Ya yok artik.Gercekten yorumunuzu 2 kez okudum bir yanlislik mi var diye.. Bu kisilerle ben erkek arkadasimla cikarken de arkadastim ortak arkadaslardi. Ne yazikki bahsettiginix gibi kizlardan kazik yedikten sonra erkek arkadas avina cikmadim. Cidden pes.Sınıfta tek koz arkadaşım yoktu dan sonrasını okumadım. Kadınlardan kazık yiyorum bahanesiyle hemcinslerine erkekleri tercih eden kadınları kusura bakmayın hiç sevmiyorum. Hayır yani o güya kazık attığı için uzak durduğunuz kadınlara tercih ettikleriniz de çakal çukal aklı şeyinde maço kadına insan gözüyle bakmayan Türk erkekleri
Evet ne yazik ki oyle..zten o bana deseydi basindan biris var diye direk mesafeyi kurardim. Ben anlayissiz bir insan miyim ya da ne bilim hareketlerim disardan farkli mi gozukuyor? Surekli kendimi yargilamaya ve irdelemeye basladim..Benimde samimi gördüğüm kız arkadaşlarım erkek arkadaş edinince mesafe koydular bana..çok üzülmüştüm ama boşuna üzülmüşüm.sizde düşmeyin onların üstüne yeni arkadaşlar edinmeye bakın.günümüzde bir kızla erkeğin sadece arkadaş olabileceğine ne yazık ki kimse inanmıyor.kendinizi üzmeyin değmez çünkü.yarın bi gün ayrılıncada gelmesine fırsat vermeyin
Evet haklisiniz belki.. Amazoruma giden 2 hafta once yapmam diyip ayni seyi bizzat kendisi yapmasi..Hem de umursamadan. Vicdanlari nasil rahat olabiliyor?Üzenler sizin onları kafaya taktığınız kadar sizi kafaya takmadığı için herhalde. Size değer vermeyen insanlara siz de bu kadar değer verip dert edinmeyin. Herkesten öğrendiğimiz bir ders var, o dersleri çıkarsayıp yolunuza devam etmeyi deneyin derim.
Anlayışsız olanlar onlar bence.yeni yeni arkadaşlıklar kurun sizde :)Evet ne yazik ki oyle..zten o bana deseydi basindan biris var diye direk mesafeyi kurardim. Ben anlayissiz bir insan miyim ya da ne bilim hareketlerim disardan farkli mi gozukuyor? Surekli kendimi yargilamaya ve irdelemeye basladim..
Evet haklisiniz belki.. Amazoruma giden 2 hafta once yapmam diyip ayni seyi bizzat kendisi yapmasi..Hem de umursamadan. Vicdanlari nasil rahat olabiliyor?
Ya inanin ona ben de hak veriyorum. O kiz beni tanimiyor bile... oyle dusummesi cok normal. Ama beni taniyan kisi gelip bana durumu izah etse zaten anlayisla karsilardim.. ya da ztn ilk basta bunlari yapmadan bana direk deseydi bi kiz var diye ben zaten gereken mesafeyi koyardim ama umursamadan sanki onca hatir iyilik dostluk gecmemis gibi bir anda silebilmesi cok zoruma gitti ve en kotusu 2 3 hafta once daha bana yapmam diyordu.Insanlar kac yillik esinden anne babasindan kardesinden hayal kirikligi yasarken arkadastan yasamak normal geliyor tabi insan kirilir uzulur fakat bu devirde kotuluk gelmiyorsa sukretmek lazim.
Kiza da hak veriyorum bazi erkekler iki kisiyi ayni anda idare ediyor veya sevgilisini birakip arkadasiyla oluyor burda boyle konu acanlar oldu kiz icinizi acip bakamaz ki herkes hakli aslinda isin ozeti bu oluyor.
Artik kurasim bile gelmiyor cunky surekli kendimi ayni dongude buluyorum. Oyle nir raddeye geldim ki insan gormek istemiyorum artik. Surekli silinebilmek ozguvenimi cok kirdi.Herkes bi takım tercihler yapmış ve malesef siz tercih edilmemişsiniz. Zaten farklı şehirlerde kopardınız birbirinizden. Şuan ihtiyacınız olan tek şey sosyalleşmek. Beklentinizi düşürerek yeni arkadaşlıklar edinin. Takmayın bu kadar.
