• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzgün kırgın ve endişeliyim

dün barıstık kapanma mevzusundan dolayı kavga etmıstık . bugun soğuk davranıyor . az once konusruken işim var dedi ne işi olduğunu soylemeden yuzume kapattı. şimdi tekrar aradı yemek yapıyordum yemek yıcektım dedı , bende ozaman soyleseydın neden yuzume kapatıyorsun dediğimde çok doğru yapıyorum dedı . tekrar kapattı . bana bı akıl verin ama ayrıl terket biçiminde değil lütfen . ben nişanlımı sevıyorum . öyle yazacaklarda yazmasın rica ediyorum . ben nasıl kurtarırımın derdındeyım nasıl bıterın derdınde değil
valla canım o zaman susacaksın adam ne diyorsa onu yapacaksın. kalk diyecek kalkacaksın . dışarı çıkma diyecek tamama diyeceksin. dövecek kocamdır seviyorum diyeceksin ama şikayetlenmeyceksin. bunları yaparım diyorsan ilişkini kurtarırsın. hee çocuk yapmayı da unutma

Yalvar yakar ozur dile canim nisanlindan ....
Bekledigin cevap bu sanirim bizlerden.seni oldugun gibi kabul etmeyen insan icin kendini neden hirpaliyorsun !ayril diyenler yazmasin demissin ama kesinlikle AYRIL

Minta senin ailen yok mu?
Yaa kusura bakma ama seni istemeyen bir nişanlı ve aile var karşında, kendini zorla mı evlendireceksin.
Sana bir akıl veren de mi yok?
Valla çok üzülürsün sen bu gidişle.

Adam sanki sahibi de diyo ki kapanmama izin vermedi adam 10 gün çişe gitme dese gitmiycen mi kendi doğruların yok mu
İlk evlendiğimde eşim saçlarımı fiziğimi gördüğünde açılmamı istemişti ağzının payını verdim sustu
Ama senin için geç değil seni kapalı sevmicekse ayrıl gitsin.

böyle konularda ayrıl evlenmeden kurtul diyoruz sonra bir muhteşem beyin çıkıp buradaki kadınlar yuva yıkıyor diyor :KK53:
Yuva yıkıcı KADINLAR KULÜBÜ :D :D :D. ay demeyin öyle evlensin yaa çok seviyor çok aşık kurtarsın ilişkisini

Sizin gibileri okudukça halime şükrediyorum. Kapanmayı da geçtim, seni telefonu yüzüne kapatmakla terbiye etmeye çalışan bir insanla nasıl yuva düşlersin? Gururun da mı yok kardeşim, bu sevgi değil.

nasıl düzeltirim diyorsan, kapanmalısın.
ne yapmalıyım diyorsan, seni terbiyesizce hizaya sokmaya çalışan bu adama ya ayar ya yol ver.

dün barıstık kapanma mevzusundan dolayı kavga etmıstık . bugun soğuk davranıyor . az once konusruken işim var dedi ne işi olduğunu soylemeden yuzume kapattı. şimdi tekrar aradı yemek yapıyordum yemek yıcektım dedı , bende ozaman soyleseydın neden yuzume kapatıyorsun dediğimde çok doğru yapıyorum dedı . tekrar kapattı . bana bı akıl verin ama ayrıl terket biçiminde değil lütfen . ben nişanlımı sevıyorum . öyle yazacaklarda yazmasın rica ediyorum . ben nasıl kurtarırımın derdındeyım nasıl bıterın derdınde değil
Adam sızden sogumuş resmen

"Offffff "noktalı olanından çıkmadı nokta o' nun üstüne bir türlü :) çek dostum çek :( ni diyek

bi çek bakalım kendini ne olacak.. biraz onu gözden çıkarttığın hissini verirsen yaptıklarının blöf mü yoksa gerçekten senden soğumasından mı anlarsın. üstüne düşme sakın bırak kendi haline. neden aramadın etmedin diye hiiiç sorgulama.

Back
X