Üzerine fazla yük bindirilmiş kadınlar

pembebattaniyeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
1.045
2.989
133
Merhaba
18-19 yaşında hamile ya da yeni anne olmuş genç kızlar, 23-25 yaşında olup 3. 4. Çocuğuna hamile olanlar, 40 yaşında olup 6. 7. Çocuğuna hamile olanlara denk geliyorum. Ve bu kadınlara çok yaşlı gösteriyorlar, kendilerinin ve eşlerinin giyim kuşamları da öyle varlıklı gibi değiller. Neden bunu yapıyorlar kendilerine anlamıyorum. Çocuklarını da görseniz çok bakımsız yavrucaklar, yağmurda yırtık çorap ve terlikle geziyorlar acaba sefaletten mi cahillikten mi umursamamazlıktan mı bilemiyorum. Korunmayı bilmiyorlar beceremiyorlar. Haddim değil diye soramıyorum da. Çok üzülüyorum, içimi dökmek istedim.

pembebattaniyeli pembebattaniyeli herkes kıyefete önem vermez, durumuda olmuyabilir sevmiyedebilir...

Ona itirazım yok. Ama çocuklar mevsime uygun ve temiz giydirilmiyor, bu da düşük sosyoekonomik düzeyi gösteriyor bence. Yani böyle ailelerin bir sürü çocuğu oluyor ve anneleri de hep 30 yaşından küçük kadınlar. Bu duruma üzülüyorum ben.

Ona itirazım yok. Ama çocuklar mevsime uygun ve temiz giydirilmiyor, bu da düşük sosyoekonomik düzeyi gösteriyor bence. Yani böyle ailelerin bir sürü çocuğu oluyor ve anneleri de hep 30 yaşından küçük kadınlar. Bu duruma üzülüyorum ben.

Bence ülkece depresyondayız, mahelle baskısına girmiyorum bile, çocuk dersen tertemiz giydir bir saat sonra kir pas, çocuklara dayanmıyor..

Back
X