- Konu Sahibi blackandpink
-
canım bence seni sevmiyor. 3 ayda bu kadar değişmesi normal değil. Uzun süreli bir ilişki olsa monotonlaşmış ondan aramıyor belki diyecem ama daha cicim ayları ve uzun süre de görüşmemişsiniz. Buna rağmen özlemiyor umursamıyor seni. Canım bence ayrılarak en doğru kararı vermişsin. Bundan sonrada yoluna bak bence. Ilişkinin başında bunları yapan ileride kimbilir nasıl davranacak. Zaten ilişki iki kişiliktir taraflardan birinin çabasıyla yürümez. Sen çabalıyorsun o ise bu çabalarına aldırmıyor bile. üzülmemeye çalış canım. Sana değer vermeyene sen hiç değer verme
başta herşey güzel giderken sonradan niye böyle değişti ki... Hiç konuştunuz mu?
valla canım hiçç üzülme bencee değmez bile adama bakk yaa bırak boşver o illaki geri gelicek sana
bu aralar ben de senin gibiyim.mutsuz,kırgınım. Arada oluyor sanırım ilişkilerde böyle dönemler. Benim durumum daha farklı biz 1 yılı geçtik. Benim de hatalarım oldu onun da aramız limoni gibi. Ben düşündüm de bu süre içinde çok zorlayınca,çok isteyince olmuyor,akışına brakıcaksın bazen. Belki gidişata göre değişir şartlar birden. Mesela bugün kalktıgımda o istemese bile artık bugünden itibaren benim için güne farklı baslamak olsun dedim. Artık bazı şeyleri zorlamayacagıma söz verdim kendime,davranış olarak aynı olcam,önceden nasılsam şimdi de öyle davrancam fakat bazı şeyleri olsun diye zorlamıcam. Hayatın akısına birakıcam. Sen de böyle düşün istersen.
ben 3 ay gibi kısa sürede ona bi çok şans verdim kendini düzeltmesi adına ama sonuç hep aynı oldu tek fark bu kez ayrılma talebimi sorgusuz sualsiz aniden kabul etmesi sanki bunu bekliyomuş gibi birazda onun şaşkınlığı var açıkçası hoş artık ortada bi ilişki olmadığına ve herşeyin bittiğine göre hiçbişey yapmaya gerek kalmadı canm ben sadece kendime üzülüyorum..
canım bence üzülmeyi bırak ve ne kadar şanslıymışsın onu düşün. evet üç ay da çok kısa bir süre değil bağlanmak için; ama aranızda sıkı sıkıya köprüler kurulduktan sonra da sana bunu yapabilirdi. bana kalırsa sevmedi seni, senin onu sevdiğin kadar en azından ve bence evlilikten konuşmasının sebebi de mantık evliliği düşünmesi olabilir gibi geldi... bence seni rahat bıraktığı için şükret haline, sen daha iyilerine layıksın..
canim bence uzulmene gerek yok,ya 3 ay degil 3 yil seni bekletip sebepsiz yere seni biraksaydi.....
bence dogrusunu yaptin...herseyde bir hayir vardir.umarim karsina seni hakeden daha iyi birisi cikar....
saol canım iyi dileklerin için inşallah dediğin gibi olur evet kısa sürede gerçek yüzünü göstermiş olması benim için bi artı ama bundan sora hep böle gidecek sanıyorum tüm erkekler sadece üzmek için varlarmış gibi geliyo ya da ben hep üzenleri kendime çekiyomuşum gibi oysa hayattan tek istediğim şey sadece sevgi ve mutluluk sanki hep bu ikisine aç kalcakmışım gibi duygulara büründüm
beni yıpratan üzen şeyler bu düşünceler :2:
canim istersen bir sure kendine zaman ver ve sakin uzulme: dogru insan dogru zaman da dogru yerde karsina cikicak ve sende bu yolda yururken sadece ayagima onemsiz cakil taslari takilmis deyip gulup gececeksin....
umarim en kisa zamanda senin icin dogru insan karsina cikar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?