- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
- Konu Sahibi Bal porsuk
ben varim.. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..Böyle benim gibi çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varim.. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..Böyle benim gibi çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan varmı
Bende oylrym bir sene uc ay oldu 3 aydır korunmyrz bizdeBir buçuk senedir evliyim 10 aydır korunmuyoruz
Amin canım sen kaç senelik evlisnben varim.. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize..
Evet kalabildm ama olmadı sen kaç aylık evlisinInan dusundugunden daha cok en azindan sen bir kere gebelik gecirmissin ben daha hamile bîle kalamadim
bes senelik evliyim.. bir bucuk senedir istiyoruz.. belli bir sorun yok ama pko var.. kolay olmuyor..Amin canım sen kaç senelik evlisn
Evet kalabildm ama olmadı sen kaç aylık evlisin
Doktora gitmdnzmibes senelik evliyim.. bir bucuk senedir istiyoruz.. belli bir sorun yok ama pko var.. kolay olmuyor..
İnşallah olur ya doktora gitmednzmi3 senedir ve basindan beri hayalim bir bebek son zamanlarda cok ugrasiyorum ama ne yazikki bisey yok
Gittik yumurtaliklarim kucuk gelismemis simdi kurlerz basladim bir yandan tedavi basliycazİnşallah olur ya doktora gitmednzmi
İnşallah olur böyle olmuyr diye canımızı sikyrz bende adetim ama tam kan gelmedi ama karın ağrısı var midemde bulaniyor ama adetim blyrmGittik yumurtaliklarim kucuk gelismemis simdi kurlerz basladim bir yandan tedavi basliycaz
Rabbkm hepimize nasip etsin insİnşallah olur böyle olmuyr diye canımızı sikyrz bende adetim ama tam kan gelmedi ama karın ağrısı var midemde bulaniyor ama adetim blyrm
Amin canım inşallahRabbkm hepimize nasip etsin ins
kimler kimler dogal yollarla hamile kaldi ne umut kaybetmesiymis silkelen ve fazla。dusunmemeye calisİnşallah canım ya insan umudunu yitiyr
Kuzum benim eşimle aram iyi değil ve beslenmeyen doğru düzgün benkimler kimler dogal yollarla hamile kaldi ne umut kaybetmesiymis silkelen ve fazla。dusunmemeye calis![]()
Kaç aylık evlisin hiç coocgn varmi senin nasıl beslenmem gerek bilmyrm ve 47 ydim 42 kilo oldmKuzum benim eşimle aram iyi değil ve beslenmeyen doğru düzgün ben