Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle merhabaOfff kisir beni yarına sisirirse çok canım sıkılacakdiyet yaptığımı soylememek icin kirk takla atıyorum ve gereksiz normalde yemeyeceğim şeyleri az da olsa yiyorum
offf offf kadınlarla dolu ortam sıkıntı arkadaş illa bişey yapıp getiriyorlar, bi de yemeyince bi trip bi trip
![]()
Günlüğünü okudum etrafındaki kişilerden neden diyette olduğunu saklıyorsun?
Bu sen ile bedenin arasında olan bir süreç ve sadece saygı duymaları gerekir...
Canım al bir ara kimse görmeden peçeteye sar çantana at.Offf kisir beni yarına sisirirse çok canım sıkılacakdiyet yaptığımı soylememek icin kirk takla atıyorum ve gereksiz normalde yemeyeceğim şeyleri az da olsa yiyorum
offf offf kadınlarla dolu ortam sıkıntı arkadaş illa bişey yapıp getiriyorlar, bi de yemeyince bi trip bi trip
![]()
Canım al bir ara kimse görmeden peçeteye sar çantana at.eve giderken dılarda bulduğun çöp kurusuna at. Ben çok yaptım böyle. Geçen yine işyerinde birinin doğum günüydü. Böyle yaptım. Bitmez doğum günleri
Ay hiç sevmem böyle şeyiKız başımda bekliyorlariki kaşık yedim tatlının gerisini yemedim diye bi trip bi trip (Yok beğenmedin,yemek zorunda değilsin tabi,seni de anlıyorum güzel olmamış didi bağa
bilse ki o iki kaşığı sırf hatrindan yedim hiç güzel değildi
) basimda beklemese yemezdim
yoksa çok güzel araya kayniyorum kalabaligiz
![]()