Üzgünüm ama sizin morallerinize ihtiyacim var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarisinim87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sarisinim87

Ziyaretçi
gunaydin herkeze a.s. benimde derdim baska kac aydir babamin evindeyim
esimle gorusmuyorum konusmuyorum beni birkez aramadi:1no2: beni unutmusmudur hemen veya dolduruslardan icine nefretmi dolmustur ben ona 1.yil 2 ayimi verdim nisanlilikta icinde hicmi iyi gunumuzun hatiri yok anlamiyorum burda cogu kisinin aldatma konusu var allaha sukurki allahtan korkan bir esim vardi ama onunda kisiligi oturmamis galiba kimsenin lafini dinlemem diyor annesinin soyledigi seyleri diyor bu dinlemek degilmi?:uhm: cocugum olmadi:emir_bebek: konumu acmamamin nedeni belki sizlerdende babasinin evinde olan ve bekleyeniniz vardir galiba?

Erkek bu değişilik kişiklerde kiz ruhundan çoğu anlamıyor üzme kendini o senin unuttuysa sende sil hayatını onu beklemekle geçirme çünkü hayatında yaşanacak güzel şeyleri kaçırırsın. Giden gitmiştir canım sen yoluna bak belki kolay unutamazsın ama ona verecek tek acın onu unutmak. şunu unutma hayatta aşktanda yaşanacak daha güzel şeyler var sağlıkla kal

erkeklerde gurur vardir
ve kandinlarda gurur olmadigini düsünür hep kadindan bekler
bak sen aramis olsaydin nasil baliklama dalar evine geri dön derdi
bu erkekler böyle iste bacim
40 kere iyi yaparsin bisey demezler
ama 1 kere kötü yaptimi vay haline
bence kisiligi oturmamis bir insansa eger degismesini ve seni aramasini bekleme
ayril demiyorum
ama cok seviyorsan ara ve konus
umarim araniz düzelir
ama aradigin zamanda sana naz yapmaya kalkarsa kesinlikle dönme
tabi bu benim fikrim karar yine senin canim
insalla düzelir
saglicakla kal

saol derman bacimm gercekten oyle kimi zaman agliyordum ama su an resmen kanim dondu aglayamaiyorum bile resmine bakiyorum icim aciyor ellerimi SImsIki tutmus resimlere konusuyorum burda tuttuugn kadar simdide tutsaydin elimden diyorum ama nafile

batuhan yok canim ya ben birkere yaptim o hatayi aradim dondum gittim neler yasadim su an yine yapamam o herseyi bendne bekliyor olabilir ama benim gercekten icim aciyor ben ona kole oldum herseyine kostum parasi olmadi ben kattim ise ekmegini surmedigim zamanlar ben ayagina goturdum herseyini ben yaptim baska kimse degil evet annesi dogurmus buyutmus bu onun gorevidir mecburdur ama evlilik hayatini ve ailesini ayri tutamazdi mesela oraya giderdi ben gitmezdim su saatte gelirim derdi gece vakti gelirdi bende yanliz basima otururdum evde beni dusunse kalkar gelirdi dimi2 saate benim aram yok onlarla sende git derseniz eger

saol derman bacimm gercekten oyle kimi zaman agliyordum ama su an resmen kanim dondu aglayamaiyorum bile resmine bakiyorum icim aciyor ellerimi sımsıki tutmus resimlere konusuyorum burda tuttuugn kadar simdide tutsaydin elimden diyorum ama nafile

anladığım kadarıyla hep sen ilişkiyi ayakta tutmuşsun çocuğun var mı acaba bence aranızda bir bağ yoksa canım unutmalısın ağlama göz yaşına yazık. Gerçekten hayatını değiştirecek fırsatlar çıkar. Hayata pozitif bak belki yol yakınken dönmüşsün.

anladığım kadarıyla hep sen ilişkiyi ayakta tutmuşsun çocuğun var mı acaba bence aranızda bir bağ yoksa canım unutmalısın ağlama göz yaşına yazık. Gerçekten hayatını değiştirecek fırsatlar çıkar. Hayata pozitif bak belki yol yakınken dönmüşsün.

senağlamaevet cocuk yok birde korunmuyordum hic istiyordum ama allah vermedi bir bildigi var demek rabbimin. bag olmus olsa bensiz 1 gun duramazdi akli basinda biri olsaydi kimsenin doldurusuna gelmezdi ben bunu ondan beklemiyodum ama o benim babamin evine geldigim gunden bir gun sonra evin kilidini degismis oda onun akliyla degil aslaa evet oylede ama yinede icimden bir ses diyorki mahkemede seninle ayrilmak istemdigini soyler gibi ama sanmam

ne kadar kolay evlenip ne kadar kolay boşanır oldu insanlar..
aranızdaki sorunları tam olarak bilmiyorum ama bu kadar kolay gözden çıkaramaz insan "eşini"
eşinizin "dolduruşa" geldiğini düşünüyorsunuz demekki eşinizde evliliği kaldırabilecek olgunlukta değilmiş..
bence öss gibi evlenecek çiftlerede sınav yapılmalı,evliliğe ne kadar hazır,olgunluk derecesi vs.. böylelikle sağlıksız evlilikler yaşanmaz..

canım üzüldüm şimdi...boşanma davanımzmı var mahkeme yazmışın?babnın evine senmş gittin peki? yoksa omu sana git dedi?

aranızdaki sorunları tam olarak bilmiyorum ama bu kadar kolay gözden çıkaramaz insan "eşini"
eşinizin "dolduruşa" geldiğini düşünüyorsunuz demekki eşinizde evliliği kaldırabilecek olgunlukta değilmiş..
bence öss gibi evlenecek çiftlerede sınav yapılmalı,evliliğe ne kadar hazır,olgunluk derecesi vs.. böylelikle sağlıksız evlilikler yaşanmaz..

evet oyle canim bizim ailelerimizin zamanina bakarsak onlar goz yummus ama bu devirdeki insanlar gelismis istee cikarmis demek akli olsa bir kere arardi.bana kendide derdi evlilik bana gore degilmis.

Sen elinden geleni yaptığını düşünüyorsan ama o hala aramıyorsa ...
Ya fedakarlığa alıştı kapısına gitmeni bekliyor...
Ya onun beklentileri bunlar değildi değişmeni bekliyor..
Ya evliliği evcilikle karıştırdı, büyümeyi bekliyor..

Sebep ne olursa olsun bence gözyaşlarını sil ve yeni bir rota belirle, hayatına yeni bir yön çiz..

sevgili arkadaşım,,seni çok iyi anlıyorum bende kaç defa evi terkettim de eşim ne aradı ne sordu..yani insan ağlıyor üzülüyor ama kendine yapıyor ..ben de yedim bitirdim kendimi insan bi arar sesimi duymak ister diye ama onun umrunda değildim,,şimdi boşanmak istiyorum,,beni sevmeyen bi adamadaha ne kadar dayanabiirlirim kiisositososito hiç üzülme ,ben çok ağladım hele geceleri uyku tutmaz balkona çıkar ağlardım,,senağlamaama artık dersaldım bizden daha değerli hiç bişey yok bu hayattakaydirigubbakcemile3

Zaten bu zamana kadar hep kul kölesi oldugun icin bu raddeye geldi canim...
Parasi olmadi parasini cebine koydum, ekmegini sürüp ayagina getirdim, herseyini yaptim, yeterince cok fazla fazla ödün vermissin zaten bana göre....benneyaptımki

Erkek miletine asiri sevgi ilgi göstermek yanlis arkadasim ben bunu der bunu bilirim....
Hic kiymetin kalmaz, her zaman taviz vermek zorunda olan, iliski icin fedakarlik yapmak zorunda olan sen olursun...:delphin:

Nedense kendileri icin herseyi yapan bir kadin beyfendilerin gözünde tilsimini kaybediyor....o yüzden yeri ve zamani geldigi vakit buz gibi olacak, sag gösterip sol vuracaksin....:delphin:

Suan seni aramamasida o yüzden zaten, adam alismis nasilolsa arar bu beni diye bekliyordur muhtemelen....Ararmisin aramazmisin bilemem arkadasim fakat oldu ya yine evine kocana döndün, herzaman taviz veren taraf olma.....benneyaptımki

Hakkinda hayirlisi olsun.:teselli:

anlamadım gerçekten...
sorun ne?biraz daha açarmısınız?

gunaydin herkeze a.s. benimde derdim baska kac aydir babamin evindeyim
esimle gorusmuyorum konusmuyorum beni birkez aramadi:1no2: beni unutmusmudur hemen veya dolduruslardan icine nefretmi dolmustur ben ona 1.yil 2 ayimi verdim nisanlilikta icinde hicmi iyi gunumuzun hatiri yok anlamiyorum burda cogu kisinin aldatma konusu var allaha sukurki allahtan korkan bir esim vardi ama onunda kisiligi oturmamis galiba kimsenin lafini dinlemem diyor annesinin soyledigi seyleri diyor bu dinlemek degilmi?:uhm: cocugum olmadi:emir_bebek: konumu acmamamin nedeni belki sizlerdende babasinin evinde olan ve bekleyeniniz vardir galiba?

Canım anlaşılan ailesi ile aran iyi olmaması ilişkinizi çok etkilemiş...
Bence eşinin ailesine sensiz gitmesi baştan yanlış...Bende bayılmam ailesine giderken eşimin ama yanlız gitmesi hoş değil bana göre...Ne kadar sorun olursa olsun....
Zaten ben haklsıysam sorunlarda eşim beni bırakıp saatlerce gidemez. Tabi gider ama kısıtlı olur...Ben hatalıysam zaten giderim...Senin gitmeyişinden faydalanıp annesi gayet de rahat bi şekilde oğlunu dolduruyordur...Her şeyde fedakarlık yapmışsın anlamamış.Ama ailesi konusunda da biraz fedakar olabilseydin belki başka olabilirdi.
Yani bilemem ne yaşadığını tam olarak. Ama eşlerin ailesini karşımıza almak pek akıllıca olmuyor....
Ve sana tavsiyem arama bekle...O arasın canım...

hepinize tek tek yazmak isterdim ama soyle kissaca yaziyim evet oyle parasi biterdi evin alisverisini ben kendi paramla yapardim.bayramda bile kendi burma bilezigimi bozdurdum ona muhtac olmamak icin onada pantol gomlek aldik kurban parasinida onla yolladik cunku maasi yatmamisti ben asla pinti bir insan degilim hep derdim para lazimsa ben ayarlarim diye cok simartmisim belliki kiymetim yok oysaki ben canimi herseyimi feda ettim onun icin oda evliligine fedakarlik gosterseydi simdiise ben cok cektim bitircem diyomus orda burda evet cektirirse ailen cekersin benden bu boyle bende sabir yok malesef

aynen katılıyorum....a.s.a.s.

canım evi terk etmenin nedeni neydi peki?belki o yüzden cok sinirlenmiştir.

nedeni cok gercekten karmakarisik bir evlilikti ama sonuc ne olursa olsun beni sevseydi
gelirdi bence

Back
X