Üzgünüm bebeğim

masalperisi666

O benim pıt pıt atan ikinci kalbim.
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
285
265
23
34
Yok
O kadar çok anne olmak isterken. Gece gündüz ağlayıp çocuğum olsun diye yalvarırken.Onca tedavi sonrası hamile kalıp havalara uçarken.Şimdi pişmanım galiba bu dünyaya çocuk getireceğim için her gün bi çocuk kaçırılma haberi hergün bir taciz tecavüz.Ya biz hiç mi dışarı göndermiycez evlatlarımızı.Okula kursa öğretmene kime güvenicez.Çocukları evde hapis edicez.Bunun sonu ne olucak Allahım korusun evlatlarımızı çok üzgünüm geceleri gözüme uyku girmiyor artık

Hamileliğin verdiği hormonlar sebebi ile daha da duygusal düşünüyorsun.

Çok şükür sebebi bir evladın olması. Dünya burası. İyiler olduğu kadar kötülerde mevcut. Bu dünya düzeni iyileri yıldırmamalı.

Şimdiden bu psikolojide olursanız çocuğunuzu da yıldırırsınız. Bir arkadaş daha 4 yaşındaki çocuğunu bu düşünceleri sebebiyle mahvetti. Çocuk sağlam bir okb adayı. Anne de tam şüpheci. Kocasına bile potansiyel sapık gözüyle bakıyor. Onunla karşılaşınca hayat enerjim tükeniyor.

Kendinize acımıyorsanız çevrenizdekilere acıyın.

Benimkiler 4 gundru tam anlamıyla.hapisler oyuncaklarla.kitaplarla telefon televizyonla zaman geçiyor evet çok sıkılıyorlar ama ben hergun agliyacagima allah korusun onlar 1 gün aglasinlar

Çocuğuna guvenicen küçükken daha çok gözetiminde ve egiticen nasıl davranmau gerektiğini... Anneler olarak en çok aklımızda bu korku var... Allah korusun ama öyle bir hale getirdiler ki serefsler bizi hastalıktan olsun ama bu şekilde ölmesi diye dua eder olduk... Hani insan diyor ki allahtan gelene raziyiz ama bu tarz şeylere razi olamazsın kabullenemezsin.. İnsan kimseye guvenemiyo ne yazikki

Daha az önce evinin önündeki parkta 60 yasında adam küçük çocuğu taciz ederken yakalanmış.Biz küçükken dede der elini öperdik ama şimdi çocuğumu güvenirmiyim yaşlı aman birşey yapmaz dermiyiz

Devir oyle bir devir ki kızım yukarida uyuyor ama ara ara kontrol ediyorum.. Öyle bir psikolojideyim ki kendimden bile korkuyorum artık!!

Valla insanlara(!)noluyo bu ara anlamadım bu kadar mı olur ya bu kadar mı kudurdular
Aynen biz nasıl korucaz çocuklarımızı bi insan 3 yasında 5 yasında çocuğa nasıl farklı gözle bakıyo anlamıyorum Bu insanların kendi çocukları kardeşleri yok mu onlara ne yapıyorlar düşünemiyorum

Hamilelik hormonlarından olur öyle. Cocuklatimizi dogru durust kendilerini koruyacak sekilde yetistirecegiz. Bana kiziyorlar bazen ama 1 yasindaki kizima sana bagiran olursa aglama sende bagir diyorum:)))

21 aylık bir oğlum var rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür versin inşallah ona

Parka hiç çıkarmıyorum sokağa alışmasın diye çünkü hep 21 aylık kalmıcak kendi başına dışarıya çıkmak isticek

evimin bi odasını ona oyun odası yaptım top havuzu kaydırağı salıncağı çadırı masası sandalyesi vb. sürü oyuncağı sürekli beraberiz oyunlar oynarız evde hafta da 2 gün de anne bebek oyun grubuna götürüyorum onu hafta sonraları büyük oyun alanlarına götürüyoruz şimdilik sürekli gözümün önünde paronoyaklık derecesindeyim bende bu konularda ilerde akıllı saat alırız diyorum sonra Allah korusun biri bişey yapacak olsa elini keser saati atar diyorum diyorum da diyorum
insanlara çip takılabilse keşke sanırım içim anca öyle rahat eder yanında olamadığım zamanlarda
Allahım hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın inşallah
Cidden devir çok kötü artık en yakınındakine bile güvenemiyor insan

Aynen nasıl bi yapıdalarsa artık

Kizim 2 yasinda simdiden korkuyorum ileride nasil bi hayati olacak mi diye.en korktugum sey de kotu insanlarla karsilacak mi onu mutsuz edecekler mi.cevreme bakiyorum herkes cikarci menfaat pesinde iyilik falan hepsi bitmis gitmis.dost dedigimiz insanlardan bile uzaklasmisiz.o kadar kisinin kotu yuzuni gordum ki ne insanlari tanimak istiyorum nede insanlari sevmek istiyorum.boyle bi dunyaya hic getirmeseydim keske diyorum.insallah rabbim cocuklarimizi iyi insanlarla karsilastirir

