- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 33
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Beddua dönüp dolaşıp kendımızi yakınlarımızı bulurSma hastalarinin bir kurumu var ona edebilirsiniz bende yardim ediyorum Allah o babanın belasını versin
Sinirle söyledim ama bakarmisin adamin yaptığına ya insan çocuğunun parasına nasil göz koyarBeddua dönüp dolaşıp kendımızi yakınlarımızı bulur
Boyle demek yerine Allah ıslah etsın
Allah muvaffak eylesin
Allaha havale edıyorum dıyebılırsınız
Kendi iyiliğiniz için
Ismini hatirlamiyorum iste bircok kisiye yapitigimiz icin ama cok uzuldumSma hastalarinin bir kurumu var ona edebilirsiniz bende yardim ediyorum Allah o babanın cezasini versin
linki bilmiyorum insta gecmisinden silmisim. Cidden denetleniyor mu hesaplar biraz rahatladimO babayı nerden öğrendiniz link varsa atar mısınız? Hesaptan parayı çekemiyorlar ve çocuk için diye ben de hep sma lı şocuklara para gönderiyorum çünkü. Bazı mekanlarda kumbara gibi yerlerde sma lı çocuklar için para toplanıyor ya da okullardan zarflarla acaba onları harcıyor olabilir mi? Onlar denetlenmiyor her hangi birisi kullanabilir diye direk ibana gönderiyorum ben çünkü
Bi haber cikmisti bu sekilde yardim toplayip luks araba almislar vs diye ne kadar dogruluk payi var bilmiyorumSinirle söyledim ama bakarmisin adamin yaptığına ya insan çocuğunun parasına nasil göz koyar
Umarim oyledir ama bize kesinlikle yapmayin denildi. Gozunuz gorsun bildiginiz insanlara yapin dedilerBı anne de yapmıştı bunu haberlere çıkmıştı hatta.Valilik onaylı olanlar da böyle bir durum yaşanmaz diye düşünüyorum
Bende o yuzden sordum cidden aklim almiyor eger yapiyorlarsa gercekten. Ben hesaplarin valilik onayi oldugunu biliyorum ancak denetleme konusunda terddutlerim olustu.banka ve smsleri çekemezler
diğer yardımları kullanıyor olabilir
bir aile daha vardı böyle galeri falan mı açmışlardı yalan olmasın
çocuk da ölüp gitmişti,aslında kurtulmuştu
merak ettiğim adam bunları yaparken bunu bilenler armut mu topluyor
Yaa insallah oyledir cok kotu vicdanim sizladi o cocuklarin adina. Duydugumdan bu yana uyuyamadimValilik onaylı hesaplarda işlem şöyle işliyor para tamamlanınca direk tedaviye aktarılıyor. Bu süreçte çocuğa bişey olursa o para başka çocuğun hesabına geçiyor. Yani o hesaplardaki parayı kullanamıyorlar. Elden vs toplanan yardımdır o.
o hesaplari sahis hesabi gibi kullanamiyorlar o zaman dogru mu anladim?banka ve smsleri çekemezler
diğer yardımları kullanıyor olabilir
bir aile daha vardı böyle galeri falan mı açmışlardı yalan olmasın
çocuk da ölüp gitmişti,aslında kurtulmuştu
merak ettiğim adam bunları yaparken bunu bilenler armut mu topluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?