Üzerimde ki baskı

Sevgilimden eminim o da böyle olmasına
Çok üzülüyor. Rızaları olsun daha mutlu oluruz diyor. Aşktan gözüm kör olmadı. Gerçekten insana değer veriyor. Saatlerce süren yoldan sadece yarım saat yüzümü görmek için geliyor. Paramı toplamaya başladım. O gün geldiğinde güzel güzel konuşacam hala istemezlerse kendi kibirleri derim.

Sevgilimden eminim o da böyle olmasına
Çok üzülüyor. Rızaları olsun daha mutlu oluruz diyor. Aşktan gözüm kör olmadı. Gerçekten insana değer veriyor. Saatlerce süren yoldan sadece yarım saat yüzümü görmek için geliyor. Paramı toplamaya başladım. O gün geldiğinde güzel güzel konuşacam hala istemezlerse kendi kibirleri derim.
Bak ne güzel sevgilin sana destek oluyor. Seni görmek için yollara düşüyor. Helal olsun bu zamanda böylesi bulunmaz tabi sonuna kadar yanında olduğu sürece. Ki balık baştan kokar derler sen daha iyi tanırsın. Benim sözlüm kendi aracı olduğu halde 5 saatlik yola çıkıp gelmiyordu. Bende yolumdan çıkardım.
İkinizde biriktirin ailen yanında değil,hala arkanda duracaksa kendileri bilir siz yolunuza bakın derim naçizane fikrim.

Benim sevdiğim bir amcam vardi. Aslinda çok iyi bir insan, ama konu çocuklarının evlenmesine gelse her seferinde olay çıkartıyordu. Bütün aile seferber oldu ikna etmek icin, ama yok asla ikna olmadi. Kızının biri bunun yüzünden kaçtı, oğlu sırf gönlü olsun diye onun seçtiği biri ile evlendi. Yani adam neden öyle yaptı inanin çözemedik. Anne baba raziligi önemlidir benim gözümde her zaman. Ama bazen anne babaların yaptığı da zulüm olabiliyor çocuklara. Iyi ölçüp tartmak lazım. Eş adayınız da ikna etme çabalara girsin yinede. Yani yinede isteme felan olsun. Baktınız ortada geçerli hiçbir sebepleri yok, o zaman yolunuzu çizersiniz. Babanizin size şiddet uygulaması veya yeltenmesi kabul edilir bir durum değil. Bunun çocuğunu sırf ondan uzaklaştıracagini kestiremiyor. Babalık da herseyi mubah kılmıyor

Baska kim olsa kabulumuz ama bu olmaz ne demek?

Kesinlikle eksik var burda. Adam madde mi kullaniyor, kumar bagimlisi mi, egitimsiz veya issiz mi?
Durup dururken neden bir kisiye itiraz edip bunun disinda herkes olur desinler?

Seneler evvel aynı şeyleri yaşadın.Hiç yoktan zindan ettiler hayatımı en güzel anlarımı.Evlendim Allaha şükür harika bir eşim ailem var şu anda ama hep birşeyler eksik kaldı.Keşke bu kadar merhamet sahibi bir insan olmasaydım derim kendi kendime. Rabbim ailenize hidayet versin. Evladı sahibiymiş gören ailelere akıl versin.

Bence bize anlatmadıkların var!
Onlarıda anlatırsan, yorum yaparım

Cumleleriniz celiskili aileniz evlenme fikrine karsi degil o kisiyle evlenmenize karsi.kim olursa kabulumuz demisler demekki burda yazmadiginiz bisey var

Ailenin dusuncesi cok sığ. Ilginç bi durum. Bence fazla hakimiyetciler. O yüzden senin kendi başına karar vermen zorlarına gidiyor. 25 yaşındasın. Artık kendi kararlarını verecek yaştasın. Inan bazen aileler iyilik ettiğini düşünürken kötülük ediyor

Telefon kıracak kadar istemiyorlarsa var bi sebep ama hadi hayırlısı
Ruh sagliklari yerinde olmayan, huysuz, karakter konusunda farkli, anne baba olarak yeterli yetkinlige sahip olmamalari olabilir mi o sebep? Sadece soruyorum. Suc hep mi bizde?

Adamın işi gücü yerindeyse sende uzun bir süredir tanıyıp iyice güvenip hayatımdaki son erkek bu işte ruh eşimi buldum dediysen peşini bırakma ailen sadece sen buldun diye istemiyorsa vazgeçme. Ama ailenin istemediği veya senin göremediğin başka konular varsa bir daha düşün pişman olma

Back
X