Bekleyip görücez artık canım başka çare yokYok benim takvime göre bu ay bayrama denk geldi o yüzden test yapamadım ben de bilmiyorum yani geç ovulasyon mu yoksa bayramda ovulasyon oldu bu öylesine bi akıntı mıydı
Belki telaşeden bayramda stresten ovulasyon olmadı geç oldu diye düşündüm o yüzden. Benim de bu ay ilk kez böyle akıntım oldu ilaç kullandığım için akıntım olmuyordu kuruluk yapıyordu.
Aynen öyleBekleyip görücez artık canım başka çare yok
Nasılsın canım var mı bir gelişmeAynen öyle
kasığımda Ağrı filan da kalmadı benimNasılsın canım var mı bir gelişme
Bende oluyor ya dün özellikle sol kasığıma 2-3 saniyelik bi sancı girdi geçti hemen uyuyamıyorum geceleride sürekli tuvalete gitme hissi var psikolojik mi ki acaba bu durum anlayamadımkasığımda Ağrı filan da kalmadı benim
Sende var mı bi değişiklik
Birde beyaz krememsi akıntı geldi az önceBende oluyor ya dün özellikle sol kasığıma 2-3 saniyelik bi sancı girdi geçti hemen uyuyamıyorum geceleride sürekli tuvalete gitme hissi var psikolojik mi ki acaba bu durum anlayamadım
Aa bilmem ki şimdiden başlar mı ki idrara çıkma hissi acabaBende oluyor ya dün özellikle sol kasığıma 2-3 saniyelik bi sancı girdi geçti hemen uyuyamıyorum geceleride sürekli tuvalete gitme hissi var psikolojik mi ki acaba bu durum anlayamadım
Benim k da yok ama progesteron etkisiyle gelir zaten oBirde beyaz krememsi akıntı geldi az önce
İnşallah canım bakalım beklemekte en zoru bu günlerde. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. Normalde adet öncesi olan göğüs ağrısı ve lekelenmem olmaması beni sadece umutlandırıyor şuanBenim k da yok ama progesteron etkisiyle gelir zaten o
İnşallah güzel haberlerin belirtisidir kasık batmaları filan
Ben daha ilaca 30 martta başladımİnşallah canım bakalım beklemekte en zoru bu günlerde. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun. Normalde adet öncesi olan göğüs ağrısı ve lekelenmem olmaması beni sadece umutlandırıyor şuan
Çok geç değil mi canım. Bizim akıntı aynı gün gelmişti galiba 25inde. Ben 6 nisanda falan adet olmazsak belli olur diye düşünüyorumBen daha ilaca 30 martta başladım
O akıntı olunca ilacı ertelemiştim
9 nisanda bitecek en azından onu sabredip beklesem iyi olacakadetim 12 nisandan önce gelmez gecikmeyi beklersem patlarım
6 Nisanda test yapayım ben de o zaman ama ben 25 inde akıntı oldu diye ilacıma 30 unda başladım. 10 gün kullanıp bırakıp adet oluyorum. Benim adet gecikti doğal olarak bu ayÇok geç değil mi canım. Bizim akıntı aynı gün gelmişti galiba 25inde. Ben 6 nisanda falan adet olmazsak belli olur diye düşünüyorum
İlaç o kadar etkiliyor mu adet gününü. Yinede emin olursun canım belki gebelik var bilmiyoruz ki. Benim şimdiden yapasım var da negatif görmek beni korkutuyor o yüzden bekliyorum6 Nisanda test yapayım ben de o zaman ama ben 25 inde akıntı oldu diye ilacıma 30 unda başladım. 10 gün kullanıp bırakıp adet oluyorum. Benim adet gecikti doğal olarak bu ay
6 Nisanda negatif çıksa bile benim daha adetime 6-7 gün olmuş olacak
İlaç kullanıyorken olmaz ki adet o yüzden. Ama sen söyleyince benimde bi yapasım geldiİlaç o kadar etkiliyor mu adet gününü. Yinede emin olursun canım belki gebelik var bilmiyoruz ki. Benim şimdiden yapasım var da negatif görmek beni korkutuyor o yüzden bekliyorum
Hiç merak etmiyor musun yaİlaç kullanıyorken olmaz ki adet o yüzden. Ama sen söyleyince benimde bi yapasım geldi
Merak ediyorum etmez miyimHiç merak etmiyor musun yaben düşünmeden duramıyorum djsjsj
Galiba biz istiyoruz diye vücudumuzda hamileymiş gibi davranıyorMerak ediyorum etmez miyimDüşünmemeye çalışıyorum geçen ay çünkü çok emindim hamile olduğumdan Sabredemedim neredeyse her gün test yaptım O kadar çok semptom var gibi gelmişti ki
SanırımGaliba biz istiyoruz diye vücudumuzda hamileymiş gibi davranıyor
Çok açık kahverengi bir akıntı geldi ve dayanamadım test yaptım tabii ki tertemiz bir negatifSanırımhavadan semptom kapıyoruz
Ay yerleşme olabilir mi acabaaa bence bikaç gün sonra tekrar yap adet değilseÇok açık kahverengi bir akıntı geldi ve dayanamadım test yaptım tabii ki tertemiz bir negatif