• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzayan Okul

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
4. Sınıfım Erciyes’te okuyorum kızlar. Bu 2. Üniversitem ilkinde İstanbul Üni Adalet okudum örgün olarak. 2 sene önce, 2. Sınıftayken JATEK bayan astsubaylık sınavı çıkarıldı. Büyük hayalim olduğu için ve kriterler de uydugu için JATEK sınavına hazırlandım. O sıra okulla çok ilgilenemıyordum ama yine de kötü değildi ilk dönemki derslerim fakat o yılın 2. Doneminde antremanlar, jatek sınavının temposuna yogunlastıgım için 2. Donem 9 dersin 7sinin sınavına giremedim. Neticede JATEK’i kazandım 82 puan aldım mülakatı gectim fiziksel mülakatı geçtim fakat o sene darbe girişimi olması sebebiyle eğitime gitmeden önce iptal ettiler. Bu sebeple okulumda uzamıs oldu. Dönem derslerini alamadım. Şuan yarım dönem uzayacagı yerde okulum tam 1 yıl uzadı.

1 yıl okulun uzamıs olması çok canımı sıktı. Ailem uzamıs oldugunu henüz bilmiyor. Okulu etkilediğini bilselerdi haklı olarak o jateke hazırlanmama izin vermezlerdi. Ne yapacagım konusunda hiçbir fikrim yok gercekten sinirlerim bozuldu. Aile bir yana başlı başına kendimi hazırlayamadım. Etrafa dert anlatmak ayrı bi sorun. Okulu uzatan arkadaslardan tavsiye istiyorum bu evreyi nasıl atlattınız ?

1 yıl dediğin hiçbir şey. 5 bilemedin 6 sene uzayanlarla dolu etraf. 1 sene 1 saniye gibi birşey. Hiç dert ve sıkıntı etme derim kolaylıkla verebilirsin o potansiyeli gördüm sende. Sonra geriye dönüp baktığında ne çabuk geçmiş diyorsun. Zaten okulu uzayanlarda ve kalanlarda bazı ders hocaları devamsızlığı önemsemiyorlar. Kolaylıkla bitirirsin.

ne denir ki okulunuzun uzadığını kısa zamanda anlatın bu yaşananlar sizin suçunuz diil

1 yıl dediğin hiçbir şey. 5 bilemedin 6 sene uzayanlarla dolu etraf. 1 sene 1 saniye gibi birşey. Hiç dert ve sıkıntı etme derim kolaylıkla verebilirsin o potansiyeli gördüm sende. Sonra geriye dönüp baktığında ne çabuk geçmiş diyorsun. Zaten okulu uzayanlarda ve kalanlarda bazı ders hocaları devamsızlığı önemsemiyorlar. Kolaylıkla bitirirsin.

Yarım dönem neysede 3 ay gibi birşey onu takmadım hiç ama 2 donem gereksiz yere uzadı. Aileme nasıl anlatıcam ne diyeceğim bilmiyorum böyle dün aksamdan beri düşünmekten beynim uyuşmuş durumda

valla gayet zor bir sınavı kazanmışsın ki idealist insanların yapacağı bir meslek o kazandığınız. bence bu kadar üzme kendini. bunda da bir hayır vardır

Olur öyle şeyler 1 sene çabuk geçer kafaya takma.

Sebebi senin elinde değil ki ; kapanmasa hayallerindeki meslek olacakti denemeye degmis yani.

4. Sınıfım Erciyes’te okuyorum kızlar. Bu 2. Üniversitem ilkinde İstanbul Üni Adalet okudum örgün olarak. 2 sene önce, 2. Sınıftayken JATEK bayan astsubaylık sınavı çıkarıldı. Büyük hayalim olduğu için ve kriterler de uydugu için JATEK sınavına hazırlandım. O sıra okulla çok ilgilenemıyordum ama yine de kötü değildi ilk dönemki derslerim fakat o yılın 2. Doneminde antremanlar, jatek sınavının temposuna yogunlastıgım için 2. Donem 9 dersin 7sinin sınavına giremedim. Neticede JATEK’i kazandım 82 puan aldım mülakatı gectim fiziksel mülakatı geçtim fakat o sene darbe girişimi olması sebebiyle eğitime gitmeden önce iptal ettiler. Bu sebeple okulumda uzamıs oldu. Dönem derslerini alamadım. Şuan yarım dönem uzayacagı yerde okulum tam 1 yıl uzadı.

