Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar kızım 2,5 aylık bilmiyorum ama sanki hâlâ biraz sarılık var gibi:'( haftaya doktor kontrolümüz var. Ama uzayan sarılık geçiren bebişleriniz ne kadar sürede sona ermişti?
Merhaba. Epey olmuş siz yazalı ama doktorunuz ne demişti? Oğlum kronolojik 10 haftalık düzeltilmiş 27 günlük. Sarı rengi sonradan arttı. Bugun total bilirubin 3.9 çıktı. Insallah ciddi bir şey değildir
Merhaba. Epey olmuş siz yazalı ama doktorunuz ne demişti? Oğlum kronolojik 10 haftalık düzeltilmiş 27 günlük. Sarı rengi sonradan arttı. Bugun total bilirubin 3.9 çıktı. Insallah ciddi bir şey değildir
Girememiştim siteye geç kaldım biraz cevap vermekte. Evet erken doğum simdi düzeltilmiş 1 ayı geçti. Doktora gittik bize güldu 3.9 çok küçük bir değer niye telaş yaptınız diye :) Hala hafif bir sarılik olabilirmiş bu aylarda.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) Rabbim hepimizin yavrularına sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsin :)