• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerime yapışan mutsuzluk ...

krkmzzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
370
206
103
Bursa
selam kızlar... bu aralar herkes mutsuz, enerjisiz, suskun, durgun,düşünceli olduğumu söylüyor .. Eski enerjim yok önceden neşe saçardım halbu ki ... Hamileyim daha Bi buçuk aylık ondan mı bilmiyorum, bir buçuk yıllık evliyiz sorunlar yaşadık ondan mı, herkesin her söylediğini kafama takıyorum ondan mı bilmiyorum ... Lütfen yardım Edin yine pozitif neşe saçan bi insan olmak istiyorum bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım ...

Hamilelik özellikle ilk zamanları insanları gerilimli yapıyor ama sonra rahatlıyorsun hareketlerini falan hissedince. Bu arada sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini. Bide hep rutin şeyler yapıyorsan o da sıkar enerjini düşürür. Sıkılınca çık dışarı biraz yürü derim.

As
Hamilelik özellikle ilk zamanları insanları gerilimli yapıyor ama sonra rahatlıyorsun hareketlerini falan hissedince. Bu arada sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini. Bide hep rutin şeyler yapıyorsan o da sıkar enerjini düşürür. Sıkılınca çık dışarı biraz yürü derim.
aslında hamilelği pek hissetmiyorum .. Çok teşekkür ederim

Cnm hamilelik zor bir süreç bende üç ay önce doğum yaptım hamileliğim çok kötü defresif geçti haliyle hormonlar alt üst oluyor umarım bu zor dönemi atlatırsın bebeğini kucagına alınca herşey yoluna girecek biraz sabır

Cnm hamilelik zor bir süreç bende üç ay önce doğum yaptım hamileliğim çok kötü defresif geçti haliyle hormonlar alt üst oluyor umarım bu zor dönemi atlatırsın bebeğini kucagına alınca herşey yoluna girecek biraz sabır
Hamilelik denmi diyorsunuz inşallah bi an önce geçer bu durum

Hormonlardan kesin. Amaaaann ne takıyon salla gitsin. Herşey olacağına varır. :KK50:

Back
X