Valla inanir misiniz benim basima ayni sey gelse oyle zor durumda kalsam yine de onlara aciklama yaparim hani derim en azindan ya boyle noyle diye.. ama karsindakinin ne dusunecegini ne hissedecegini umursamadan boyle davranmak cok kotu degil mi..Ve en kotusu benim bu konularda hassas oldugumu biliyordu. Yani binevi zayif noktamdan vurdu beni. Karsilikli oldu belki ama benim yaptiklarim o kadar fazlaydi ki bu kisiye..Karsilik beklemeden ne cok sey yaptim..yazik hepsine.Emin olun bu kadar üzülmenize değmezler. Ve fazla üstlerine düşmüşsünüz. Sizi arayıp sormayana nedenini sormanız da açıklama istemenizde gereksiz. Sizi hayatından çıkaranı sizde çıkarın gitsn. Karşılıklı iyilikleriniz olmuş birbirinize. Kazık yedim diye düşünmeye gerek yok. Belki sizin de ciddi bir ilişkiniz olsa onlarla iletişimi kesecektiniz. Arkadaşlığınızın vadesi dolmuş bitmiş . Bu saatten sonra muhattap dahi olmayın
Siz benim yazdığımı nasıl okudunuz bilemedim. Ben erkek arkadaş avına çıkmışsınız demedim kiYa yok artik.Gercekten yorumunuzu 2 kez okudum bir yanlislik mi var diye.. Bu kisilerle ben erkek arkadasimla cikarken de arkadastim ortak arkadaslardi. Ne yazikki bahsettiginix gibi kizlardan kazik yedikten sonra erkek arkadas avina cikmadim. Cidden pes.
Evet yazdiklariniz da cok haklisiniz cok sukur ki candan ote 2 tane kiz arkadasim var uzun yillar... Beni o kadar guzel ozetlemissiniz ki evet, ne yazik ki en azyif noktam kendi degerimi ortaya koyamamam niye aradin ki sen onu diye sorucaksiniz..cunku surekli hatayi kendimde goruyorum. En son fotograf sil dedim gitmis ikimizinkilerini de sildi kirildigimi belli etmeye calistim anlamdi ya da orali olmadi. Bu durumda onun bana geri donus yaomasi gerekirdi fakat baktim ki uzun sure oldu donmedi bir de kiz arkadas edindiginden habefrim yok, kendime dedim ki ya acaba ben mi bir sey yaptim farkinda olmadan ya da fotograflari silmesini istemek yanlis mi oldu ona mi bozuldu gibi derken kendimi ararken buldum. Yani surekli kendimde goruyorum. Kimse ile iliskim benim yuzumden bitmesin bozulmasin gibi bi dysunce yatiyor heo beynimde ama cok kotu bu.bas edemiyorum artik.. surekli benim hakkimda ne dusunurler dusuncesinde olmak.. 2. Arayisim ise tamamen bosluguma geldi. Bir an dedim kendime ben neden bunu icimde tutuyrum ben sanki sessiz kaldikca o yaptiginin farkina varmicak ya da yaptigini normalmis gibi gorup kirildigimin farkina varmicak onemsemicek gibi gibi dusuncelerle doluo aradim. Arayip tum icimdekileri kusucaktim ama olmadi..Keske aramasaydim da.Üzülmenizi anlıyorum, kırılmanızı da. Hak da veriyorum. Ben de zamanında böyle ilişkiler yaşadım arkadaşlarımla.
Bana bir şekilde fazla fedakarlık fazla yakınlık kurarak kurduğunuz ilişkide kendi değerinizi ortaya koymamışsınız ve bu nedenle kolay vazgeçilen bir insan olmuşsunuz gibi geldi.
Dolup dolup, üzülüp aramanızı anlıyorum. Ama mesela o böyle davrandığında kestirip atan ve böyleyse de keyfin bilir tavrında olan bir insan olsaydınız insanlar size istediği gibi davranamayacağını görürdü, daha kıymetli olurdunuz. Bir şekilde kendi değerimizi ilişkilerdeki tavrımızla kendimiz belirliyoruz.
Arkadaşlıklardan soğumayın, arkadaşlık güzel şey. Bunu yaparken sınır çizmeye, size bir adım gelene bir adım gitmeye çalışın.
Kadınların birbiriyle kuracağı ilişkinin zor olduğunu kabul ediyorum. Erkek-kadın ya da erkek-erkek arkadaşlığından daha dolaylı, daha entrikalı ya da daha zahmetli olabiliyor. Yaşınızı bilmiyorum fakat 27 yaşındayım ve yıllar bana hemcinsimle kurduğum dostluğun karşı cinsle kurduğum kadar hatta belki çok daha güçlü olabileceğini gösterdi. Kadın kadının kurdu da olabilir, yurdu da. Hayatınıza yurdunuz olacak karakterde kadınlar seçmeye çalışın. Deneyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?