- Konu Sahibi masalperisi666
-
Benimkiler 4 gundru tam anlamıyla.hapisler oyuncaklarla.kitaplarla telefon televizyonla zaman geçiyor evet çok sıkılıyorlar ama ben hergun agliyacagima allah korusun onlar 1 gün aglasinlarO kadar çok anne olmak isterken. Gece gündüz ağlayıp çocuğum olsun diye yalvarırken.Onca tedavi sonrası hamile kalıp havalara uçarken.Şimdi pişmanım galiba bu dünyaya çocuk getireceğim için her gün bi çocuk kaçırılma haberi hergün bir taciz tecavüz.Ya biz hiç mi dışarı göndermiycez evlatlarımızı.Okula kursa öğretmene kime güvenicez.Çocukları evde hapis edicez.Bunun sonu ne olucak Allahım korusun evlatlarımızı çok üzgünüm geceleri gözüme uyku girmiyor artık
Çocuğuna guvenicen küçükken daha çok gözetiminde ve egiticen nasıl davranmau gerektiğini... Anneler olarak en çok aklımızda bu korku var... Allah korusun ama öyle bir hale getirdiler ki serefsler bizi hastalıktan olsun ama bu şekilde ölmesi diye dua eder olduk... Hani insan diyor ki allahtan gelene raziyiz ama bu tarz şeylere razi olamazsın kabullenemezsin.. İnsan kimseye guvenemiyo ne yazikkiO kadar çok anne olmak isterken. Gece gündüz ağlayıp çocuğum olsun diye yalvarırken.Onca tedavi sonrası hamile kalıp havalara uçarken.Şimdi pişmanım galiba bu dünyaya çocuk getireceğim için her gün bi çocuk kaçırılma haberi hergün bir taciz tecavüz.Ya biz hiç mi dışarı göndermiycez evlatlarımızı.Okula kursa öğretmene kime güvenicez.Çocukları evde hapis edicez.Bunun sonu ne olucak Allahım korusun evlatlarımızı çok üzgünüm geceleri gözüme uyku girmiyor artık
Aynen biz nasıl korucaz çocuklarımızı bi insan 3 yasında 5 yasında çocuğa nasıl farklı gözle bakıyo anlamıyorum Bu insanların kendi çocukları kardeşleri yok mu onlara ne yapıyorlar düşünemiyorumValla insanlara(!)noluyo bu ara anlamadım bu kadar mı olur ya bu kadar mı kudurdular
Aynen nasıl bi yapıdalarsa artıkAynen biz nasıl korucaz çocuklarımızı bi insan 3 yasında 5 yasında çocuğa nasıl farklı gözle bakıyo anlamıyorum Bu insanların kendi çocukları kardeşleri yok mu onlara ne yapıyorlar düşünemiyorum
Allah ıslah etsinAynen nasıl bi yapıdalarsa artık
Neden hapisler 4 gündür, merakımı mazur görün?Benimkiler 4 gundru tam anlamıyla.hapisler oyuncaklarla.kitaplarla telefon televizyonla zaman geçiyor evet çok sıkılıyorlar ama ben hergun agliyacagima allah korusun onlar 1 gün aglasinlar
Zaten sabahları çok sıcak oluyor havalar öğleden sonrada ben boş kalamıyorum onlarida tek bırakmıyorum heleki sonolaylardan sonra akşamları çıkıyoruz arada sadece okadar önceden çıkarlardı oynarlardi icim rahatti ama son olaylardan aklıma her türlüsü geliyor manysk çok ortalıkta allah korusunNeden hapisler 4 gündür, merakımı mazur görün?
Beraber mi çıkamıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?