üzerine görmek nasıl olur

bendebuyudum

gül
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
88
1
16
Konya
merhaba arkadaşlar,
ben geçen ayın 25 inde hastalandım. BU ayın 13 ünde kahverengi bir leke geldi. ertesi gün kahverengi leke devam etti birara kana dönüştü sonra yine kahverengi oldu. Dün sabahda kesilmiş gibiydi biranda yine kan geldi tamam hastalandım dedim sonra yine kesildi. Bugün hiç birşey yok akşama kadar gelmezse test mi yaptırayım bilemedim ki.
Sizin başınıza böyle birşey geldi mi acaba.
Üzerine görüyor olabilirsin dedi arkadaşlar ama bilemedim. Bunun için erken bir tarih değil mi bana yardımcı olursanız sevinirim.

kan geldi dediklerin ne kadar regli kanaman gibimiydi bende bu ayın 6 sında sabah idrarımdan sonra tuvalet kağıdına pembe kan geldi off ya yine regli oluyorum dedim ama akşama kadar birşey gelmedi bende eve gidince test yaptım ve hamileyim 2-3 günde ara ara kahverengi lekelenmem oldu şimdi yok ama bende sende hemen bir test yap bence

regli kanamam çok gelir ama bu o anlık bir kanamadaydı, dün mesela günlük ped koymuştum o batmış kan geldiğin de hastalandım tamam dedim büyük ped koydum sadece bir damla kahverengi leke geldi o kadar.
Regli kanamalar bu şeklide olmaz hiç.

valla aynı benim gibi olmuşşsun inşaallah hamişsindir bence hemen bir test yap.

inşaallah hamileyimdir teşekkür ederim, hamileysem eğer yarın haber veririm inşaallah. birkaç aydır uğraşıyoruz ama olmuyordu inşallah bu ay olmuştur.
Hayırlısıyla sizde bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşaallah, çok sağolun.

olumlu yada olumsuz haber bekliyorum inşallah Allah gönlüne görer verir.
Daha çok başındaymışsın hamile değilsende takma kafana olur inş.

Gebelikte kanama
Kızlar yardım edin bu cuma doktora gıttım ılk defa adetten önce 2 gun kahverengı akıntı geldı gıttıgımde vajınal ult. Baktı ve kese gözukuyor dedı ve o sırada kan geldı pazartesı yanı yarın yıne gıtcem kan testı yapcak ama 2 gündür kanama yıne var adet oluyorum desem gözüken kese var ama yardım edın sabaha kadar beklemek cok zor :-(

Merhaba canım, fırsat bulup da sana yazamadım. O gün kan testi yaptırdım ama 0.1 çıktı, gelen giden birsey de yok artık. Regli tarihimi bekleyeceğim artık. Hayırlısı artık kanda 0.1 çıkıp değişir mi bilmiyorum ama Allah'tan ümit kesilmez. Allah'a emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…