Uzaylılar ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Evet bayanlar uzaylılara inanan var mı ?
Gerçekten çok ilginçler . Var olduklarına inanıyoruum ve gördüm daha önce ufoyu . Ufo kullandıkları o daire şeklindeki alet . Uzaylılar ise kendileri . Hiç uzaylı görmediim ama ablamla beraber ufoyu görmüştük hemde 1 değil birden fazlaydılar . Ablamla beraber apartmanımızın çatısına çıkmıştık etrafı izlemek için birkaç sene önce hava kararmak üzereydi 2 tane ışıklı şey bir binanın etrafında dönüyorlar ve ışık hızıyla bianda kayboldular ve biz eminiz ki onlar ufoydu . Ablamda küçükken çook eskiden görmüş çok yakından . En yakın arkadaşıyla sokakda oyun oynarlarken terini silmek için kafasını yukarı bir kaldırmış kırmızılı beyazlı florasan ışığıyla daire şeklinde bişey görmüş . Bir keresinde de bu 29 ekimde vs.. jetler gösteri yapıyor ya yine biz ablamla video çekiyorduk . Video çekerken görmedik birşey aama vidoyu sonra izleidğimzde ekranın önünden daire şeklinde bişey geçtiğni gördk ve şok olmuştuk . Tabi malesef bu görüntüler eski telefondamı kaldı silindimi ne olduysa gitti . Bu varlıkların dinimizcede kabulü var . Dinnimizde yok diye birşey geçmiyor dabbe olarak geçiyormuş isimleri . Başka ruhların da olduğu yazıyor Kur'an'da . Bilimsel olarak da birçok görüntüleri var zaten .
Ki kendimde gözmle gördüm . Hiçbir uçak o kdr hızlı gideemez ki uçak daire şeklinde olamaz . Bi balon ya da dilek feneri de değildi . Çünkü çok hızlı br şekilde ikisi hareket ettiler havada daire şeklinde döndüler .
Bu konuları araştıran Türk ufolog Haktan Akdoğan dün habertürk de de görüntüler yayınladı yeni çekilmiş daha önce hiç görüntülenmemiş olan videolar . Bir de hikaye anlattı . İzmirin bi kasabasında gecenin yarısında bi sesler duymuş köylünün birisi . Tüfeğini almış dışarı çıkmş bi bakmş yaralı bi cisim . bacaklarından bi sıvı akıyormuş ama karanlık olduğu için görememiş sonra jandarmaya haber vermiş . Jandarma yerine 20 dakika içinde ( çok şaşrımşlar ama cidden 20 dk içinde ) jandarma yerine ufolarla ilgilenen bi birim gelmiş oraya ve alıp uzaylıyı götürmüşler . Ve adam o cismin ya da uzaylının her neyse bana bir bakışı vardıki giderken onun hala çk etkisindeyim demiş Haktan Akdoğan a . Bizim ülkemmize ya da dünyaya bizim madenlerimizden enerji almak için geldikleri düşünülüyor . Boyut değiştirebiliyorlar . Telapatik anlaşıyorlar . Bizlerle henz iletişşime geçmiyorlar çünkü bizim hazır olmadığımızı düşünyorlarmş .
Bizm beyin dalgalarımzdan hazır olup olmadığımızı anlıyorlarmş . O yüzdende henüz bizimle iletişime geçmiyorlarmş ama 2020 2025 senelerinde geçmeye başlanacakları söyleniyor .
Bu garip varlıklara inanıyorum ve gerçekten onları çok merak ediyorum . Acaba görebilecekmiyim görebilecekmyz onlarla iletişime geçilen zamanları çok görmek istiyorum . Korkulacak birşey yok bence insanlar umarım onlara zarar vermezler . Onlar cidden bizden üstteler bizden daha zekiler boyut bile değiştirebiliyorlar bizim henüz onlrın kullandığı şeyleri kullanabilecek bi teknolojimiz ya da bilgimiz yok . Ama onlar herşeyi yapab,liyorlar . Aletleri bile saliselik hızla hareket ediyor bizim öyle bir şeyimiz yok henüz üretileemedi . İnsanlar inşallah o zaman geldiğşnde onlara zarar vermezler çünkü onlar zarar vermek isteselerdi şimdi çoktan bize zarar verirlerdi . Dünyaya düşmek üzere olan bir gök taşı ( ya da sanrm başka bir şeydi ) onu engellemişler zamanında . Eğer o parça dünyaya düşseymiş yarısı yok olurmuş dünyamızın bunu bile engellemişler . Bu yüzden bze zararı dokunmayan yaratıkların bizimde zararımızın dokunmasını istemem . Keşke insanlarımız hazır olabilselerde biraz daha bilgilenebilip inansalarda şimdiden iletişime geçebilsek ..
Gerçekten bunların olması çok ilginç . Sizinlede paylaşmak istedim . peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili olarak ?

amerika da bulunan 51. üstle ilgili bazı yazılar okumuştum,ama üzeri örtülüyor bu konuların gerçeklik payı olduğuna inanıyorum..

