basit erkekler her zaman kendini teselli edecek basit kadinlar bulur.siz guclu olmayi ve dik durmayi elden birakmayin.boylece daha cabuk atlatirsiniz bu sureci.bence esinizin ne yaptigini merak edip onu takip etmeyi birakin.bu sizi daha cok uzer ve yipratir.onun ne yaptigi ile ilgilenmek yerine yeni hayatinizin planlarini dusunmeye ve uygulamaya baslayin.Allah yardimciniz olsun...Merhaba arkadaşlar, 10 Şubatta evden ayrılmış,davamı açmıştım.İçimde hala sevgim vardı.Dün eşimin beni arkadaşlığa kabul etmediği face sayfasına ablam baktı.Şoka girdim resmen.Sayfada bir sürü kız arkadaş var.Tamam normal olanlarda var iş arkadaşları falan...Ama tahaf giyimli ben dedim siz anlayın lütfen, tuhaf pozlar vermiş olan bir kaç kızda var.Ve bu insan konuşmamızdan sonra boşanmamız sonuçlanana kadar kimseyle görüşmezsen sevinirim diye mesaj atan bir insan....Demek beni facebooka kabul etmemesinin,yatakları ayırıp,sürekli küs gezmesinin nedeni buymuş.Dağcılıkla ilgilenen bir kızla görüşmeye başlamış.Ben evden ayrılalı daha kaç ay oldu ki.Demek gitmemi bekliyormuş.Kaç defa bak istemiyorsan ayrılalım dedğim halde,psikololjik baskı ile beni yıldırmayı seçti...
Ben hala onun iyilğini düşünürken.Ona bu tarz davranışı konduramazken.O tüm arkadaşlarının ve bazı akrabalarının göreceği şekilde başka işler peşindeymiş.Arabasını yenilemiş, spor salonuna üyeliğini 3 yıllığına uzatmış, facebookunu herkese açmış.
Ama ona inat benim içim rahat, daha dik duracağım.Beni kandırmış diye düşünmeyeceğim,sadece kendini aldattı diyeceğim inşallah.Şu an içim ağrısada.Başaracağım...Davamız mayıs ayında...Kendimi toplamam lazım.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.İçimde tutmaya devam etsem patlayacaktım. Bir arakadaş eski konumda bana onun kendine başka bir hayat kurduğunu söylemişti.Dışardan daha net gözüküyor herşey.İnsan olayın çok içindeyken fark etmiyor maalesef.
Erkeklere zerre kadar güvenim kalmadı artık
basit erkekler her zaman kendini teselli edecek basit kadinlar bulur.siz guclu olmayi ve dik durmayi elden birakmayin.boylece daha cabuk atlatirsiniz bu sureci.bence esinizin ne yaptigini merak edip onu takip etmeyi birakin.bu sizi daha cok uzer ve yipratir.onun ne yaptigi ile ilgilenmek yerine yeni hayatinizin planlarini dusunmeye ve uygulamaya baslayin.Allah yardimciniz olsun...
ayrılmak en doğru kararmış en azından pişman olmazsın sonraa ayrıldığına
bunu eski eşin en ıyı şekilde göstermiş işini kolaylaştırmış
hiç üzülme ondan daha çabuk soğumana sebep olur bu davranışları
Haklısın hala içimde acabalarım kalmıştı, artık dava açmakla en doğrusunu yaptığımı görüyorum.
Haklısın hala içimde acabalarım kalmıştı, artık dava açmakla en doğrusunu yaptığımı görüyorum.
Bak anlasilan hala icin sogumamis ve seviyormussun. O yuzden bosanma noktasina gelmeden once, cok dusunmek lazim. Sen belki istedin arkandan kossun , birakmasin ama erkekler boyle degil canim. Onlara birakmazlar bizi, gozuyle bakmayacaksin. Demiyorum ki her zaman alttan al ama biraz da denge kurmak lazim. Belki de pismansin simdi, belki de degilsin. Bundan sonra tek yapacagin onune bakmak ve onu hatirlamamak. Sende spora yazil , sende bir kursa yazil. Kafanda kurup kurup psikolojini daha da kotu yapma olur mu.
Bence eşin onu takip ettığini biliyor !ne diye bu işlerde bulunuyorsun ben olsam face gırmen kapatırım o beni merak
Etsın. Kurtulmanın keyfını çıkartırım iyi birini buluncada evlenirim ömür boyudd kin tutulmaz
Sevmek farklı, evliliği yürütebilmek çok farklı.İki kişini emeği gerekiyor.Arkamdan koşsun istemedim arkadaşım zaten bitirmiştim.Ama 7 yıldır birlikte olduğu bir insana insan bu tip davranışları yakıştıramıyor.Ben onu hiç tanımamışım diye üzülüyorum.Kendimi kandırmama.Düzelir umudu ile devam edip onun adına kendimce mazeretler bulmama üzülüyorum.Keşke daha önce bu adımı atsaymışım.
Ama insan sürecede saygılı olmalı.Benden o saygıyı istiyorsa, kendi de bunu göstermeliydi... Tavsiyelerin için teşekkür ederim.
O zaten bulmuş yolunu elbette o içindeki allah kahretsin pislik herif derken sevgi kırıntılarının kaldığı kalbinde acıyor..
Okadar iyi anlıyorum ki seni.. Üzülme eğer o bu yoldaysa sende doğru yolda açmışsın davanı..
Allahım sana güzel kısmetler sevgiler arkadaşlar versin..
Ben arkamdan kossun derken onu demek istemedim . Yani belki bir kere daha denemeye calissin. Bilmem bana seviyormussun gibi geldi cunku arkasindan takip ediyorsun ve kizlari gorunce sinirleniyorsun ve kiskaniyorsun. Senden sonra bu kadar cabuk toparlanmasina kizdin belki de. Kimseyi taniyamiyorsun ozellikle erkekleri. O kadar cabuk bitirebiliyorlar ki. Ne aradiklari belli , onlara gore kadin kadindir farki yoktur. Biri olmazsa oteki gelir diyebiliyorlar. Gecmise bir sunger cek ve hayatina bak. Birak o seni merak etsin. Yarani ne kadar cabuk kapatirsan, o kadar cabuk biriyle tanisma sansini yakalarsin.
Takip etme konusunda çok haklısınız,tamamen kendime eziyet.Ben onu hala düzgün biri sanıyordum.Gördüklerim biraz gözümü açtı.Ama daha çok incitti.Hayatımı durdurmuş gibiydim ama artık ben de yeni kararlar almalıyım.Dua ve tavsiyen için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?