Üzerinizden aldatılma geçti mi? Nasıl atlattınız ya da atlatabildiniz mi? Bana umut olsun istiyorum...

Ben 10 yıllık evliyim tam aldatılmak sayılmaz belki ama online oyundan tanistihi yabancu biriyle watsaptan msj yakaladı foto isteyip öpen emoji gönderiyordu birde:kızgın::sopa::sinirli::sinirli:

Cok üzüldüm sizin adınıza. Ama her seyde bir hayır vardır. Allah böyle iğrenc insanlardan uzak etsin
Teşekkür ederim...
Dünya iyi insanlar hatırına dönüyor bu kötülerde faydalanıyor. Geldi geçti çok şükür. Her şerde bir hayır var elbet buna da o gözle bakıyorum. Rabbim kimseye böyle bi sınav vermesin. Ama böyle böyle tecrübe ediniyoruz hayatta. Buda bana bir tecrübe oldu. Şimdi daha dik ve umursamazım. Aldatılsam evliyken bile koymaz artık herhalde.

Aldatıldım😊
2008-2014 (6 yıllık ilişkim vardı). Lisede başlayan ve üniversitede biten bir ilişki oldu.

Aynı liseden mezun olup farklı şehirlerde üniversite okuduk. 2014 yılına gireceğimiz yıl başında o bir konsere gitmek istedi. Ben ise arkadaşlarımızla birlikte olmak istedim. Kendisi orta noktayı buldu. Orta noktası şu, sen arkadaşlarınla geçir ben kuzenlerimle konsere gideyim. Bu cümle benim içimde her şeyi bitirdi(bilemiyorum neden ama daha büyük problemler varken bu cümle bitirdi) . O gün google üzerinden adını soyadını yazdım. Birde ne göreyim twitter üzernde hesabını gördüm(haberim yoktu.) ve daha fazlası o gün bir kızla samimi bir şekilde fotoğraf koymuş.
İnanır mısın hiç üzülmedim. Sadece kendime kızdım bu kadar yıl bu insanı nasıl tanıyamamışım diye. Allah korusun görmeseydim, anlamasaydım hala devam edecektim.
Hemen aradım onu içimden geçenleri saydırdım. Kapatır kapatmaz kullandığım operatörün müşteri hizmetlerine bağlanıp numaramı değiştirdim. Sonra bir kaç kere ulaşma çabası oldu ama oralı olmadım.

Daha sonra karşıma biri çıktı (canım kocam🥰) . iyi ki aldatmış ve ayrılmışız dedim. 4 yıl sevgili kaldık, suan 2 aylık evliyiz.

Bir zamanlar bende aldatıldım ,hemde çok severken.Öğretmenim ve bu aldatma olayını yaz tatiline 1 hafta gibi bir zaman kala öğrenmiştim.O 1 hafta geçmek bilmedi okulda tuvalete gidip hüngür hüngür ağladım,dersin ortasında ağlamam geliyordu öğrencilere belli etmemek icin kapinin disina cikip gözyaslarimi siliyordum.Neyse ki karneleri verdik.Sonrasi kolay oldu gittim babaanneme,girdim bir odaya ,uzandim kanepeye, üzerime de bir carsaf, yanimada tuvalet kagidi.Ağladımda ağladım, kimseyle de konusmadim.Fakat dinledim.Herkes de farkindaydi zaten canimin nasil yandiginin konustular yanimda sadece,çay kahve getirdiler vs.Yani kisacasi cok aci cektim ama acı zamanla hafifliyor benim acim da hafifledi bitti gitti.Bu olaydan sonra eşimle tanistim, simdi evliyim, bir evladim var ve hayat güzel.Hayati cok seviyorum.Zamanla unutacaksin bunu kendine hatirlatman lazim sadece.Zevk de alacaksin hayattan, evlenip yuva da kuracaksin eger istersen.Benim olayim da böyleydi iste.

