- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Merhaba gençlik bi zamanlar hepfit demişim ama öyle olmadı tabi ki
maalesef yemeyi seviyorum ve boğazıma çok düşkünüm
çooookkk eskilerden buranın müdavimi idim ve 50 kiloya kadar düşmüştüm ama biraz can sıkıntısı biraz boğaza düşkünlük derken ohhh maşallahım var.
Eh geri toparlamak için ancak kendimi güçlü hissettim yoksa hiç diyet yapasım yoktu
tanımayanlar için kısa bilgi
evli,çocuksuz, 30 yaşını tamamladım(amanınnnnn
)
boy: 158
kilo: 61,4

daha doğurmadan bu kilolar
doğursam 100 kilo olucam herhalde
ooofff offf bir sürü bahaneyle yedim de yedim noldu şimdi mutsuzluk
bi de şunu farkettim çalışma ortamım değişti ve insanlar neyin var (kilon mu var sanki gibilerinden )senin ye şundan ye bundan vs. diyen, normalde 40 yıl aklıma gelmeyecek ıvır zıvır (bisküvi vs.) getiren tiplerle doldu ve ben gaza geliyorummm allahım en azından bunun farkında olarak engel olmam lazım kendime
.
Bu arada günlüğümü okumaya kalkacak arkadaşlara uyarımdır:
Midem o kadar genişledi ki ilk başlarda eskisi gibi çooookkk iradeli olamayabilirim veeee yediklerimle beraber yemediklerimi de yazacağım canınız çekebilir biline

hadi bakalım bana kolaylıklar gelsin az kendimi seveyim
başlıyorum 
Haaa şimdilik hedef koymuyorum ama yılbaşında bi 53 görürsem bi yanak alırım kendimden
26.10----> 59.2 (ilk hafta 2.2 kg gitti
)
02.11--->
09.11--->
16.11--->
23.11--->
30.11--->
Hedefleri sildim, tezle uğraşırken kilo almasam yeter

çooookkk eskilerden buranın müdavimi idim ve 50 kiloya kadar düşmüştüm ama biraz can sıkıntısı biraz boğaza düşkünlük derken ohhh maşallahım var.
Eh geri toparlamak için ancak kendimi güçlü hissettim yoksa hiç diyet yapasım yoktu

tanımayanlar için kısa bilgi
evli,çocuksuz, 30 yaşını tamamladım(amanınnnnn

boy: 158
kilo: 61,4

daha doğurmadan bu kilolar

Bu arada günlüğümü okumaya kalkacak arkadaşlara uyarımdır:
Midem o kadar genişledi ki ilk başlarda eskisi gibi çooookkk iradeli olamayabilirim veeee yediklerimle beraber yemediklerimi de yazacağım canınız çekebilir biline

hadi bakalım bana kolaylıklar gelsin az kendimi seveyim

Haaa şimdilik hedef koymuyorum ama yılbaşında bi 53 görürsem bi yanak alırım kendimden

26.10----> 59.2 (ilk hafta 2.2 kg gitti

02.11--->
09.11--->
16.11--->
23.11--->
30.11--->
Hedefleri sildim, tezle uğraşırken kilo almasam yeter

Son düzenleme: