- Konu Sahibi karbeyaz00
-
canım mevlana'nın çok güzel bir sözü var "insan düşünceden ibarettir. gerisi sadece et ve kemiktir. gül düşünürse gül olur, diken düşünürse diken."
bu söz benim hayat felsefemdir. sen bu şekilde düşündükçe seni daha kötü şeyler bulur, daha çok aksilik çekersin üzerine. sakin ol ve güzel düşün. her sabah uyandığımız için bile şükretmeliyiz. tabiiki hayat hep toz pembe değil ama yaşadığımız acılar da bizi olgunlaştıran, bizi biz yapan şeyler. sana tavsiyem bu kadar karamsar olma. atladığımız, çok küçük görünen, sanki öyle olması gerekiyormuş gibi davrandığımız şeyler, aslında bize verilen lütuflar.
Karamsarlıktan kurtulamıyorum.. En önemli tek yaşayamıyorum artık bıktım.. Ne sevgilim var ne birşey mutsuzum çok mutsuzum..
demekki şuan doğru zaman değil. demekki şuan yalnız yaşaman gerekiyor. bu karamsarlığının nedeni ne? temeli nerden geliyor düşün. onu bul acısını sonuna kadar yaşa ve çık artık bu moddan. çünkü bu ruh hali seni zamanla böyle karamsar, mutsuz birine dönüştürür. bunu yapma kendine.
kaç yaşındasın canım ailenle mi yaşıyorsun?
eski konuları görmedim canım benim ama bak daha cok gencsin eminim yasadıgın seylerin seni nasıl yıprattıgına. bende cok problem yasadım ailemde ama hersey gecıyor ınan. kendi meslegını elıne al kendı basına yasamaya basla o zaman hayat sana ne guzel gelcek gorceksın. yeni arkadaslar, yeni bi cevre, yeni bi ask :) insallah cokta güzel bir evlilik yaparsın bunlar hayal değil. Allah nasip etmeyeceği şeylerin hayalini kurdurmazmış sen düşün hayal et ve dua et çok dua et. herşey düzelcek güven kendine.
Canım benim sen güzel düşün lütfen. bazen çok zor geliyor bunlar ama sen yine de yap. en zor anlarında dua et. gerçekten dua çok çok başka birşey sanki panzehir gibi herşeye iyi geliyor. dua et ağla içini boşalt. seni senden daha iyi tanıyan, herkesten daha çok seven, senin için en güzel yolları açan bir güç var. buna ister doğa de, ister enerji de, ister Allah de. ama bu güç var. sen bu güce inan. bu gücün parçası senin içinde var. bunlara cok ınandıgım ıcın soyluyorum. cunku bende bır cok problem yasadım, hala da yasıyorum. ama bunlar son bulcak cok az kaldı bılıyorum. ınsallah karsına cok ıyı bır ınsan cıkar ve cok mutlu bır evlılık yaparsın. mutlu bır aıle yasamını kendı yuvanda tadarsın.
al bende de okadar yanlız değilsin mutsuzum senden de baya büyüğüm ilişkilerim hep sebepsiz yere bitiyor.iyi yanım ailem allaha şükür allah başımdan eksik etmesin kendimi cok boş hissediyorum olsamda olur olmasamda şu hayatta.
valla bnm üzerimde de bi bela bi lanet kimin ahını aldım ne halt ettim bilmiorum...
valla bnm üzerimde de bi bela bi lanet kimin ahını aldım ne halt ettim bilmiorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?