Sevgilim tarafından aldatıldım.. Hem de s...siz bir şekilde başkasına gitti. Küfür, hakaret ile beni paramparça ederek gitti. Hic sevmemis, hic sevilmemişim. Ne arkadaslarımı, ne ailemi dinledim. Ben çalışıyorum, kendisi issiz dolaştı yıllarca yine de sorun etmedim.. Kendime yediremiyorum, bir çöp kadar kadar değerim yokmus benim. Özgüvenim yerlerde.. Aldatılma geçtiyse basınızdan nasıl atlattınız, bana ümit olacak seyler söyleyin lütfen. Kalbim sıkısıyor.Dayanılacak gibi değil bu acı
Ben de aldatıldım. Eşim tarafından degil cok sukur daha oncesınde. Aldatılmak senınle ılgılı bır sey degil. O yuzden ozguwenıni yitirme. Aldatılmak aldstanla ılgılı. Senın yetersızlıgınle vs alakalı degil. Bi de boyle işsiz gucsuz tipleri kendıne sevfili yapma. Kendıne deger versen kalıtelı bırıyle olursun.belkı de oyle bırını hakettıgını dusunuyosun ıcten ıce. Aklınla dusun bıraz. Neden boyle olduçben ne yaptımçhıc mı sevmedı. Bana nasıl yapar.bu klıselerı cope at.hem aldatıcak hem arkasından aglayacaksın.dusununce ezıkce degil mı. Toparlan. Unutuluyor neler unutulmuyor kı.sadece kendıne ezıyet edip kendını uzme.kafanı dagıtacak seyler yap. Bı dahakı ılıskınde kalıtelı duzgun bı erkekle olmaya bak. Iyı kı kurtulmusum dedıgın gunler gelıcek. Saglıklı dusunebildiginde. Ben cok sukur duzgun bı adama rastladım sonrasında. Sorunlarımız var ama guwensızlık degil en azından konu. Sal gitsin yanı. Krizleri fırsata cevir kitap okı sinema tiyatro vs vs . kendını gelıstir oyalanırken derim.

Bir zamanlar bende aldatıldım ,hemde çok severken.Öğretmenim ve bu aldatma olayını yaz tatiline 1 hafta gibi bir zaman kala öğrenmiştim.O 1 hafta geçmek bilmedi okulda tuvalete gidip hüngür hüngür ağladım,dersin ortasında ağlamam geliyordu öğrencilere belli etmemek icin kapinin disina cikip gözyaslarimi siliyordum.Neyse ki karneleri verdik.Sonrasi kolay oldu gittim babaanneme,girdim bir odaya ,uzandim kanepeye, üzerime de bir carsaf, yanimada tuvalet kagidi.Ağladımda ağladım, kimseyle de konusmadim.Fakat dinledim.Herkes de farkindaydi zaten canimin nasil yandiginin konustular yanimda sadece,çay kahve getirdiler vs.Yani kisacasi cok aci cektim ama acı zamanla hafifliyor benim acim da hafifledi bitti gitti.Bu olaydan sonra eşimle tanistim, simdi evliyim, bir evladim var ve hayat güzel.Hayati cok seviyorum.Zamanla unutacaksin bunu kendine hatirlatman lazim sadece.Zevk de alacaksin hayattan, evlenip yuva da kuracaksin eger istersen.Benim olayim da böyleydi iste.
Sizin de dünyanız basınıza yıkıldı gibi oldu mu? Sizin de hayalleriniz yıkıldı diye bir daha sevemicem dediğiniz oldu mu? Nefes alamaz duruma geldiniz mi siz de . Ölüyorum sanıyorum

Ben de aldatıldım. Eşim tarafından degil cok sukur daha oncesınde. Aldatılmak senınle ılgılı bır sey degil. O yuzden ozguwenıni yitirme. Aldatılmak aldstanla ılgılı. Senın yetersızlıgınle vs alakalı degil. Bi de boyle işsiz gucsuz tipleri kendıne sevfili yapma. Kendıne deger versen kalıtelı bırıyle olursun.belkı de oyle bırını hakettıgını dusunuyosun ıcten ıce. Aklınla dusun bıraz. Neden boyle olduçben ne yaptımçhıc mı sevmedı. Bana nasıl yapar.bu klıselerı cope at.hem aldatıcak hem arkasından aglayacaksın.dusununce ezıkce degil mı. Toparlan. Unutuluyor neler unutulmuyor kı.sadece kendıne ezıyet edip kendını uzme.kafanı dagıtacak seyler yap. Bı dahakı ılıskınde kalıtelı duzgun bı erkekle olmaya bak. Iyı kı kurtulmusum dedıgın gunler gelıcek. Saglıklı dusunebildiginde. Ben cok sukur duzgun bı adama rastladım sonrasında. Sorunlarımız var ama guwensızlık degil en azından konu. Sal gitsin yanı. Krizleri fırsata cevir kitap okı sinema tiyatro vs vs . kendını gelıstir oyalanırken derim.
İnsan tekrardan güvenebilyor değil mi? Seviyor sonrasında yine insan

Simdi ablacim hayatta bazi olaylar insanlara ders olarak basina geliyor.

