• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzgün kırgın ve endişeliyim

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
dün barıstık kapanma mevzusundan dolayı kavga etmıstık . bugun soğuk davranıyor . az once konusruken işim var dedi ne işi olduğunu soylemeden yuzume kapattı. şimdi tekrar aradı yemek yapıyordum yemek yıcektım dedı , bende ozaman soyleseydın neden yuzume kapatıyorsun dediğimde çok doğru yapıyorum dedı . tekrar kapattı . bana bı akıl verin ama ayrıl terket biçiminde değil lütfen . ben nişanlımı sevıyorum . öyle yazacaklarda yazmasın rica ediyorum . ben nasıl kurtarırımın derdındeyım nasıl bıterın derdınde değil

of. vallahi of. adamın kulu kölesi misiniz? kurtarılmaz bu. dah açok sürüneyim gururmu hiçe sayayım kişiliğimi ayakları altına alayım diyosan devam et. kur-ta-rıl-maz. ama sorun yaşamak istemiyosna adma ne derse he de. suratına telefonu kapatson niye kapattın deme. arada git ayaklarını yıka, kalan suyu iç filan. anca böyle.

nişanlının kafası değişmeden ilişkini kurtaramazsın canım.ama nişanlından da burnundan kıl aldırmıyo anladığım kadarıyla.biraz burnunu mu surtsen acaba nişanlının kaçan kovalanır hesabı.

adam ne yapıyorsa doğru yapıyor, kendini sevdirmeye devam ettiğine göre, o yüzden bişeyleri değiştirmeye çalışmayın bence, nasıl olsa her haliyle seviyorsunuz.
zaten dünyanın en nafile çabası birini değiştirmeye çalışmak değil midir?

Senin bu durumuna 2 cevap verilebilir:
1- Nişanlının istediğini yapıp kapanacaksın ki bu şekilde kapanmanın hiçbir değeri yok (ben nişanlının bunu istediğini anladım)
2- Ayrılacaksın...

Sen daha çookk üzgün,kırgın ve endişeli olursun :işsiz:

Senin bu durumuna 2 cevap verilebilir:
1- Nişanlının istediğini yapıp kapanacaksın ki bu şekilde kapanmanın hiçbir değeri yok (ben nişanlının bunu istediğini anladım)
2- Ayrılacaksın...
hayr ben kapanmakla alakalı konua cmıstım ama kapanacağımdemedim ondan dolayı kavga ettik . şimdi bana kızgınmıs . ondan boyle yapıyormus

ya bi de farz marz demiştiniz eski konunuzda. siz kime kulluk ediyosunuz. vallahi allaha şirk koşuyonuz ha :D sevgilinizin putu yapın tapın bi de

Kapanmaya niyetin yoksa zorla olacak birşey değil bu. O seni kapanmaya zorlayarak değiştirmeye çalışıyor, sende onu kapanmamaya ikna etmeye çalışarak değiştirmeye çalışıyorsun. Birbirinizi olduğu gibi kabul edemiyorsanız ne söylenebilir ki?

Kapanmaya niyetin yoksa zorla olacak birşey değil bu. O seni kapanmaya zorlayarak değiştirmeye çalışıyor, sende onu kapanmamaya ikna etmeye çalışarak değiştirmeye çalışıyorsun. Birbirinizi olduğu gibi kabul edemiyorsanız ne söylenebilir ki?
mesajlara bı bakın allah askına ben kapanmak istedim o kapanmamı ıstemedı daha oncekı konu bu yuzdendı .

ya konu sahibi kapanmak isityomuş sevgilisi izin vermemiş. kavga etmişler vs. sonra barıştılar nasıl olduysa. kız önceki konusunda bunu dedi;

kapanmıcam kı sadece arada aklım karısıyır bu farz olduğu ıcın

farrz olduğunu düşüünyosan kapanırsın. sevgilin dedi diye kapanmıyosan bu şirktir bence. zaaaa xd konu sahibinin bugını buldum. bence sevgilizm diye yeni bi din bulmuş.
''zaaaa '' senden ergenus olarak ergenızm dınıne tabısın galıba

hayr ben kapanmakla alakalı konua cmıstım ama kapanacağımdemedim ondan dolayı kavga ettik . şimdi bana kızgınmıs . ondan boyle yapıyormus
Baktım konunuza benim düşündüğümün tam tersiymiş olay. Ama sonuç yine aynı adam kapalı eş istemiyor. Size de uymayacağına göre zorlamayın bence. Kendinizden asla ödün vermeyin. Önce bunu öğrenin. Kendi yapmak istediklerinizi yapamadıkça zamanla mutsuz olacaksınız, sevdiğiniz adama olan sevginiz bile sizi mutlu etmeye yetmeyecek. Kaybetmekten korkmayın

Back
X