Üzgünüm emeklerimi yedim de geldim resmen :(

Sabah tartı 59.2( bundan sonra haftada 1 tartilacagim)

07:00
1 bardak yarım yağlı süt (normaldede yarım yağlı tüketiyoruz eşimle)

10:30
1 kofte(zorla yedirdiler:110:)

12:00
Fırında balık 150 g
Salata (yağsız)

Önümde şöbiyet yiyorlar :kızgın:
Öncesinde çikolatalı gofret yediler. Ben de adaçayımi aldim izliyorum :olamaz:

15:00
Sütlü kahve

18:45
1 kepçe kurufasulye
3 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek kabuğu (taze ekmeğin çıtır kabuğu)

07:00
4 badem
1 kaşık yoğurt

11:30
2 fistikli lokum
2 dilim pomelo

12:30
8 kaşık kısır
Domates salatalik turşu

13:30
2 kaşık sütlü irmik tatlısı (zorla yedirdiler, diyet yaptığımı söylemiyorum )

Offf kisir beni yarına sisirirse çok canım sıkılacak:kızgın: diyet yaptığımı soylememek icin kirk takla atıyorum ve gereksiz normalde yemeyeceğim şeyleri az da olsa yiyorum:olamaz: offf offf kadınlarla dolu ortam sıkıntı arkadaş illa bişey yapıp getiriyorlar, bi de yemeyince bi trip bi trip:skandal::KK62:

Offf kisir beni yarına sisirirse çok canım sıkılacak:kızgın: diyet yaptığımı soylememek icin kirk takla atıyorum ve gereksiz normalde yemeyeceğim şeyleri az da olsa yiyorum:olamaz: offf offf kadınlarla dolu ortam sıkıntı arkadaş illa bişey yapıp getiriyorlar, bi de yemeyince bi trip bi trip:skandal::KK62:
canım öncelikle merhaba

Günlüğünü okudum etrafındaki kişilerden neden diyette olduğunu saklıyorsun?
Bu sen ile bedenin arasında olan bir süreç ve sadece saygı duymaları gerekir...

09:30
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
Bol yesillik domates

Günlüğünü okudum etrafındaki kişilerden neden diyette olduğunu saklıyorsun?
Bu sen ile bedenin arasında olan bir süreç ve sadece saygı duymaları gerekir...

Valla çalışma ortamında çok sıkıntı yaşıyorum ya tersleyip kiracagim(hiç istemiyorum) ya da haberleri olmayacak. Aşırı baskı ve ikramı marifet sayıyorlar. Aralarında kim daha marifetli yarışması var resmen:KK51: söylemeyi daha önce denedim ve israrlarından biktim:silah:

Evettt gunlukcum kiloyu soylemiyorum ama düne gore minik bi artidayim:skandal: bugün atacağım o artiyi:KK8:

Canım al bir ara kimse görmeden peçeteye sar çantana at. ;) eve giderken dılarda bulduğun çöp kurusuna at. Ben çok yaptım böyle. Geçen yine işyerinde birinin doğum günüydü. Böyle yaptım. Bitmez doğum günleri

Canım al bir ara kimse görmeden peçeteye sar çantana at. :KK66: eve giderken dılarda bulduğun çöp kurusuna at. Ben çok yaptım böyle. Geçen yine işyerinde birinin doğum günüydü. Böyle yaptım. Bitmez doğum günleri

Kız başımda bekliyorlar:deli: iki kaşık yedim tatlının gerisini yemedim diye bi trip bi trip (Yok beğenmedin,yemek zorunda değilsin tabi,seni de anlıyorum güzel olmamış didi bağa :KK14: bilse ki o iki kaşığı sırf hatrindan yedim hiç güzel değildi :kusmuk:) basimda beklemese yemezdim:halay:yoksa çok güzel araya kayniyorum kalabaligiz:KK76:

Kız başımda bekliyorlar:deli: iki kaşık yedim tatlının gerisini yemedim diye bi trip bi trip (Yok beğenmedin,yemek zorunda değilsin tabi,seni de anlıyorum güzel olmamış didi bağa :KK14: bilse ki o iki kaşığı sırf hatrindan yedim hiç güzel değildi :kusmuk:) basimda beklemese yemezdim:halay:yoksa çok güzel araya kayniyorum kalabaligiz:KK76:
Ay hiç sevmem böyle şeyi

C cerulean Ben seni eskiden hatırlıyorum sanki ben de 50 kiloya düşmüştüm,aynı zamanlar fitdik sanki:confused:

Back
X