Üzgünüm ama sizin morallerinize ihtiyacim var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarisinim87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kavga edip evden cıkmışsın ve eşin EVİN KİLİDİNİ değiştirmiş...asla dönmeyi düşünme annesi akıl vermiş oğlum kilidi degiştir demiş olsa bile
eşin degiştiremem anne onun da evi o benim eşim demeliydi..
anne sözü dinleyen adamdan ne sana ne de senden sonra evlencegi kişiye ömür boyu hayır gelmez bu adama dönülmez seni arayıp pişman olup barışalım demiyorsa sana verdigi deger yoktur..
aklını basına al düşün barışma çocuğun olucak belki ilerde ve keşke zamanında boşansaydım diyeceksin..

giden gitmiştir-gittiği an bitmiştir geri gelse bile eskisi gibi asla olamaz boşuna bekleme bekarlık sultanlıktırhihoyyyt

ne kadar kolay evlenip ne kadar kolay boşanır oldu insanlar..
aranızdaki sorunları tam olarak bilmiyorum ama bu kadar kolay gözden çıkaramaz insan "eşini"
eşinizin "dolduruşa" geldiğini düşünüyorsunuz demekki eşinizde evliliği kaldırabilecek olgunlukta değilmiş..
bence öss gibi evlenecek çiftlerede sınav yapılmalı,evliliğe ne kadar hazır,olgunluk derecesi vs.. böylelikle sağlıksız evlilikler yaşanmaz..
Bravo arkadaşım süpersin,bayıldım yorumuna,sana katılıyorum:lepi::lepi:

dogru degistirmemesi lazimdii o kilidi ama yapmis ben altinlarimi coktan anneme getirmistim onu bile laf etmis altinlari goturdu diye yani ordan belli dolduruldugu ama size sunu soyliyim kime sorsan su ann herkez diyorki normal degil o yani ne kahvesi var ne bari var ne ickisi var ne bisesi bise yapsa hemen anlatan kisiydi icinde birsey saklamazdi iyi kotu ama bir gun boyle diyosa oteki gun baska diyor galiba herkezin dedigi gibi var bise ama biz evlenmeden sorusturduk herkez iyi iyi dedi simdi ise herkez dengesiz konusuyor bazen diyor nebilim yanii donsemde bir garanti yok hersey duzgun gidecegine allah hayirlisini versin orda her gun oluyordum babamin evine geldigim gun bir kez oldum su an keyfim baya yerinde muzik aciyorum dans ediyorum isim var ehliyete basladim herseyimi yurutmeye calisiyorum okulada yazilacagim yani ona inat artik yasayacagim allahin izniyle saolun yorumlarini zicin

Bu erkeklere bi haller oluyor anlamadım gitti valla. Önceden adam evden karısı gidince deliye dönerdi, hemen gider yalvarır yakarır geri getirirdi. Şimdi adamlar nerdeyse karıları evden gitti, boşanmak istiyor diye nerdeyse zil takıp oynuycak.
Arkadaşım canını boşa sıkma. Bence zaten bitmiş bu evlilik, seninde dediğin gibi kişiliği oturmamış bir erkekse ve bu kadar zaman seni aramamışsa ve bir de evin kilidini de değiştirmişse, o adam kafasında bu evliliği bitirmiştir.
Seni anlıyorum, inanamıyorsun, sevdiğin yoluna herşeyini feda ettiğin adamın senden bu kadar kolay vazgeçeceğine, ama olan olmuş.
Zaten başkalarının lafına da gidiyomuş, bence sen dönsen bile, iki güne kalmaz yine aynı şeyler yaşanır.
O yüzden buraya kadar gelmişken ve çocuğun da yokken bırak gitsin.Sen kendine yeni bir yol çiz, inşallah ilerde kymetini bilecek bir çıkar karşına.
Hani bir laf vardır;
BIRAK GİTSİN, GERİ DÖNERSE SENİNDİR,
DÖNMEZSE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR...

Bu erkeklere bi haller oluyor anlamadım gitti valla. Önceden adam evden karısı gidince deliye dönerdi, hemen gider yalvarır yakarır geri getirirdi. Şimdi adamlar nerdeyse karıları evden gitti, boşanmak istiyor diye nerdeyse zil takıp oynuycak.
Arkadaşım canını boşa sıkma. Bence zaten bitmiş bu evlilik, seninde dediğin gibi kişiliği oturmamış bir erkekse ve bu kadar zaman seni aramamışsa ve bir de evin kilidini de değiştirmişse, o adam kafasında bu evliliği bitirmiştir.
Seni anlıyorum, inanamıyorsun, sevdiğin yoluna herşeyini feda ettiğin adamın senden bu kadar kolay vazgeçeceğine, ama olan olmuş.
Zaten başkalarının lafına da gidiyomuş, bence sen dönsen bile, iki güne kalmaz yine aynı şeyler yaşanır.
O yüzden buraya kadar gelmişken ve çocuğun da yokken bırak gitsin.Sen kendine yeni bir yol çiz, inşallah ilerde kymetini bilecek bir çıkar karşına.
Hani bir laf vardır;
BIRAK GİTSİN, GERİ DÖNERSE SENİNDİR,
DÖNMEZSE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR...

