- 5 Haziran 2020
- 278
- 98
- 13
- 27
- Konu Sahibi Bal porsuk
Böyle benim gibi çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle benim gibi çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan varmı
İnşallah canım ya düşün düşün kafaya yiycm ağlayıp ağlayıp duryrmooo dolu emin ol.. ama herşeyin bir vakti var olmuyorsa da bir sebebi vardır.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin iniAllah
İnşallah canım ya düşün düşün kafaya yiycm ağlayıp ağlayıp duryrm
Doğru bir buçuk senedir istyrm bir buçuk senedir evlym mol gebelik geçirdim bir sene önce doktor korunun bir sene dedi 3 aydır korunmyrz denyrz olmadı dahazor bir süreç ne zamandır istiyorsun bilmiyorum ama bebek düşünmeye başladığın andan itibaren her ay olacak hissi ve olmaması üzüyor..
ilk kezse doktora gidip genel tahlilleri yaptırmak lazım.. sonra da eşinin tahlillerine bakılması lazım..
Sadece bu forumda bile binlerce var biri de ben.Böyle benim gibi çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan varmı
sen boyle aglar durursan isin var psikoloji ne kadar etkiliyo bi bilsen。baska seylere odaklanmaya calis derim。 olur ins inanİnşallah canım ya düşün düşün kafaya yiycm ağlayıp ağlayıp duryrm
Bende ya sorma. İnsanlar benim için gelin tembel çıktı derken 2 ay önce evlenen arkadaşımın hamilelik haberi geldi aynı cahil mahallede oturuyoruz. Ona çok sevindim ama şimdi insanlar neler diyecek yüzüme diye de oturup ağladım hani. Bi de arka arkaya o arkadaşım iş yerindeki arkadaşım mahallede onlardan ayrı yeni doğum yapmış 2 arkadaşım Bi de istemiyoruz diyorlardı sırayla hamileyim dediler psikoloji yerlerdeBen de varım canım. Her ay beklentiye girip negatifi görüyorum. Giderek umudum tükeniyor ard arda arkadaslarımın hamilelik haberlerini alıyorum. Kafaya takma diyorum yok çevre bırakmıyor nasıl olacak bilmiyorum
Canım birsuru var inan kii..Stres yapma ağlama bunlar hormonlarıda etkiler biliyosun. Cok dua et. Yumurtlama günlerini ilişkiyle değerlendir. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bir an önce tattirsin sana bu duyguyu. Aminnİnşallah canım ya düşün düşün kafaya yiycm ağlayıp ağlayıp duryrm
Sağol canım inşallah ya inşallah elimden geldiğince yapyrm ama blmyrmCanım birsuru var inan kii..Stres yapma ağlama bunlar hormonlarıda etkiler biliyosun. Cok dua et. Yumurtlama günlerini ilişkiyle değerlendir. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bir an önce tattirsin sana bu duyguyu. Aminn![]()
İnşallah canım ya insan umudunu yitiyrsen boyle aglar durursan isin var psikoloji ne kadar etkiliyo bi bilsen。baska seylere odaklanmaya calis derim。 olur ins inan![]()
İnşallah canım bizimde gülerBenim 2 buçuk seneyi devirdim 3 e geçiyorum 1 aşılama denedik tüp bebek elimdeki son umut k yüzden yapmaya korkuyorum bol bol dua edip estağfurullah cekiuorum Allah inşallah nasip edecek birgün buna inanıyorum sende öyle yap tatlım tek değiliz bu siteye girince rahatlıyorum hatta 5 6 yil öncenin sohbetlerine bakıyorum çoğunun fotosunda bebekleri var ne İlkiz ne sonuz bizimde yüzümüz gülecek inşallah![]()
Ben mesela 10 ay oldu korunmuyoruz ana tık yok bu ay ab ayın 4 ünde adet olmam gerekiyordu fakat 3 ünde çok pembemsi akıntı oldu şu an da az az kahverengi yada pembe koyu akıntı gibi kanama var yani adet belirtim de yok umarım yerleşme kanamasıdırBöyle benim gibi çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan varmı
10 aydirmi evlisnBen mesela 10 ay oldu korunmuyoruz ana tık yok bu ay ab ayın 4 ünde adet olmam gerekiyordu fakat 3 ünde çok pembemsi akıntı oldu şu an da az az kahverengi yada pembe koyu akıntı gibi kanama var yani adet belirtim de yok umarım yerleşme kanamasıdır
Bir buçuk senedir evliyim 10 aydır korunmuyoruz10 aydirmi evlisn