeyler yazıyor ne yapmalıyım ?

Ben hamileliğimin başından beri hep uzandım. Her seferinde ağrı saplandı, dinlendim geçti. Şimdi 28 haftalık hamileyim. Benim kadar uzanan yoktur.

Kanama lekelenme falan yoksa rahat ol. Önemli olan sakin rahat olmak. Sorun olmayacaktır

Bebek emzikten ayrilir derler canm uzaninca. Bidaha sakin uzanma birak asma esin assin........ illa asicam diyosan evin icine camasir teli varya ondan alin ona as balkona onu cikarin uzanma bak bdha Allah korusun

Ya normalde hep evin içine çamaşır teline asardım hava güzel, bide hep nevresim falandı balkona asayım hemen kurusun dedim
Neyseki bi sorun yokmuş doktora gittim dikkat et yinede falan dedi.
Hepinize çok teşekkürler

evet oyle bir risk var doktorunun numarasini al aklina soru takildiginda direk onu ararsin en azindan icin rahat olur

Canım ağır kaldırma uzanma. Bu tarz şeylerden uzak dur. Ben yerimde duramam yaptım bebeğe bi zararı olmadı ama bel ağrısı gibi şeyler çektm. İyi olunca tekrar az az yapıyorum ama yapmamak en güzeli.

Canım gecmıs olsun oncellıkle
Benım balkonumun ıcındekı camasır ıplerını esıme gevsettırdım yanı epey salkım sacak duruyor uzanmadan asıyorum . Bu sekılde yapmanı oneıryorum camasırlar kotu gozukuyor ama bıraz gvsetırsen boyuna gore ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…