Evet dün ondanda bahsedildi . bulunan uzaylılar ya da düşen yaralı uzaylılar bu köylü olayında olan olaydaki uzaylıda dahil 51. bölgeye gönderilmiş . Sanrm orda araştırmak için daha uygun bir ortam ve yeterli alet varmş . Bulunanlar hep oraya gönderiliyormş ve gizli tutulyormuş . Ve girmek yasakmş hapis cezasına bile çarptırılabilyormuş izinsiz girenler ki Amerika başkanı bile özel izinle girebiliyormuş .

Bende küçükken gördüm ve hala çok net onun bir daire ve bol ışıklı bir cisim olduğunu hatırlıyorum. Düşün o yaşlarda uzaylı nedir bilmezken o cismin ne olduğunu düşünmekle geçti ömrüm:confused: kesinlikle inanıyorum bende ve çok merak ediyorum.

Bende küçükken gördüm ve hala çok net onun bir daire ve bol ışıklı bir cisim olduğunu hatırlıyorum. Düşün o yaşlarda uzaylı nedir bilmezken o cismin ne olduğunu düşünmekle geçti ömrüm:confused: kesinlikle inanıyorum bende ve çok merak ediyorum.

Bnde cok merak ediyorum insallah en yakin zmnda iletisime gecerzz :)

Bende inaniyorum.
Zaten uzayin sadece cok az bi kismini gorebiliyoruz su an, kimbilir daha neler var.
Ama dabbe demene sasirdim.
Nerden duydun bu baglantiyi?
Cunku kuranin gelecege dair parcalari oldugunu biliyorum. Ve dabbe hakkinda pekte iyi bisy olmadigini biliyorum.
O zmn "uzaylilar iyi yaratiklar" dusuncenle " dabbe " kelimesi ortusmuyor benim beynimde.

Bende inaniyorum.
Zaten uzayin sadece cok az bi kismini gorebiliyoruz su an, kimbilir daha neler var.
Ama dabbe demene sasirdim.
Nerden duydun bu baglantiyi?
Cunku kuranin gelecege dair parcalari oldugunu biliyorum. Ve dabbe hakkinda pekte iyi bisy olmadigini biliyorum.
O zmn "uzaylilar iyi yaratiklar" dusuncenle " dabbe " kelimesi ortusmuyor benim beynimde.

dabbenin anlamını bilmiyorum . Uzaylıların insanlara zarar vermek istemediklerini düşünüyorum ve onlarla knşmayıda çok isterdim istiyorum . Aama İnternette Hocaların videolarını izledim oonlar kuran da dabbe olarak geçen şeyler var onlarında ruhları peygamberleri var diyor . Uzaylıların isimi gçemiyor ama ne var deniyor ne de yok . Acaba bu dabbe mi uzaylılar diye düşündümde yani bilemiyorum ki zaten . Sadece hocların sölediklerinden bahsediyorum acaba kuran da dabbe diye mi geçiyor ismi bilinmiyor tabiki . Acaba Yüce Rabbim bizim uzaylıları bilmemizimi istemiyor Kuran' da bile net birşey yazmadığına göre ?

dabbenin anlamını bilmiyorum . Uzaylıların insanlara zarar vermek istemediklerini düşünüyorum ve onlarla knşmayıda çok isterdim istiyorum . Aama İnternette Hocaların videolarını izledim oonlar kuran da dabbe olarak geçen şeyler var onlarında ruhları peygamberleri var diyor . Uzaylıların isimi gçemiyor ama ne var deniyor ne de yok . Acaba bu dabbe mi uzaylılar diye düşündümde yani bilemiyorum ki zaten . Sadece hocların sölediklerinden bahsediyorum acaba kuran da dabbe diye mi geçiyor ismi bilinmiyor tabiki . Acaba Yüce Rabbim bizim uzaylıları bilmemizimi istemiyor Kuran' da bile net birşey yazmadığına göre ?