Ben çalışıyorum, kendisi issiz dolaştı yıllarca yine de sorun etmedim.. Kendime yediremiyorum, bir çöp kadar kadar değerim yokmus benim.

Eeee, isin sirri burda. 5 para etmez, issiz gucsuz bir herife deger veriyorsun, yetmiyor kendini degersizlestirip pacavra ediyorsun. Senin bu olaydan alman gereken ders de bu, kendine deger vermen, para etmeyecek insanlar icin kendini dusurmemen. Olaya boyle bakarsan aslinda basina gelenin o kadar da kotu bir sey olmadigini fark edeceksin.

aldatıldım ilk birkaç gün üzüldüm sonra düşünmedim bile. aldatıldığımı öğrenince ilk bi dondum kaldım sordum aldattın mı diye ciiddi bir şey değildi sarhoştum vs başlayınca gerisini kendi iyiliğim için dinlemedim geber dedim bitirdim ilişkiyi ara sıra aklıma geldi ama öyle birini düşünüp üzülmeye bile değmez dedim. o şeref yoksunu arkadaş da 3 4 ay sonra beni aldatıp üzerine sevgili olduğu kız tarafından aldatılmış hem de kendi evinde çocuk ailesinin yanında tatildeyken :) çok sonra bana pişmanım affet mesajları atmaya başladı okudum güldüm geçtim sonra beraber olduğu kız da ailemle yazlığa gidiyorum diye eski sevgilisiyle tatile gitmiş gittikleri otelin clubı fotoğraf paylaşıp bunları beraber etiketleyince öğrenmiş yıkılmış kavga etmişler ayrılmış kız bunun bilgisayarıyla tabletini çalmış falan bana günlük gibi her yediği kazıktan sonra uzuuuuunca bi iç dökme mesajı yazıp af diliyordu okuyup eğleniyordum nişanlanmış nişanlandığı kız daha nişanda daha bunu 40bin masrafa sokmuş iki işte çalışıyormuş nasıl bi ah ettiysen şansım gülmedi diye mesaj atmıştı yine af dilemeli en son :D yani geçiyor çok da iyi güzel geçiyor boşver hayatına bak sen geri dönmeye kalkarsa aman diyeyim aynı hataya düşme yine düşünme onu düşündükçe sinirlerin bozulur

Aldatıldım. Çok çirkin şekillerde hem de .
Ben çok kalitesize denk geldim maalesef. Bu sayede de çok fazla yaşam tecrübem oldu .
Dalga geçercesine verilen cevaplar oldu aldattığı halde.
Sırf boyu daha uzun diye vs. Atlattım tabi ki. Hatta kı....la gülüyorum anımsadığımda.
Sonra da kaliteli birine aşık oldum. Onunla da olmadı ama olsun en azından değer birine güzel şeyler hissetmişim
Aferin bana :D

Sevgılıyken aldatılmak bilmiyorumda bence sıze pek koymamalı ya soncta evlı degıksınız. Salla gıtsın zaten aldatmıs artk hayatınzda yerı olmayacak onun ıcın uzulmeyede gozyası dokmeyrde zerre gerek yok. Allah korusun allah kımsenn basına vermesn ama ya evlıyken aldatılmak ne zordur dusunsene. Bosver ıyıkı evlenmeden gormussun ne kadr adi oldugnu. Hıc uzlme bırı gider digerş gelir bunlar ıcın de sana deger verende olacak, aldatanda, kullananda, evlenende zaten tanıdıkca olgunlasacaksın tanıdıkca daha ıyı karar vereceksim

Kız düşündüm aldatıldım mi diye. Sanki vardı öyle biri. Üstünden yıllar geçti unutmuşum olayı. O kadar etkisiz düşün. Kimle nasıl aldattı de inan hatırlamıyorum...