ah bi bilsekk benim gibi kac kisi var canim yaa:1no2:
nebilim insanda sevgi varsa biraz savasir demii karisini geri kazanmaya calisir oda yok
evet herkez diyor konusan kisiler bu kendi konusmalari degil acayip doldurmuslar diyolar daha ben nediyim geri donsemde garantim yok zaten ailesini silecek ozaman
yapmayaacagi icin bosveriyorum allaha havale ediyorum hepsini ahim ustulerinde olacak hakkimi helal etmiyorum

ah cnm ya ates dustugu yeri yakar diye bosuna dememisler bi yuva kolay kurulmuyo yasanmis seyler var esinde zamanla anliycak biraz zamana ihtiyaciniz var bence esin seni arayacak dedim ya sadece zaman

ah cnm ya ates dustugu yeri yakar diye bosuna dememisler bi yuva kolay kurulmuyo yasanmis seyler var esinde zamanla anliycak biraz zamana ihtiyaciniz var bence esin seni arayacak dedim ya sadece zaman

benim kalbimin yarisi oyle diyor ama emin degilim :uhm:
insallah ama sanmam diyorum birde nebilim anlayacak ama kaybettikten sonra sanirim eeh geri donusude olurmu bilmiyorum

bekarlik kesin sultanliktir :)

dugun resmimize bakiyorum elleri sIKI SIKI tutmus icim gidiyorr yaa
biz neden bu durumlara geldik erkekler niye bukadar cabuk pes ediyorlar anlamiyorum

demek aşk değil hevesmiş...

iş mücadeleyee deam ettirmeye gelince değişmiş..

yuva kurmak değil devam ettirebilmek marifet bu devirde artık...eğer bir adam hala annesinin arkadasının aklıyla hareket ediyorsa...

doldurma suyla değirmen dönmez o insanla da iş olmaz. üzme canım kendini zaten iyi kötü bir yön çizmişsin. ara konuş al kendi soyadını yaşa paşa paşa..

dönsende araya soğukluk girdikten sonra mutlu olamazsın.

demek aşk değil hevesmiş...

iş mücadeleyee deam ettirmeye gelince değişmiş..

yuva kurmak değil devam ettirebilmek marifet bu devirde artık...eğer bir adam hala annesinin arkadasının aklıyla hareket ediyorsa...

doldurma suyla değirmen dönmez o insanla da iş olmaz. üzme canım kendini zaten iyi kötü bir yön çizmişsin. ara konuş al kendi soyadını yaşa paşa paşa..

dönsende araya soğukluk girdikten sonra mutlu olamazsın.

evet cok dogru konustun agzinaa saglikkk canim

günaydın sarışınım,sana "evlilik bana göre değil" demiş "git" demiş veee kapının kilidini değiştirmiş:1shok:.Yazılarından anladığım "dön evimize "demesini bekliyorsun,canım üzgünüm ama eşin kapının kilidini değiştirerek hayatından çıkarmış seni.....:1no2:

Çalışıyorsun,ailen yanında çok zor ama unutmalısın ve kabullenip kendi hayatına dönmelisin.Allah kolaylık versin:a015:

Hayret birsey vallahi
doldurusa mi geliyor sence ? peki kendi akli yokmuymus ? yada olgunlasmamis...
Peki daha ne kadar bu sekilde bekleyeceksin baba evinde ? olgunlasana kadar mi ?
sahsen baba evine donmus olsam, esimde beni hiç aramamis olsa benim için bitmistir
zaten baba evine gidersem, bitmis bu iliski dusuncesiyle giderim.

bende artik bitirdim bugun fitnessa basladimm kendimi cok iyi hissediyorum kendime guvenim yerine geldi sanki calisiyorum okula basliyacagim evet aynen oyle dedi kac kere evlilik bana gore degilmis hayatimi mafhettin dedi kac kere bende dedim ben mafhettim hemi

bugun avukatimla konustum dediki mektup gitti ona eger 2 hafta icinde cevap verip aramassa beni pesine dusecegiz bende internetten kendi bankasina girebiliyorum sifresini biliyorum cunku son uc ayin maasini kopyaladim yolladim avukatima iyi mi yaptim kizlar bilmiyorum ama inkar eder cunku

sen ailen sana karşı nasıl onu söyle ben sana geleceğini söyleyeyim.....

sana böyle davranan adama acıma şimdi hayatını gerçekten mahvette görsün gününü...

canım sen bu adamı seviyorsun gel dese arasa hemen dönecekmişsin gibi.Merak ettim bir kere daha denesen anladığım kadarıyla çok nette bir sorun yok.Evliliği yürütmek için özveri gerekir karşılıklı olursa daha şık olur tabii ama çoğu zaman ne yazıkki biz kadınlara düşüyor iş.Onlarda üzülüyor olaylar karşısında ama onlar çözüm üretemediklerinden hep ilk adımıbizden beklerler Empati kur olaylara onun açısından birde bak sonra kim haklı karar ver eğer kararında o zaman gerçeksen arkana bakma derim.Ama hayatım sen şu anda emin değilsinki yanılıyormuyum...Allah yardımcın olsun hayatım yaz gene bize...
yasakkelime
fisfisfis

sen birkaç aydır babanın evindesin ; seni aramıyor ... her yerde çok çektim diyor... evin kilidini değiştiriyor ; evlilik bana göre değil diyor ... bence aramasını filan bekleme...

ne güzel kendine uğraşlar bulmuş ; kendine birşeyler katıyorsun... onunla evliliğin devam etse ona fedakarlık etmekten başka hiçbir şey olmayacaktı hayatında...

sakın kafanın karışmasına izin verme... hayatta önce sen varsın... unutma...

Back
X