• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzatmalı sevgilim evleniyor

katlinakatama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
34
64
3
34
Kızlar kimseye anlatamıyorum ailem konuşmayı kestik sanıyor arkadaşlarım da öyle ama ara sıra sürekli konuşuyorduk. Bir haftadır konuşmuyoruz doğru düzgün. Bugün girdim whatsapptan anneme kadar engellemiş. Kardeşimden aradım sana açıklamam gerekirdi ama evleniyorum diyor. Şok oldum hala da bunun şokunu yaşıyorum kimseye anlatamıyorum ne yapacağım

Kızlar kimseye anlatamıyorum ailem konuşmayı kestik sanıyor arkadaşlarım da öyle ama ara sıra sürekli konuşuyorduk. Bir haftadır konuşmuyoruz doğru düzgün. Bugün girdim whatsapptan anneme kadar engellemiş. Kardeşimden aradım sana açıklamam gerekirdi ama evleniyorum diyor. Şok oldum hala da bunun şokunu yaşıyorum kimseye anlatamıyorum ne yapacağım
Evleniyor ne yapabilirsin ki 🤷‍♀️

oturup karalar bağlayacaksın.. adam evleniyor ne yapacağım diye soruyorsun :)

Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım bunu yaşamazsınız siz ya da çocuğunuz.
benim adıma neden üzülüyorsun? benim yaşamadığımı nerden biliyorsun? bazı şeyler yaşadıkça olgunlaştırır insanı.. karşındaki insan kılıklı kişi bi kere 'adam ' olaydı 2 kişiyi idare etmezdi! ve ben size üzülüyorum ki adam size evleniyorum demiş ne yapacağım diyorsunuz hala.. yapılacak tek şey sallayıp çöpe atacaksınız

Çok üzücü bir durum, fakat atlatılamayacak bir şey asla değil. Demek ki nasibiniz değilmiş . Bol bol dua edin. Kendinize iyi bakın, salmayın kendinizi . :)
Çok teşekkür ederim 😞 çok değersiz hissediyorum kendimi çok. Dertleşmek istedim umarım geçer gider ne diyebilirim ki

Çok teşekkür ederim 😞 çok değersiz hissediyorum kendimi çok. Dertleşmek istedim umarım geçer gider ne diyebilirim ki

Kendinizi değersiz hissetmeyin, iki kadının kalbinde aynı anda bulunmayı kendisine yedirebilen bir adam(!) değersiz hissetsin. Değmeyecek insanlar için lütfen daha fazla üzülmeyin. Bugün olmayan şeye yarın şükredersiniz.

Çok tatlısınız, Allahim korumuş ne diyeyim 😞😭
Aynen öyle Allah kurtarmış gerçekten , siz de öylesiniz. Üzülmek hiç kimseye yakışmaz. Bir erkek yüzünden ağlayan kadın görürsem delleniyorum ben :)) Sizin kalbiniz daha güzellerine layık inanın . Bırakın boş verin pis zihniyette, kadir kıymet bilmez olanları .Allah hayırlısını versin, eşin de evliliğin de. Aşk diye yazdığı eşimiz olur inşaAllah .

Aynen öyle Allah kurtarmış gerçekten , siz de öylesiniz. Üzülmek hiç kimseye yakışmaz. Bir erkek yüzünden ağlayan kadın görürsem delleniyorum ben :)) Sizin kalbiniz daha güzellerine layık inanın . Bırakın boş verin pis zihniyette, kadir kıymet bilmez olanları .Allah hayırlısını versin, eşin de evliliğin de. Aşk diye yazdığı eşimiz olur inşaAllah .
O kadar güzel yazmışsınız ki, okurken ağladım 🥺 Allah sizin de gönlünüze göre versin her ne isterseniz 😍

Amin Allah razı olsun, her şeyin hayırlısı. Yardıma ihtiyaç duyduğunuzda mesaj atabilirsiniz.Ben insanlarla konuşmayı seviyorum. Daha kısa sürede toparlanırsınız belki ya da iyi gelir. Hayırlı akşamlar

Back
X