Uzayan sarılık en fazla ne kadar sürer?

0hatu0

Mûcizesi geldi... Şükürler olsun...
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
4.153
4.209
248
Arkadaşlar kızım 2,5 aylık bilmiyorum ama sanki hâlâ biraz sarılık var gibi:'( haftaya doktor kontrolümüz var. Ama uzayan sarılık geçiren bebişleriniz ne kadar sürede sona ermişti?

61 suruyor diye biliyorum bnm kizimki 55 gun surdu

Merhaba. Epey olmuş siz yazalı ama doktorunuz ne demişti? Oğlum kronolojik 10 haftalık düzeltilmiş 27 günlük. Sarı rengi sonradan arttı. Bugun total bilirubin 3.9 çıktı. Insallah ciddi bir şey değildir :(

Merhaba. Epey olmuş siz yazalı ama doktorunuz ne demişti? Oğlum kronolojik 10 haftalık düzeltilmiş 27 günlük. Sarı rengi sonradan arttı. Bugun total bilirubin 3.9 çıktı. Insallah ciddi bir şey değildir :(
Yani erken doğum mu oldu canım. ? 3,9 çok değil canım. Hiç.bişi olmaz merak etme. Biz 15 leri falan gördük. Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüt inş yavrunu;)

Yani erken doğum mu oldu canım. ? 3,9 çok değil canım. Hiç.bişi olmaz merak etme. Biz 15 leri falan gördük. Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüt inş yavrunu:KK66:
Ben 25 leri gordum.1 gece fototerapiyle 12 degerle taburcu olduk .

Girememiştim siteye geç kaldım biraz cevap vermekte. Evet erken doğum simdi düzeltilmiş 1 ayı geçti. Doktora gittik bize güldu 3.9 çok küçük bir değer niye telaş yaptınız diye :) Hala hafif bir sarılik olabilirmiş bu aylarda.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) Rabbim hepimizin yavrularına sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin :)
Yani erken doğum mu oldu canım. ? 3,9 çok değil canım. Hiç.bişi olmaz merak etme. Biz 15 leri falan gördük. Geçmiş olsun. Sağlıkla büyüt inş yavrunu:KK66:

Back
X