Üzerinizden aldatılma geçti mi? Nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Bana umut olsun istiyorum...

canım üzmek istemem ama dikkat et. bunu bahane edip parmak izini kaldırtmak nedir?

Oo sen bıde yurtdısına gıtmıssın yalnızsın ben ankaraya gelın geldım delı gıbı yalnızım ve bende kendımce cok kuruyordum. Ama astım 1 yıllık evliyim. Me bıleym esımın herseyı goz onunde dıue artık sorgulamıyorm artık. Bence sen cok yalnızsın yanı bılmedıgım bı ulke bılmedıgın dil bılmedıgn ınsanlar sende esıne sarıyorsun. Cınsellıkte kendını eksık gorme. Bak bı ınsama sureklı kusurlarından bahsedersen o kısıde artk senı kusurlu gorur. Bende meslea burnumu hıc begenmıyorm esıme sureklı burnumu sıkayet t edıyorm onceletı takmıyordu bıseynyok boylede guzelsın dıyordu sımdı surekli sıkayetkendgımn ıcın oda a evet senn burun boraz daha asagıda dıyor artk kabullendı kusurumu. Sende hıc ıste ılıskıyı yapamıyorum eksıgım vs deme esıne kendı kendıne asmaya calıs yenı yen ıseyler kat ılıskıye işve cilve bırde hergun yapılan cınsellık gervekten adamı bıktırıyor. Benm esımde nısanlıyken sureklı konusurduk o konuları vs ne vahsı bı adama denk geldım dıyodum evlendık ilk 2 ay ben bajınusmus gıbıydım ılıskıye gıremedm ozamn esım ısteklıydı ben kacıyordum. sımdı yapabılıyorm alısıncada sureklı bem ıstıyorm ama o kacmaya basladı bende bajınusmus dolayosıula tek bı pozisynda yapabılıyorm bende kendımı eksık hısseıdyorm ama asla esıme eksık gıbi belırtmıyorm.sende eksıı gorme kendını gelmıstırmeue calıs. 3 bucuk yıllık evlısın10 yıllık falan olsanız anlarmda yenı sayılırsınz sımdıden oyle aldatma maldatma cesaret edemez bence. Sennde aryk bu konuda kuskucu oldugu farkettıyse daha dıkkatlı davranır. İnşallah daha iyi olursunz kendını boyle kuruntulara kaptırma lıtfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…