Üzgünüm ama sizin morallerinize ihtiyacim var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarisinim87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm tavsiyem, değmeyecek bir adam için üzülmekten artık vazgeç.tabiki beklentilerinde haklısın ne kadar kısada olsa bir yastığa baş koymuşsunuz.biraz gönlünü almasını beklemen sensiz olmuyor demesini istemenden doğal birşey yok.ancak eşin evliliğin gerektirdiği olgunluğa erişememiş.çocukda yok sanırım.buna dua et.ve yeni bir sayfa açmak için fazlada düşünme.bu tip adamlar ne kendilerini nede başka bir kadını asla mutlu edemezler.anneleri yeter onlara.pişman olduklarındada artık çok geçtir.sen hayatını bir düzene koymaya bak.kayıp onun kaybı.sen birşey kaybetmedin bence:1hug:

:1hug:peki bunlarin jetonu gecmi dusuyor ofkeli kalkan zararli otururmus oda insallah oturur:Saruboceq:ben ondan herseyi beklerdim bunu beklemezdim desem yeridir bence
ailemde ailemde simdi kaldi ailesiyle basbasa ama kurban oldugum allahtan dilerimki fazla surmesin yuzleri asla gulmesin birbirilerine girsinler ailesiyle o insallahh:mymeka::Saruboceq:

Ya çok zor ve garip bi durum ya ...:1closedeyes:
Evlenmek çocuk oyuncağı mı ya ,ne diye bu yola girmiş ki eşiniz ..:kızgın:
---Bugün gidip kot pantolon almış 118 euroya.--- yazmışsınız inanın tüylerim ürperdi:1shok:
Bu kadar kötü bi durumda pantolon alabilecek kadar keyfi yerinde demek diye düşünmeden alamadım kendimi.
Hayırlısı neyse o olsun ama birleşmeniz zor gibi...
Nolur siz de üzmeyin kendinizi,hayat devam ediyor ,sizi haketmeyen birinden kurtulduğunuzu düşünün ,mutlu kalın...a.s.

Ya çok zor ve garip bi durum ya ...:1closedeyes:
Evlenmek çocuk oyuncağı mı ya ,ne diye bu yola girmiş ki eşiniz ..:kızgın:
---Bugün gidip kot pantolon almış 118 euroya.--- yazmışsınız inanın tüylerim ürperdi:1shok:
Bu kadar kötü bi durumda pantolon alabilecek kadar keyfi yerinde demek diye düşünmeden alamadım kendimi.
Hayırlısı neyse o olsun ama birleşmeniz zor gibi...
Nolur siz de üzmeyin kendinizi,hayat devam ediyor ,sizi haketmeyen birinden kurtulduğunuzu düşünün ,mutlu kalın...a.s.

erkeklerin hepsi boyle bence benimde keyfim cok yerinde taktiklari burmayi bozdurup guzelce yedimm sevgililer gununde saolsun :teytey: o distan keyfi kesin yerindedir ama onun icini iyi biliyorsam biraz burkuktur sanirim allah onun yuzunu guldurmesin insallah beni kac aydir aramayan sormayan biri o

erkeklerin hepsi boyle bence benimde keyfim cok yerinde taktiklari burmayi bozdurup guzelce yedimm sevgililer gununde saolsun :teytey: o distan keyfi kesin yerindedir ama onun icini iyi biliyorsam biraz burkuktur sanirim allah onun
yuzunu guldurmesin insallah beni kac aydir aramayan sormayan biri o

Bak seni ii gördüm şimdi ,sevindim arkadaşıma.s

Mazlumun duası ile ALLAH arasında perde yoktur ve kabul olur cnm sen hiç dert etme, o cezasını bulacaktır ...

Bak seni ii gördüm şimdi ,sevindim arkadaşıma.s

Mazlumun duası ile ALLAH arasında perde yoktur ve kabul olur cnm sen hiç dert etme, o cezasını bulacaktır ...

ay canim saol gercekten avukatimdan mail geldi ex kocan cevap vermiyor hic birseye diyor onu iyi yakasindan tutacagiz diyor kizlar bu bosanma davasinda yemin ederim okadar iyi bi ravukat dustuki bana dava bittimi ona ne alabilirim hediye olarak

Back
X