- Emoji Skoru
- 29
- Puanlar
- 13
Ben de her gün bakıyorum yerleşme kanaması namına bişeyler var mıdır diye amaÇok açık kahverengi bir akıntı geldi ve dayanamadım test yaptım tabii ki tertemiz bir negatif
Yok canım ya nerde yerleşme olsa zaten testte çıkardı bence. Benim adetim hep böyle başlıyor o yüzden umudum kalmadıAy yerleşme olabilir mi acabaaa bence bikaç gün sonra tekrar yap adet değilse
Yerleşme kanaması çok nadir olan bir durum zaten olmak zorundaymış gibi düşünmeBen de her gün bakıyorum yerleşme kanaması namına bişeyler var mıdır diye ama
Hadi yaa ama yerleşmeden bikaç gün sonra çıkıyormuş testte öyle yazıyorYok canım ya nerde yerleşme olsa zaten testte çıkardı bence. Benim adetim hep böyle başlıyor o yüzden umudum kalmadı
Öyle düşünmüyorum da olsa güzel olur moral olurYerleşme kanaması çok nadir olan bir durum zaten olmak zorundaymış gibi düşünme
Vallahi lekelenme görmek bana moral değil depresyon oluyor artıkÖyle düşünmüyorum da olsa güzel olur moral olur
Sende yap bence sürekli düşünmek daha çok yoruyormuş onu farkettim en azından şuan olmadığını biliyorumHadi yaa ama yerleşmeden bikaç gün sonra çıkıyormuş testte öyle yazıyor
Bu sabah yaptım negatif çıktı kısmet değilmişSende yap bence sürekli düşünmek daha çok yoruyormuş onu farkettim en azından şuan olmadığını biliyorum
Of yaa. Bu ay vücudumuz resmen oyun oynadı bize. Boşuna heveslendik. Adet olana kadar ihtimal var tabi yaparsın canım benim adet bi iki güne gelir zaten lekelenmeden sonraBu sabah yaptım negatif çıktı kısmet değilmişyine de 8 nisan ilacımın son günü o gün her ihtimale karşı tekrar yaparım ona göre ilacı bırakırım
Neyse artık bi sonraki aya nasip olur inşallahOf yaa. Bu ay vücudumuz resmen oyun oynadı bize. Boşuna heveslendik. Adet olana kadar ihtimal var tabi yaparsın canım benim adet bi iki güne gelir zaten lekelenmeden sonra
Benimde adetim 12 Nisan bende beklemedeyim ne zaman yapacaksınız testBen daha ilaca 30 martta başladım
O akıntı olunca ilacı ertelemiştim
9 nisanda bitecek en azından onu sabredip beklesem iyi olacakadetim 12 nisandan önce gelmez gecikmeyi beklersem patlarım
Çarşamba yapmayı planlıyorumBenimde adetim 12 Nisan bende beklemedeyim ne zaman yapacaksınız test
Adet oldun mu canımSende yap bence sürekli düşünmek daha çok yoruyormuş onu farkettim en azından şuan olmadığını biliyorum
Hala sökülmedi canım lekelenme devam ediyor. Saçma sapan bir şey gerçektenAdet oldun mu canım
Geç ovulasyon oldu diye mi böyle dengesiz acabaHala sökülmedi canım lekelenme devam ediyor. Saçma sapan bir şey gerçekten
Bence de geç ovülasyon olduğu için adet de gecikiyor yani başka bir sebebi yok diye düşünüyorum ben de benim zaten erken geldiği zamanlarda da böyle lekelenme ile başlıyor 4-5 güne anca sökülüyorGeç ovulasyon oldu diye mi böyle dengesiz acaba
Benim de 2 gündür inanılmaz ağrım var yine kasığımda
Uzun sürüyormuş sökülmesi baya seninBence de geç ovülasyon olduğu için adet de gecikiyor yani başka bir sebebi yok diye düşünüyorum ben de benim zaten erken geldiği zamanlarda da böyle lekelenme ile başlıyor 4-5 güne anca sökülüyor
Evet ya beni çok sinirlendiriyorUzun sürüyormuş sökülmesi baya senin
Erken değil mi test için bende cuma yaparım diyorum ama çarşamba belli olur mu kiÇarşamba yapmayı planlıyorum
Benim çarşamba 12 dpo o yüzdenErken değil mi test için bende cuma yaparım diyorum ama çarşamba belli olur mu ki