Sevgilim tarafından aldatıldım.. Hem de s...siz bir şekilde başkasına gitti. Küfür, hakaret ile beni paramparça ederek gitti. Hic sevmemis, hic sevilmemişim. Ne arkadaslarımı, ne ailemi dinledim. Ben çalışıyorum, kendisi issiz dolaştı yıllarca yine de sorun etmedim.. Kendime yediremiyorum, bir çöp kadar kadar değerim yokmus benim. Özgüvenim yerlerde.. Aldatılma geçtiyse basınızdan nasıl atlattınız, bana ümit olacak seyler söyleyin lütfen. Kalbim sıkısıyor.Dayanılacak gibi değil bu acı
seni çok çok iyi anlıyorum canım beni en yakın arkadaşımla aldatmıştı ve ben naptım biliyor musun? İkisinin de suratına tükürüp bir daha suratlarına bakmadım o sonradan geri döndü ama iş işten geçti tabiki. İlk zamanlar kolay atlatılmıyor ama sakın geri gelirse onu affetme sakın bu hataya düşme Allah a havale et . Ta ki bir sabah kalkıp kalbinin sıkışmadığını fark edene kadar... Güzel şeyler seni bulsun :)

En çok acıtan ayrılıktır belkide ama en kolayıda budur çünkü gözün görmüştür, kulağın duymuştur kabullenemiyorum gibi bir problemin olmaz. Özgüvenini yerine getirmek için çok fazla sosyalleşmelisin. Umarım güzel bir çevren vardır bu ara çevrenden alabileceğin olumlu yorumlar çok önemli. Kendine vakit ayır gez dolaş süslen. Salma sakın kendini. Işıltını göster insanlara. Acınıda içinde yaşayabildiğin kadar yaşa ama bunu sadece yalnız zamanlarında dışa vur veya çok yakın dostlarınla paylaş. Kafa dağıtabilmek için dolu sürü yol var mutlaka senide keyiflendirecek bir şey bulursun. Ama en önemlisi istemek. İstemeye çalış inanmaya çalış atlatacağına. İnanmak başarının yarısıdır

Ben aldatilip aldatilmadigimi bile bilmiyorum. İçimde şüphe, kafamda düşünceler kürt gibi kemiriyor beynimi. Konduramiyorum. Gözümle de birsey gördüm diyemem ama his işte. Paranoyaklik belki de. Az önce iyice arttı şüphelerim. Uyandım eşim yatakta yok. Tuvaletin ışığı yanıyor ama hiç ses yok. Kapıya yaklaştım. Dinlemek ve hatta evet delikten bakmak istedim. Sonra kapı açıldı çıktı. Beni görü ce şaşırdı tabi napiyosun dedi Bi ses duydum dedim. Sen napiyosun dedim karnım ağrıyor da biraz dedi. Ve evet hemen arkasından gidip klozete oturdum. Taşı buz gibi... Sonra yatağa geçti gogsune yattım. Politika haberleri okuyorum dedi. Ben bakınca ama kapattı sayfayı. Telefonu yanına koydu, atagin içine. Neden oraya koyuyorsun üzerine yatarsan kırılır dedim Ke kum bisiler dedi. Sonra benim karnım çok hareketli ben Bi bitki çayı yapım dedi kalktı. Mutfağa gidip kapıyi kapattı. 15 dk kadar sonra ben de gittim İi misin diye sordum Bi tuvalete gidip gelicm hadi sen yat dedi. Tuvalete gitti. 15 dk kadar tuvalette kaldı. Ben dayanamayıp mutfağa gittim cattle şu koydum hemen ardından şifon sesi geldi ve birkaç dakika içinde çıktı. Arkasından girdim ve yine baktım. 15 dk üzerinde oturulan hiç bir klozet kapağı saniyeler içinde soğumaz. Deli olacam. Bisiler çevirdiğinde eminim. Adım gibi. Ama anlayamıyorum Konduramiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Normalde karnım rahatsız dediği zamanlarını çok iyi tanırım öyle Bi hali yoktu. Tlfnunu karıştırmayı gururuma yediremiyorum ama zaten salak değil ya silmistir eğer bisi yaptıysa.

Bunları neden yazdım bilmiyorum. Galiba kimseye anlatamadığım için içimi dökmek istedim. Kusura bakmayın ben de sağlıklı düşünecek kafa kalmadı artik

Back
X