- 16 Ekim 2016
- 212
- 84
- 18
- Konu Sahibi vermissenli
Kurtajdan sonraki ilk adetim de yeni bitti. Ben kendimi hazir hissediyorum ama yinede korku var. Denemeli miyim yoksa beklemeli miyim?Tecrubeli arkadaslar umut olun bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor ne kadar korunmanizi onerdi? Ne kadarlikti bebeginiz?
Doktor ne kadar korunmanizi onerdi? Ne kadarlikti bebeginiz?
En az 2 ay dedi..Doktor ne kadar korunmanizi onerdi? Ne kadarlikti bebeginiz?
Benim 7 haftalikti. Bos gebelikti.Doktor ne kadar korunmanizi onerdi? Ne kadarlikti bebeginiz?
Anladim canim, doktorlar genellikle 2 adet donemi gecmesini istiyor. Bende pco var adet araligim cok uzun 2-3 ay bazen daha uzun. Kurtaj dan sonraki ilk adetimi 2 ay sonra olmustum doktora 2 ay doldu adet bittikten sonra korunmama gerek yok degilmi dedim hayir ikinci adeti de ol ondan sonra birakirsin korunmayi dedi bana....Benim 7 haftalikti. Bos gebelikti.
3 ay kadar vucudunuzu dinlendirin ki yeni hamilelige hazir olsun.Kurtajdan sonraki ilk adetim de yeni bitti. Ben kendimi hazir hissediyorum ama yinede korku var. Denemeli miyim yoksa beklemeli miyim?Tecrubeli arkadaslar umut olun bana
Simdi anladim. Cok sagolasin canim cevap icin. Rabbim tum isteyenlere saglikli sekilde nasip etsin.Anladim canim, doktorlar genellikle 2 adet donemi gecmesini istiyor. Bende pco var adet araligim cok uzun 2-3 ay bazen daha uzun. Kurtaj dan sonraki ilk adetimi 2 ay sonra olmustum doktora 2 ay doldu adet bittikten sonra korunmama gerek yok degilmi dedim hayir ikinci adeti de ol ondan sonra birakirsin korunmayi dedi bana....
Biraz daha beklemek daha iyi. Sagolun cevap IcinArkadaşım kürtajdan sonra bidaha adet görmeden hamile kaldı bi sorun yaşamadı. Ama her bünye farklı . Düşün taşın hazırsan Dr lar hep standart konuşur
2 ay dediyse o kadar beklemelisin canım bana da 3 ay demişti sonra sordum neden o kadar sure verdiğini 3 aydan önce hamile kalirsan tekrar düşük yapma riskin var demişti 4 ay bitti 5. Ayda hamile kaldımEn az 2 ay dedi..
Ben bu süreci bol bol dua ederek geçirdim çok zor geçiyor seni anlıyorum ama Allah korusun tekrar aynı sil baştan olmasında dansa geç olmasi daha mantıklı bende bekledim Allah yardımcın olsunHepiniz sag olun arkadaslar. Evet beklemeye karar verdim. Bi uc adet gecirince daha iyi olur. Biri bitti zaten. Folik asit kullaniyorum bi yandan. En mantiklisi bu.
Amin cumlemizin insAllahh..Ben bu süreci bol bol dua ederek geçirdim çok zor geçiyor seni anlıyorum ama Allah korusun tekrar aynı sil baştan olmasında dansa geç olmasi daha mantıklı bende bekledim Allah yardımcın olsun