üzerinden 1 buçuk ay geçti..

vermissenli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
212
84
18
Kurtajdan sonraki ilk adetim de yeni bitti. Ben kendimi hazir hissediyorum ama yinede korku var. Denemeli miyim yoksa beklemeli miyim?Tecrubeli arkadaslar umut olun bana

Doktorunuzu dinleyin rahmin kendini toparlaması biraz zaman alıyor en az 3 adet dönemi gecir demişti doktorum bana 5. Ayimda hamile kaldım başka doktora gittim niye altı ay beklemedin dedi nettende hep 2 adet döneminin geçmesi yeterli yaziyordu

Benim 7 haftalikti. Bos gebelikti.
Anladim canim, doktorlar genellikle 2 adet donemi gecmesini istiyor. Bende pco var adet araligim cok uzun 2-3 ay bazen daha uzun. Kurtaj dan sonraki ilk adetimi 2 ay sonra olmustum doktora 2 ay doldu adet bittikten sonra korunmama gerek yok degilmi dedim hayir ikinci adeti de ol ondan sonra birakirsin korunmayi dedi bana....

Arkadaşım kürtajdan sonra bidaha adet görmeden hamile kaldı bi sorun yaşamadı. Ama her bünye farklı . Düşün taşın hazırsan Dr lar hep standart konuşur

Anladim canim, doktorlar genellikle 2 adet donemi gecmesini istiyor. Bende pco var adet araligim cok uzun 2-3 ay bazen daha uzun. Kurtaj dan sonraki ilk adetimi 2 ay sonra olmustum doktora 2 ay doldu adet bittikten sonra korunmama gerek yok degilmi dedim hayir ikinci adeti de ol ondan sonra birakirsin korunmayi dedi bana....
Simdi anladim. Cok sagolasin canim cevap icin. Rabbim tum isteyenlere saglikli sekilde nasip etsin.

Canim bence bekle.. ben o bekleme surecini vitamin ve demir eksikligimi tedavi ederek geçirdim. Ben 2 kere adet oldum sonra korunmayi biraktigim ay gebe kaldim.. gebe kaldığımda tum kan degerlerim iyiydi elhamdullilah sadece folik asit kullandim. 2 ay boyunca kilo verdim , vücudumu toksinlerden arindirdim katkili ürünler yememeye alıştırdım kendimi , biliyorum beklemek zor ama sonrasında vah tüh keske bekleseydim dememek için bence doktorlari dinlemek lazim..onlar bizden daha deneyimli sonuçta bi bildikleri var ki bekleyin diyorlar..

Hepiniz sag olun arkadaslar. Evet beklemeye karar verdim. Bi uc adet gecirince daha iyi olur. Biri bitti zaten. Folik asit kullaniyorum bi yandan. En mantiklisi bu.

Hepiniz sag olun arkadaslar. Evet beklemeye karar verdim. Bi uc adet gecirince daha iyi olur. Biri bitti zaten. Folik asit kullaniyorum bi yandan. En mantiklisi bu.
Ben bu süreci bol bol dua ederek geçirdim çok zor geçiyor seni anlıyorum ama Allah korusun tekrar aynı sil baştan olmasında dansa geç olmasi daha mantıklı bende bekledim Allah yardımcın olsun

Bende sanırım kimyasal gebelik ti bilmiyorum tam. Bir aylıkken düşük oldu sonra 7 ay sonra hamile oldum hiç korunmadan

Iyi aksamlar bayanlar yine ben .. 5 gun sonra tam iki ay doluyordu aslinda uc ay beklicektim ama dun korunmasiz oldu. Sanirim tahminime gore yumurtlama zamanimdi. Acaba hamile kalirsam sagliksiz olmaz dimi..:( bu arada bi adet gecirdim..

Back
X