- 4 Nisan 2015
- 439
- 578
- 103
4. Sınıfım Erciyes’te okuyorum kızlar. Bu 2. Üniversitem ilkinde İstanbul Üni Adalet okudum örgün olarak. 2 sene önce, 2. Sınıftayken JATEK bayan astsubaylık sınavı çıkarıldı. Büyük hayalim olduğu için ve kriterler de uydugu için JATEK sınavına hazırlandım. O sıra okulla çok ilgilenemıyordum ama yine de kötü değildi ilk dönemki derslerim fakat o yılın 2. Doneminde antremanlar, jatek sınavının temposuna yogunlastıgım için 2. Donem 9 dersin 7sinin sınavına giremedim. Neticede JATEK’i kazandım 82 puan aldım mülakatı gectim fiziksel mülakatı geçtim fakat o sene darbe girişimi olması sebebiyle eğitime gitmeden önce iptal ettiler. Bu sebeple okulumda uzamıs oldu. Dönem derslerini alamadım. Şuan yarım dönem uzayacagı yerde okulum tam 1 yıl uzadı.
1 yıl okulun uzamıs olması çok canımı sıktı. Ailem uzamıs oldugunu henüz bilmiyor. Okulu etkilediğini bilselerdi haklı olarak o jateke hazırlanmama izin vermezlerdi. Ne yapacagım konusunda hiçbir fikrim yok gercekten sinirlerim bozuldu. Aile bir yana başlı başına kendimi hazırlayamadım. Etrafa dert anlatmak ayrı bi sorun. Okulu uzatan arkadaslardan tavsiye istiyorum bu evreyi nasıl atlattınız ?
1 yıl okulun uzamıs olması çok canımı sıktı. Ailem uzamıs oldugunu henüz bilmiyor. Okulu etkilediğini bilselerdi haklı olarak o jateke hazırlanmama izin vermezlerdi. Ne yapacagım konusunda hiçbir fikrim yok gercekten sinirlerim bozuldu. Aile bir yana başlı başına kendimi hazırlayamadım. Etrafa dert anlatmak ayrı bi sorun. Okulu uzatan arkadaslardan tavsiye istiyorum bu evreyi nasıl atlattınız ?