Gebeliğe Hazırlık uzayan şeffaf akıntı nasıl değerlendirilmeli?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebisibeklerkeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
156
87
28
29
Hanımlar merhaba . Hamilelik düşünüyorum da bu gün şeffaf uzayan akıntı geldi. Bu yumurtladığım anlamına mı geliyor ? Bu dönem nasıl değerlendirilmeli ? Bilgisi olan hanımlar benimle paylaşabilir mi acaba ?

Yumurtlama ise bugün ve sonrasında ki 2 günü değerlendirin. Spermde bir sorun yoksa tabi. Ovülasyon testi ile takip etmenizi öneririm. Bazen çatlayınca olabiliyor akıntı. Ben mesela yanlış günleri değerlendiriyormușum ovülasyon kullanınca anladım

çok teşekkür ederim yasak sonrasında ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum eşimde bi sorun yok çok şükür aslında 2 günde bir olması gerek gebelik düşünüyorken ama çok zor . hayatın olağan akışında insanlar haliyle hasta oluyor yorgun oluyor bi şekilde düzen bozuluyor.

Aynen. Ama yumurtlama zamanı ard arda 3 gün değerlendirin diyorlar sorun yoksa eşte. İnternetten de alabilirsiniz daha uyguna geliyor ovülasyon testleri ben öyle yapıyorum. 2 günde bir olunca gerçekten görev gibi oluyor ben zorlanıyorum.

Çok teşekkür ederim nasıl yardımcı olduğunuzu bilemezsiniz Allah razı Olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…