Bilmemki, gercekten bilgimiz cok az ve ogrenmekte cok isterim. Dabbe soyle geciyor kuranda:
Kuran’da tek bir ayette geçen Dabbe aynı Yecuc ve Mecuc gibi uydurma, mitolojik hadislerle anlatılarak sunulmaya çalışılmış ve her seferinde olduğu gibi ortaya çıkan tablo rezillik olmuştur. Önce Kuran’da geçen dabbe ile ilgili ayeti görelim:

O söz başlarına geldiği zaman onlara yerden bir Dabbe çıkarırız. O da insanların bizim ayetlerimize kesin bir bilgiyle inanmadıklarını söyler.

27- Neml Suresi 82

Bu tek ayete karşın geçen acayip hadislerden biriyse şöyledir: “Dabbe’nin başı öküz başı gibi, gözü domuz gözü gibi, kulağı fil kulağı gibi, boynuzu keçi boynuzu gibi, boynu deve kuşunun boynu gibi, göğsü aslan göğsü gibi, rengi kahverengi gibi, böğrü kedi böğrü gibi, kuyruğu koç kuyruğu gibi, ayakları deve ayağı gibidir.” Ayrıca çok daha garip hadisler vardır ki bunlardan kimine göre Dab-be’nin başı gökte, kuyruğu kutupta, ayakları Arabistan yarımadasındadır. Kimine göreyse Dabbe’nin bir elinde Hz. Süleyman’ın mührü, diğer elinde Hz. Musa’nın asası vardır. Diğer tüm konularda gördüğümüz gibi Kuran dışında dîni kaynak arayanların karşılaşa-cakları izahlar bunların benzerleridir.

Bilmemki, gercekten bilgimiz cok az ve ogrenmekte cok isterim. Dabbe soyle geciyor kuranda:
Kuran’da tek bir ayette geçen Dabbe aynı Yecuc ve Mecuc gibi uydurma, mitolojik hadislerle anlatılarak sunulmaya çalışılmış ve her seferinde olduğu gibi ortaya çıkan tablo rezillik olmuştur. Önce Kuran’da geçen dabbe ile ilgili ayeti görelim:

O söz başlarına geldiği zaman onlara yerden bir Dabbe çıkarırız. O da insanların bizim ayetlerimize kesin bir bilgiyle inanmadıklarını söyler.

27- Neml Suresi 82

Bu tek ayete karşın geçen acayip hadislerden biriyse şöyledir: “Dabbe’nin başı öküz başı gibi, gözü domuz gözü gibi, kulağı fil kulağı gibi, boynuzu keçi boynuzu gibi, boynu deve kuşunun boynu gibi, göğsü aslan göğsü gibi, rengi kahverengi gibi, böğrü kedi böğrü gibi, kuyruğu koç kuyruğu gibi, ayakları deve ayağı gibidir.” Ayrıca çok daha garip hadisler vardır ki bunlardan kimine göre Dab-be’nin başı gökte, kuyruğu kutupta, ayakları Arabistan yarımadasındadır. Kimine göreyse Dabbe’nin bir elinde Hz. Süleyman’ın mührü, diğer elinde Hz. Musa’nın asası vardır. Diğer tüm konularda gördüğümüz gibi Kuran dışında dîni kaynak arayanların karşılaşa-cakları izahlar bunların benzerleridir.

Pardon duzenleme yapmak gerek.
Dabbe kotu brisi degilmis.
Kiyamet yaklastiginda islami yanlis yasayan muminlerin yuzune yanlislarini acikca soyleyenmis.

Hiç inanasım gelmiyor şu uzaylılara. =)
Çok küçük bir pay bırakıyorum belki olabilir diye.
Eskiden asla olamaz derdim ama.

Uzaylılar var mı yok mu bilmiyorum ama konuyu okurken aklıma şu replik geldi

E T eve telefon E T eve telefon:KK70::KK70:

Garibim şimdi gelse whatsapptan konusurdu:KK70:

Uzaylilari gorme olaganimiz cok az. Nedeni ise evren cok buyuk bir hizla genisliyor ve galaksilerbiribirinden hizla uzaklasiyorlar. Galaksimizde ne varsa o. O da buyuk problem cunku, bir gezegende hayat olusup evrimlesmesi ve gezegenler arasi yolculuk yapabilmesi mumkun olsa da, bu surenin (mesela dunyali insanin uzaya cikmasi icin dunyanin olusumundan bu yana 5 milyar yil gecti) ziyaret edilen gezegen ahalisinin de evrimlestigi bir sureye denk gelmesi lazim.

Back
X