- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
Kızlar nazar mı, retro mu, sinirlerim mi bozuldu bilmiyorum son zamanlarda üzerimde kara bulutlar dolaşıyor gibi hissediyorum. 2 somut olay örnek vereyim. Geçenlerde 20 yıllık arkadaşımla çok kötü kavga ettik ve birbirimizi her yerden engelledik. Konu da öyle saçma ki.. ama hiç pişmanlık duymadım. Geri adım atmadım. O da tabi.. ikinci olay:Eşim bazı cumartesiler çalısıyor cok sık olmasa da.. Ben de hafta ici cok gec geliyorum, yorgun oluyorum. Dün evi toplamadan yattim. Bugün esim isteyken kayınvalidemler gelmis sokagin basindayken esimi aramislar geldik diye. (Aylardir görüsmüyoruz ve önceden haber vermediler)Bu arada sabahin dokuzu.. Ben ne yap et gönder. Bi iki saat sonra gelsinler ev cok daginik dedim. İki cocugum var. Her yerde oyuncaklar kirlentler yerlerde.. degistirecegim bir kac mobilyanin yenisi de eskisi de ortada.. Sonra kapiya geldiler ve acmadim. 40 yillik hayatimda ilk kez böyle bir sey yapiyorum bunu anlatirken bile utaniyorum. Aslinda aramiz da kötü. Gerekmedikce konusmuyorum. Esimin hatrindan bayramdan bayrama gidiyorum. Yine de yaptigimin ayip oldugunu ve esimi cok kirdigimi biliyorum. Size sorum bugün icim esime kendimi nasil affettiririm? 2. olarak son dönemlerde hayatimda sürekli bir seylerin ters gitmesi neden olabilir? Bunu durdurmak icin ne yapabilirim?(anlatmadigim ufak tefek kazalar, iste ters giden birtakim seyler de var)