1 yıl okulun uzamıs olması çok canımı sıktı. Ailem uzamıs oldugunu henüz bilmiyor. Okulu etkilediğini bilselerdi haklı olarak o jateke hazırlanmama izin vermezlerdi. Ne yapacagım konusunda hiçbir fikrim yok gercekten sinirlerim bozuldu. Aile bir yana başlı başına kendimi hazırlayamadım. Etrafa dert anlatmak ayrı bi sorun. Okulu uzatan arkadaslardan tavsiye istiyorum bu evreyi nasıl atlattınız ?
benim de uzamıstı
o zaman 21 yasındaydım
kimseye dert anlatma isteği duymamıstım ama bu benım hayatımdı insanlara ne ki
sen okul uzamasını bu kadar dert edersen , ileride iş hayatına atılmada yasadıgın güçlükleri, evlilik yasına gelıp evlenemediğindeki baskıyı, çocuk doğurma baskısını, ikinciyi doğurma baskısını nasıl atlatacaksın :D

şuanda 38 yasındayım
keske tek derdim okulumun uzaması olsaymıs , keske az daha uzasaymıs:D

O yıllar gençlik birdaha gelmiyor çünkü
uzarsa uzasın çözümsüz dert değil

Valla ben de 1 yil uzattiydim. Kimse o kadar da ilgilenmiyo aslinda ne kadar uzattiginla. Ailene de soyle. Alisirlar bosver. Derdin bu olsun.

benim de uzamıstı
o zaman 21 yasındaydım
kimseye dert anlatma isteği duymamıstım ama bu benım hayatımdı insanlara ne ki
sen okul uzamasını bu kadar dert edersen , ileride iş hayatına atılmada yasadıgın güçlükleri, evlilik yasına gelıp evlenemediğindeki baskıyı, çocuk doğurma baskısını, ikinciyi doğurma baskısını nasıl atlatacaksın :KK70:

şuanda 38 yasındayım
keske tek derdim okulumun uzaması olsaymıs , keske az daha uzasaymıs:KK70:

O yıllar gençlik birdaha gelmiyor çünkü
uzarsa uzasın çözümsüz dert değil

25 yasındayım o bakımdan biraz sıkıntı çekiyorum yani okulu 26sında bitirdi diyecekler vs vs bir sürü şey anladınız siz beni

1 sene dediğin 2 vize 2 final... Nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun. Benimde şuan uzayan yılım. 1.dönem nasıl bitti hiç anlamadım.

1 sene dediğin 2 vize 2 final... Nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun. Benimde şuan uzayan yılım. 1.dönem nasıl bitti hiç anlamadım.

Ne yapsam bilmiyorum gercekten canım sıkıldı sizin cevrenizden tepki oldu mu böyle

Amaaan canim derdin bu olsun bosver. Ben de uzattim hem de hamile kaldim 5. Sinifta. Cok sıkıldım bunaldim ama care yok gecer bir sene üzülme. Ailene biran önce soyle ama.

Yarım dönem neysede 3 ay gibi birşey onu takmadım hiç ama 2 donem gereksiz yere uzadı. Aileme nasıl anlatıcam ne diyeceğim bilmiyorum böyle dün aksamdan beri düşünmekten beynim uyuşmuş durumda
Bende 25 yaşındayım. 2’inci üniversitem 26 ımda mezunum. 40 yaşında mezun olanlar var 26 ne ki. Ailenize söyleyin ve izah edin anlayış göstereceklerine eminim.

Ne yapsam bilmiyorum gercekten canım sıkıldı sizin cevrenizden tepki oldu mu böyle
Yok olmadı ancak espri konusu olursa oluyor. Devam problemin yoksa derslerin sadece FF le kaldıysa zaten hiç problem olmaz. Benim öyle olduğu için ailemin yanına döndüm burda çalışıyorum. Sadece vize ve final haftlarında gidiyorum.

İyi de tembellik edip kalmamışsin ki derslerden? Meslek tercihini değiştirip ona odaklanmissin. Yapacak birşey yok tamamen kader kısmet. Oldugu gibi anlatırsın, sınava girip kazanamasan tepki gösterirlerdi, fakat burda şanssızlık var başka bişey değil

Yok olmadı ancak espri konusu olursa oluyor. Devam problemin yoksa derslerin sadece FF le kaldıysa zaten hiç problem olmaz. Benim öyle olduğu için ailemin yanına döndüm burda çalışıyorum. Sadece vize ve final haftlarında gidiyorum.

Hocalar devam konusuna takılmıyor pek mezuna kalınca görmezden geliyorlar. Zaten öyle bir şey olursa yine burda kalırım artı formasyon almak için en azından bunu değerlendirmis olurum

Hocalar devam konusuna takılmıyor pek mezuna kalınca görmezden geliyorlar. Zaten öyle bir şey olursa yine burda kalırım artı formasyon almak için en azından bunu değerlendirmis olurum
O zaman hiç sıkıntı etme kendine. Cidden nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Ben de senin gibiydim bu durumu o kadar çok kafama taktım ki stresten hergün burnum kanardı. Ama o kadar abartılacak birşey olmadığını yaşayınca anladım.

Back
X