Üzerine adet gören arkadaslar bi bakabilirmi?

CrazyyMother

Gün yüzü hariç tüm yüzleri gördük vesselam...
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
58
-70
3
38
Arkadaslar yerlesme kanamasi deilde normal adet olupta hamile oldugunu ögrenen oldumu? Tam olarak belirtileriniz nelerdi? Neden şüphelenip test yaptınız? Adet bitimi tekrar adet olacak gibi bacak agrim göğüslerde şişkinlik ve akıntım var.

Ben gibi adet bitimi tekrar adet olacakmis gibi belirti yasayan yok mu ?

Ben gibi adet bitimi tekrar adet olacakmis gibi belirti yasayan yok mu ?
Ben varım. Hamilelik demeyelim şuanlık ama adet olmadan bir gün önce test yaptım çok silik çizgi vardı. Sonra adet oldum. Ağrılarım geçmeyince tekrar test yaptım ve belirgindi çizgi. Kan verdim ve beta artışı normal şuanda. Ama hala bir şüphe var tabi. Daha ultrason da görmedim. Birşey diyemiyorum ama aynı durumu yaşadım :)

Adetiniz normalmiydi peki herzamanki gibimiydi. Benim normalde afedersiniz pıhtılı ve ağrılı olur kıvrandırır beni ama bu sefer gram agrisiz oldum. İki gun surdu üçüncü gun hic yoktu sonra evi kaldirmistim dip köşe temizlik yaptim dorduncu gun tekrar basladi besinci gunde devam etti. Temizlendim agrim basladi egilip dogrulurken karnimda bi baski var gibi sag bacagim muthis agriyor goguslerime süt gelir gibi oluyor uclari kasiniyor birde aşırı beyaz akintim var. İlk boyle oldum. Kafama takildi. İnsaAllah hamilesinizdir saglicakla alirsiniz kucaginiza. Rabbim ol derse olmayacak hicbirsey yoktur. Hicbirzaman emin konusmamak lazim insan basina gelince anliyor yoksa bukadar kanamaya hamile olmak imkansiz derdim

İnanın bende sizin gibi düşünüyordum ki hala düşünüyorum. Kanamam 3 gün yoğun bir şekilde oldu ama nasıl desem su gibi değildi yoğun kahveye dönük bir renkti. Hatta pıhtı da vardı. Bende kimyasal geçirdiğimi düşündüm. Şimdi o ihtimal yok ama dış gebelik olabilir diye korkuyorum. Etrafımda çok üstüne gören olmuş normal adet gibi. İdrar testi yapsanız içiniz rahatlar aslında. Karışık işler gerçekten. Benim birde boş genelik geçmişim var. Yani ümitlenemiyorum. Cuma günü herşey netleşecek. Tek korkutan dış gebelik ihtimali. Bel ve sırt ağrılarım ara ara da kasık ağrılarım var benim şuan. Göğüslerim de acıyor. Bakalım zaman ne gösterecek bize :)

Benimde aklima dis gebelik mi geciriyorum acaba diye geldi ilk. İnsaAllah bebeginiz sizinledir cuma gunu annecim burdayim der bu arada benimde camur gibiydi akintim sonra kirmiziya sonra kahverengiye döndü. Gercekten cok yipratici bir durum ya hamilesindir ya degil ama bu ikilem insani psikolojik olarak cok yoruyor. Varsa Rabbim korur insaAllah en kisa zamanda guzel haberler veririz

Yaa hadiii inşallahh bu mübarek günler hürmetine ellerimizi boş bırakmasın rabbim güzel haberler verelim inşallah Sizde test yaparsanız sonucu yazın olur mu? Merak ederim. Sevgiler, iyi geceler

Yaa hadiii inşallahh bu mübarek günler hürmetine ellerimizi boş bırakmasın rabbim güzel haberler verelim inşallah Sizde test yaparsanız sonucu yazın olur mu? Merak ederim. Sevgiler, iyi geceler
Tabiki yazarim. Aminn aminn insaAllah Hayirli sahurlar

İyi geceler hayırlı sahurlar olsun şimdiden bende sizinle aynı durumdayım bu ay adetim 3 gün önce geldi ilk 4 gün gayet normal oldu ama sonrasında adetim hemen azaldı ve kan yerine kahveringi rengi şeklinde oldu şimdi adetime 10 gün var ama yüzümde sivilceler var belim agrıyor arada iğne batması gibi kasık agrım var birde bir kaç gündür göğüs ağrım var akıntım aşırı çoğaldı gercekten adet olup hamilelik olurmu benim annemde adet olmuş hamileyken ama ben hala inanamıyorum birdefa kimyasal gebelik gecirdim umutlanmak istemiyorum çok üzülüyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…