- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi Hayatkisa12
Ben 10 yıllık evliyim tam aldatılmak sayılmaz belki ama online oyundan tanistihi yabancu biriyle watsaptan msj yakaladı foto isteyip öpen emoji gönderiyordu birde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzeni ileKendi kuzeniyle mi yuhhh
Teşekkür ederim...Cok üzüldüm sizin adınıza. Ama her seyde bir hayır vardır. Allah böyle iğrenc insanlardan uzak etsin
Ben de aldatıldım. Eşim tarafından degil cok sukur daha oncesınde. Aldatılmak senınle ılgılı bır sey degil. O yuzden ozguwenıni yitirme. Aldatılmak aldstanla ılgılı. Senın yetersızlıgınle vs alakalı degil. Bi de boyle işsiz gucsuz tipleri kendıne sevfili yapma. Kendıne deger versen kalıtelı bırıyle olursun.belkı de oyle bırını hakettıgını dusunuyosun ıcten ıce. Aklınla dusun bıraz. Neden boyle olduçben ne yaptımçhıc mı sevmedı. Bana nasıl yapar.bu klıselerı cope at.hem aldatıcak hem arkasından aglayacaksın.dusununce ezıkce degil mı. Toparlan. Unutuluyor neler unutulmuyor kı.sadece kendıne ezıyet edip kendını uzme.kafanı dagıtacak seyler yap. Bı dahakı ılıskınde kalıtelı duzgun bı erkekle olmaya bak. Iyı kı kurtulmusum dedıgın gunler gelıcek. Saglıklı dusunebildiginde. Ben cok sukur duzgun bı adama rastladım sonrasında. Sorunlarımız var ama guwensızlık degil en azından konu. Sal gitsin yanı. Krizleri fırsata cevir kitap okı sinema tiyatro vs vs . kendını gelıstir oyalanırken derim.Sevgilim tarafından aldatıldım.. Hem de s...siz bir şekilde başkasına gitti. Küfür, hakaret ile beni paramparça ederek gitti. Hic sevmemis, hic sevilmemişim. Ne arkadaslarımı, ne ailemi dinledim. Ben çalışıyorum, kendisi issiz dolaştı yıllarca yine de sorun etmedim.. Kendime yediremiyorum, bir çöp kadar kadar değerim yokmus benim. Özgüvenim yerlerde.. Aldatılma geçtiyse basınızdan nasıl atlattınız, bana ümit olacak seyler söyleyin lütfen. Kalbim sıkısıyor.Dayanılacak gibi değil bu acı
Sizin de dünyanız basınıza yıkıldı gibi oldu mu? Sizin de hayalleriniz yıkıldı diye bir daha sevemicem dediğiniz oldu mu? Nefes alamaz duruma geldiniz mi siz de . Ölüyorum sanıyorumBir zamanlar bende aldatıldım ,hemde çok severken.Öğretmenim ve bu aldatma olayını yaz tatiline 1 hafta gibi bir zaman kala öğrenmiştim.O 1 hafta geçmek bilmedi okulda tuvalete gidip hüngür hüngür ağladım,dersin ortasında ağlamam geliyordu öğrencilere belli etmemek icin kapinin disina cikip gözyaslarimi siliyordum.Neyse ki karneleri verdik.Sonrasi kolay oldu gittim babaanneme,girdim bir odaya ,uzandim kanepeye, üzerime de bir carsaf, yanimada tuvalet kagidi.Ağladımda ağladım, kimseyle de konusmadim.Fakat dinledim.Herkes de farkindaydi zaten canimin nasil yandiginin konustular yanimda sadece,çay kahve getirdiler vs.Yani kisacasi cok aci cektim ama acı zamanla hafifliyor benim acim da hafifledi bitti gitti.Bu olaydan sonra eşimle tanistim, simdi evliyim, bir evladim var ve hayat güzel.Hayati cok seviyorum.Zamanla unutacaksin bunu kendine hatirlatman lazim sadece.Zevk de alacaksin hayattan, evlenip yuva da kuracaksin eger istersen.Benim olayim da böyleydi iste.
İnsan tekrardan güvenebilyor değil mi? Seviyor sonrasında yine insanBen de aldatıldım. Eşim tarafından degil cok sukur daha oncesınde. Aldatılmak senınle ılgılı bır sey degil. O yuzden ozguwenıni yitirme. Aldatılmak aldstanla ılgılı. Senın yetersızlıgınle vs alakalı degil. Bi de boyle işsiz gucsuz tipleri kendıne sevfili yapma. Kendıne deger versen kalıtelı bırıyle olursun.belkı de oyle bırını hakettıgını dusunuyosun ıcten ıce. Aklınla dusun bıraz. Neden boyle olduçben ne yaptımçhıc mı sevmedı. Bana nasıl yapar.bu klıselerı cope at.hem aldatıcak hem arkasından aglayacaksın.dusununce ezıkce degil mı. Toparlan. Unutuluyor neler unutulmuyor kı.sadece kendıne ezıyet edip kendını uzme.kafanı dagıtacak seyler yap. Bı dahakı ılıskınde kalıtelı duzgun bı erkekle olmaya bak. Iyı kı kurtulmusum dedıgın gunler gelıcek. Saglıklı dusunebildiginde. Ben cok sukur duzgun bı adama rastladım sonrasında. Sorunlarımız var ama guwensızlık degil en azından konu. Sal gitsin yanı. Krizleri fırsata cevir kitap okı sinema tiyatro vs vs . kendını gelıstir oyalanırken derim.
İnsan tekrardan güvenebilyor değil mi? Seviyor sonrasında yine insan
Ben çalışıyorum, kendisi issiz dolaştı yıllarca yine de sorun etmedim.. Kendime yediremiyorum, bir çöp kadar kadar değerim yokmus benim.
Sevıyor mu. aşkın tanımını bıle yazarsın valla.sal gitsin arkadaşım. Bı tane karaktersız yuzunden tazık etme depresyonla gecen gunlerıne.ınsallah kaslo yakısıklı işli guclu bırını bulursın:)İnsan tekrardan güvenebilyor değil mi? Seviyor sonrasında yine insan
seni çok çok iyi anlıyorum canım beni en yakın arkadaşımla aldatmıştı ve ben naptım biliyor musun? İkisinin de suratına tükürüp bir daha suratlarına bakmadım o sonradan geri döndü ama iş işten geçti tabiki. İlk zamanlar kolay atlatılmıyor ama sakın geri gelirse onu affetme sakın bu hataya düşme Allah a havale et . Ta ki bir sabah kalkıp kalbinin sıkışmadığını fark edene kadar... Güzel şeyler seni bulsun :)Sevgilim tarafından aldatıldım.. Hem de s...siz bir şekilde başkasına gitti. Küfür, hakaret ile beni paramparça ederek gitti. Hic sevmemis, hic sevilmemişim. Ne arkadaslarımı, ne ailemi dinledim. Ben çalışıyorum, kendisi issiz dolaştı yıllarca yine de sorun etmedim.. Kendime yediremiyorum, bir çöp kadar kadar değerim yokmus benim. Özgüvenim yerlerde.. Aldatılma geçtiyse basınızdan nasıl atlattınız, bana ümit olacak seyler söyleyin lütfen. Kalbim sıkısıyor.Dayanılacak gibi değil bu acı