Bir kızım var Allah bağışlarsa bazen bakıyorum uyurken dalıp gidiyorum sonra diyorum şimdi Eylül’ün annesi ne yapıyordur ya da Leyla’nın annesi utanıyorum sanki çocuğumu sevmek şuç gibi geliyor Allah hepimizin çocuğunu tüm çocukları korusun çok haklısınız böyle düşünmekte kızım olsun çok istedim ve oldu çok şükür bazen diyorum ki erkek olsa daha mı iyi olurdu sonra haberlere bakıyorum o sapıklar için kız da fark etmiyor erkek de hayvan hatta cansız bir obje de Allah belasını versin onların

Evimin 3cepesi parka bakıyo 6 tane de park var yakında ama evde hapisler hem olaylardan hem parklar köpek dolu ha bide 12 yaşından başlayan sevgili gurupları artık öpüşmeyi geç başka şeyler yapanları görmüşler bikeresinde 13yaşlarında öpüşen kızı resmen taciz edercesine heryerine dokunuyo diye etrafinda da 5\7yaşlarında çocuklar bakıyo diye uyardım ablam çocuk var ayıp diye ama utanan ben oldum kız oğlanın boynundan tutup öpdü devam etmek istedi oğlan utandı gitti kız da gitti ilerde devam ettiler erkek çocuklar da abla ne karkşıyon öğreniyoduk biz dedi ne diyeyim ki hatta şuan camdan bakayım evet ağaç altında varlar nasıl gideyim ben parka çocuklarım görmicek mi bunu onlara nasıl anlatcam ki en iyisi evde oyunlar oynamak napalım artık parklar çocukların oyun yeri değil hatta böyle giderse küçük seks paravanları kulubeleri yaparlar polis ekibi geçiyo belli küçükler sorsalar ya kimliklerini bu istismar değil mi

Benimkiler 4 gundru tam anlamıyla.hapisler oyuncaklarla.kitaplarla telefon televizyonla zaman geçiyor evet çok sıkılıyorlar ama ben hergun agliyacagima allah korusun onlar 1 gün aglasinlar
Neden hapisler 4 gündür, merakımı mazur görün?
Beraber mi çıkamıyorsunuz?

Neden hapisler 4 gündür, merakımı mazur görün?
Beraber mi çıkamıyorsunuz?
Zaten sabahları çok sıcak oluyor havalar öğleden sonrada ben boş kalamıyorum onlarida tek bırakmıyorum heleki sonolaylardan sonra akşamları çıkıyoruz arada sadece okadar önceden çıkarlardı oynarlardi icim rahatti ama son olaylardan aklıma her türlüsü geliyor manysk çok ortalıkta allah korusun

Büyük konuşmak istemem ama kaçırılma olaylarında genel olarak aileler hatalı. 3 yaşında bile değil yavru tek başına hem de bayram kalabalığında dışarıda. 8 yaşında savunmasız çocuk bisiklet sürüyor arabada çarpabilirdi! Yine 4 yaşında bakkala gidiyor hala var böyleleri. 2 gün önce gece parktayız 2 yaşlarında bir kız çocuğu zorla oğlumun bisikletine bindi gitmesini engelledim anne nerde dedim cevap Yok. 5 dakika sonra gelip aldılar . 5 dakika çocuğu kaçırmak için yeterli yani. Kamera falanda yok zaten Allah muhafaza. Amaaa bazı problemlerde kader. Allah başa vermesin. Okulda olanlar serviste olanlar falan. Onda da tedbiri elden bırakmamak gerek

Kaçırılan çocukların haberlerindeki ayrıntılar birbirine ne kadar benziyor farkında mısınız? Hemen hemen hepsinde bir aile ihmalkarlığı var. Sokakta oyun oynamak için evden yalnız çıkan çocuklar, bakkala gönderilen çocuklar, güveniyoruz diye saçma sapan insanlara emanet edilen çocuklar... Anne baba olarak çok ince eleyip sıkı dokumalı, çocuklarımızı erken yaşta bilinçlendirmeye başlamalı, gittikleri yerleri (kreş, oyun grubu, kurs) çok çok iyi araştırmalı, referanslar bulmalı, sokağa, bakkala markete tek başına göndermemeli, parka götürdüğümüzde gözümüzü üstünden ayırmamamız gerekiyor, zor ama başka şansımız yok. O yüzden ben çok bilinçli ebeveynlerin çocuklarının başına kolay kolay bir şey geleceğini düşünmüyorum.

Allah korusun, kazası var, düşünmediğimiz ihtimaller var, elbette hiçbir şeyin garantisi yok, büyük konuşmamak da lazım. Lakin şu kayıp haberlerine bir bakın ya da istismar edilen çocuk haberlerine... Çocuğunuzu bir düğün evinde uyutup, sonra eğlenceye geri döner misiniz? Ben dönmem. Uyanır, beni arar, yabancı ortamda tedirgin olur gibi basit düşüncelerle bile yalnız bırakmam. Neyse, içinizi karartmayın, gözü açık, uyanık, bilinçli ebeveynler olmaya bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…