- 22 Aralık 2017
- 217
- 107
- 18
- 31
- Konu Sahibi Balpetegim31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntı geldiğinde çatlamış oluyor. Aynı şekilde koyu olduğunda yumurtlamış olursun silikleştiğinde çatlamış olur. Büyük bi ihtimalle dün yumurtladın.Merabalar yardımcı olacak biri var mı aranızda bugün uzayan şeffaf akintim geldi ovulasyon testi yaptım foto yüklüyorum doğru gün de mıyım acaba bilen varsa cevap yazabilir mi
Catlamıs olabılır pık yaptıgı zamanı kacırmıs olabılırsın uzayan akıntın geldyse hemen bırlıkte olMerabalar yardımcı olacak biri var mı aranızda bugün uzayan şeffaf akintim geldi ovulasyon testi yaptım foto yüklüyorum doğru gün de mıyım acaba bilen varsa cevap yazabilir mi
Hayır canim adetim düzensiz olduğu için akıntı gelince yaptım ama idrarımi da cok beklemedim ondan da olabilir belki bugün tekrarlayacagimAkıntı geldiğinde çatlamış oluyor. Aynı şekilde koyu olduğunda yumurtlamış olursun silikleştiğinde çatlamış olur. Büyük bi ihtimalle dün yumurtladın.
Dün yaptın mı test.
Teşekkürler canim beraberlik oldu idrarimi cok tutmamıştım o yüzden böyle çıktı diye düşündüm benCatlamıs olabılır pık yaptıgı zamanı kacırmıs olabılırsın uzayan akıntın geldyse hemen bırlıkte ol
Canim 10. Gün çatlamış galiba sonraki günler siliklesmiskızlar günaydın bana da yardım edebilir misiniz? bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım testlerim foto da nasıl yorumlamam lazım acaba?
Sabah ilk idrarla yapma. Ve en az 2 saat idrarını tut ve sıvı şeyler içmemeye çalış o 2 saat zarfında. Sonucu değiştiriyorHayır canim adetim düzensiz olduğu için akıntı gelince yaptım ama idrarımi da cok beklemedim ondan da olabilir belki bugün tekrarlayacagim
Canim link aticam foto attım oraya bakar mısın telden sildim atamam dahaSabah ilk idrarla yapma. Ve en az 2 saat idrarını tut ve sıvı şeyler içmemeye çalış o 2 saat zarfında. Sonucu değiştiriyor
Canim link aticam foto attım oraya bakar mısın telden sildim atamam daha
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-gunu-hesaplama.987396/page-77#post-54388697
Bu pik olmamış. Benim kaç gündür böyle nerdeyse. Daha koyu olmalı. Ya da sıvı alımına dikkat etmiyorsun ondan silik çıkıyor.Canim link aticam foto attım oraya bakar mısın telden sildim atamam daha
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ovulasyon-gunu-hesaplama.987396/page-77#post-54388697
Tamam o zaman sabah pik yapmış. Siliklence de çatlamış oluyor. Bugünü al yumurtlama günü olarak.Az önce yaptım idrarımi da tuttum sıvı da tüketmedim sabah daha koyuydu
Sağol bebeğim teşekkür ederim sabah ilişki olmuştu bu akşam da yapsak mi bilemedimTamam o zaman sabah pik yapmış. Siliklence de çatlamış oluyor. Bugünü al yumurtlama günü olarak.
Yapın bence garanti olsun.Sağol bebeğim teşekkür ederim sabah ilişki olmuştu bu akşam da yapsak mi bilemedim![]()
TamamYapın bence garanti olsun.