- 14 Ağustos 2019
- 149
- 71
- 13
- 35
- Konu Sahibi Hayatkisa12
-
İlk aldatması değil.. ilkinde affetme gibi bi hata yaptım. Ama ilknde affettiğim icin çok pismanım..Ben sevgililik döneminde aldatıldım ve o an sevgim bitti resmen sadece çok büyük bir acı vardı içimde( yüzümde yaralar çıktı). Sonrasında bittigi için üzerimde bir rahatlama oldu. Ben çabuk atlattım. Çünkü öncesinde de aldatma dısında beni üzen biriydi. Bu yüzden de kolay oldu. Şimdi başka biriyle evliyim ve mutluyum. Sakın geri dönmek gibi bir hata yapma!
Sen sevgiliymişsin benim evliliğim bitti adamın 2.telefonu filan varmış boşanmak için ne istesem verdi daha 1ay olmadı çocuğu bile umrunda olmadı beterin beteri var derler üzülme. Hiçbir acı baki değildir. Rabbim bundan sonra doğru insanları yoldaş etsin inşallahSevgilim tarafından aldatıldım.. Hem de s...siz bir şekilde başkasına gitti. Küfür, hakaret ile beni paramparça ederek gitti. Hic sevmemis, hic sevilmemişim. Ne arkadaslarımı, ne ailemi dinledim. Ben çalışıyorum, kendisi issiz dolaştı yıllarca yine de sorun etmedim.. Kendime yediremiyorum, bir çöp kadar kadar değerim yokmus benim. Özgüvenim yerlerde.. Aldatılma geçtiyse basınızdan nasıl atlattınız, bana ümit olacak seyler söyleyin lütfen. Kalbim sıkısıyor.Dayanılacak gibi değil bu acı
Sana yaşattıkları sebebiyle üzülme sürecin çabuk geçer mükemmel ilişki olsa zor olurduİlk aldatması değil.. ilkinde affetme gibi bi hata yaptım. Ama ilknde affettiğim icin çok pismanım..
Allah yardımcınız olsun. Haklısınız aslındaSen sevgiliymişsin benim evliliğim bitti adamın 2.telefonu filan varmış boşanmak için ne istesem verdi daha 1ay olmadı çocuğu bile umrunda olmadı beterin beteri var derler üzülme. Hiçbir acı baki değildir. Rabbim bundan sonra doğru insanları yoldaş etsin inşallah
HaklısınızEvlenmeden gerçek yüzünü gördüğün için dua edersen çabuk unutursun ....
Sagolun insallahAldatılmadım ama şanslısın ki Allah sana gerçek yüzünü göstermiş. Zamanla geçecek emin ol
Çok üzüldüm adınızaHalı sahaya gidiyorum diye spor çantasının içinden prezervatif mi bulmadım dersin gözümün önünde kadının mesajlarını yakalamadım mı dersin ... sonuç ne mi ben ne mi yaptım ilk başta içim dünyanın tüm acılarını toplamışcasına acısada aynaya bakarak ağladım ağlarken bile güzel olduğumu farkettim ve sevilmeye layık olduğum için kaybedenin o olacağını bildim ben evliydim hani, ilk gördüğümde yutupta aman geçer demedim çok sevdiğimden konduramadım dedm yapmaz bi ele geçen somut şeyler görürsen ancak o zaman gerekeni yap en sonunda zaten kuşkularımı destekleyecek şey açığa çıkınca boşanma davasını açan ben oldum
Şu an sevdiğim birisi var ve yaşadığım o inca acılara karşı mukafat gibi
Onun inadına değil ama sen değerli olduğun için mutlu olduğunu bilsin mutlu ol mutlu etmenin yollarını ara kendine
Aynaya bak sık sık kendi izle inan cevap yine bizde
Çok üzüldüm adınızA. Keske zaman çabucak geçse. Ama İnan’ın gecem gündüzüm yok. Dayanamıcam sankisevgiliyken aldatildim hemde 4 senelik erkek arkadasim baska bir bayani hamile biraktigi icin oldu
uzulmedim desem yalan olur 10 gun yataktan cikmadim bu 10 gunde 6 kilo verdim nerdeyse sadece suyla yasadim uzuntuden burnum kanadi gunlerce
aylarca aglamaktan gozlerim kan canagi şiş şiş dolaştim
ben butun bunlari yasarken o uzerine birde bu kisa sure zarfinda o bayanla evlendi
evlendigini duydugum gun elin kocasini dusunup aglamak benim karakterime yakismaz diyip yoluma baktim geçti ama çok acitarak gećti
iyikide aldatmiş da hayatimdan defolup gitmiş diyorum simdi allahin sevdigi kuluymusumda evlenmeden ne mal oldugunu gostermis bana
sizi aldatan bir adam icin üzülmeye degermi sizce ?Çok üzüldüm adınızA. Keske zaman çabucak geçse. Ama İnan’ın gecem gündüzüm yok. Dayanamıcam sanki
Değmez tabisizi aldatan bir adam icin üzülmeye degermi sizce ?
Ne güzel atlatmıssınız. Allah büyük elbet geçerAldatildim. Ustelik soyleyenlere inanmadim da okudugu sehre gittim. Elele gorunce ikna oldum. Yanlarina gidip kiza kendimi tanittim sonra kizla bir cafaye gittik. Ben ona fotolari gosterdim o bana derken ikimizde bastik tekmeyi. Nefret ettim ondan. Bir sure kimseye guvenip hayatima almadim. Hala onu sevdigimden degil yani. 4 yil sonrasinda birini sevdim. Guvendim. Onla da evlendim. Cok sukur mutluyuz bir de bebemiz var.Geciyor inan ardina bakip guluyorsun sonra. Tesekkur ediyosun hatta iyiki gitmis diye.
Sonra ogrendim ki esim de sevgiliyken aldatilmis. Adamla resmen kaderdaşmısız
Doğru söylüyorsunuz aslındabu zamana kadar yaşadığın üzüntü stres vs... hangisi kaldı yerini hep yeni birşeyler aldı , o yüzden emin ol buda geçiyor deliyor , kanatıyor , yakıyor , parçalıyor ama buda tıpkı diğer üzüntülerin gibi geçiyor , sadece biraz zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?